A baloldal programja nem más, mint azoknak a megszorításoknak a másolata, amelyekkel Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon együtt tette tönkre az országot – közölte a Fidesz szóvivője. A Demokratikus Koalíció kongresszusa szombaton elfogadta a párt programját, Gyurcsány Ferenc ellenzéki erődemonstrációt szeretne március 15-én.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nem vettétek még észre? Ez olyan reflexszerű náluk. Ha pár napig nincs semmi, ami miatt (ál)dicshimnuszt lehetne zengeni a narancsligetről, vagy egy hír nem, jön be (most például mindenki azon röhög, hogy a turulsámán szerint 20, 4 milliárd euró több, mint a 25), akkor gyorsan elrántják az "emútnyócév" lemezt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Szörnyella de Frász! kiengedtek a gumiszobából???
Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: Ezeknek szabályos lemezgyűjteményük van, Orbán a "könyvtáros", csak ezeknél soha nem a kuncsaft választja ki az "olvasnivalót".
Pisti271
A Fidesz nem emel adót. Azt esetleg ki kellene számolni, mennyit kellene emelni, és az nehéz. Inkább bevezet egy új adót. Ha kevés jön be belőle kiró egy újabbat.
nyanya001
Esetleg olyan adót vezetne be, ahol a szegényebbek jól járnának,
a gazdagok meg többet fizetnének ?
guszty
Nagyon fosik a fidesz. Bajnai mozgalma elsöpri őket. A csúnya nő hiába maszatol.
Feraj49
Gabika !Dőljön rád a lóistálló amikor nincsenek bent a lovak. Mi a jó francot csináltok ha nem adóemelést. "Drága" 2013. január 01.Pécs Ingatlanadó 300ft/m2-ről 500ft/m2-re "emelkedett " ,a szemétdíja szintén emelkedett ,stb.stb. pedig FIDESZ-es a polgármester.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.