Várható nyugdíjuk ismerete nélkül is 15 napon belül kell dönteniük az idén 62. életévüket betöltő pedagógusoknak, hogy kérelmezik-e a kormánytól az öregségi nyugdíjellátás melletti továbbfoglalkoztatásukat - derült ki a Népszava birtokába jutott dokumentumokból. Eszerint az államosított iskolákat irányító Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak (KIK) fogalma sincs arról, hogy a jövendő nyugdíj mértékének megállapítása 30-70 napba is beletelhet a nyugdíjfolyósító szerveknél.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ebből akkora zűrzavar lesz, majd meglátják. És miért a tanároknak kell kérelmezni, hogy maradhasson? Embertelen intézkedés. Remélem, a hasonló korú képviselőkre is ez a dolog vár. Vagy rájuk semmi nem vonatkozik?
Mobil123
@bretagne: Rájuk nem. Ők a f@sza, mindent tudó, és nekik minden járó f.kalapok.
bundi
és még mennyi mindenről nincs fogalma a kik nek. na kiknek nincs fogalmuk arról hogy mit is tettek ezzel? és a jelek szerint azoknak sem, akik tapsikolnak hozzá. ezt nem lehet csak úgy máról holnapra helyrehozni. sőt ha a most elbocsájtott, leépített fiatalabb tanárok máshol (mondjuk külföldön )beilleszkednek, akkor azok már nem jönnek vissza, ha mégis szükség lenne rájuk később.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.