Egy esztendeje annak, hogy kitiltották a dohányosokat a vendéglátóhelyekről. A Pecsma.hu oldal több vendéglátóst is megkérdezett, akik azt mondták, egyrészt sikerült megtartani a korábbi vendégeket és újakat is szereztek.

Pécsen egy éve is visszafogottabban nyilatkoztak, egy esztendeje hatalmas volt a sírás-rívás a vendéglátósok körében a tavaly januártól élő cigistoppal kapcsolatban. Még a vendéglátósok országos szervezete is kígyót-békát kiabált a kormányra, az országgyűlésre, s minden, a korábbi füstölgést engedélyező jogszabályok eltörlőire - olvasható a Pecsma.hu cikkében.

A legtöbben érveik között azt sorolták, hogy érezhetően csökkenni fog a helyek forgalma a dohányosok kiparancsolása miatt; azt sérelmezték, hogy a bagósok, ha nem szívhatnak annyit, kevesebbet is isznak, valamint attól féltek, hogy egy részük nagy ívben elkerüli a helyeket, ha nem gyújthat rá a kávéja vagy az alkoholos itala mellett.

Az új rendszer bevezetése óta megnyugodtak a kedélyek, s a lapunk által felkeresett vendéglátósok mindegyike azt mondta, több pozitív eredményt is hozott a cigisek kitiltása.

A Pecsma.hu oldalnak elmondták a vendéglátósok, hogy mik a tapasztalatok. Íme >>>

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Nocsak, nocsak! Egy valóban jó lépés az országgyűlés részéről. Bár tudom, egyetlen dohányos nem osztozik ebben, a józan ész alapján még is hasznos rendelet. Egy lépés a jó cél felé, hogy minél kevesebb fiatal kapjon rá erre a káros és drága szenvedélyre.
dodo571031
A sok szar döntés mellett tudnak ezek jó döntést is hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.