Varga Mihály tárca nélküli miniszter szerint a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is elismeri, hogy az ország a pénzügyi egyensúly megteremtésében jelentős eredményeket ért el az utóbbi időszakban, de a növekedés lehetőségeinek megítélésében eltér a magyar kormány és az IMF szakértőinek véleménye - a miniszter erről szerdán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Minél többet hazudik, annál vékonyabb. Lassan elfogy.
Amilyen helyzetben ez az ország van, nehéz elhinni, hogy nem lett volna jobb igénybe venni az IMF hitelt, ha tavaly 130Mrd-dal kevesebbe került volna az államadósság finanszírozása.
Jelenleg sok pénz van a nemzetközi pénzpiacon, ezért az IMF védő háló nem most, hanem majd akkor fog kelleni amikor a befektetők kivonják a pénzüket. De ha általános rosszkedv lesz akkor másnak is kelleni fog az IMF segítség és akkor a nagyképű Varga beállhat a sor végére könyörögni.
Pálinkafőző Rézüst
@coni: tavaly ősszel ennek pontosan az ellenkezőjét nyilatkozta. Vajon fél év alatt mekkora baszott nagyot nőtt a magyar GDP??? Ja, hogy megint államkötvényeket árulnak, már a sokadik sorozatot, 2-3 szorosan több kamattal, mint az IMF hitel. Hát így mulatkáznak ők, és így tesznek tönkre minket. És nem mellesleg az országot.
overdose1
Varga? két évig mit hazudozott össze-vissza? nem is akartak soha megeggyezni !
Pálinkafőző Rézüst
Na most volt a hírekben, hogy az IMF hajtott el minket! Varga Miska, és ti ott fideszes elvtársak, akkor mi a lófütty van???
sokanvagyunk
Tárcája nincs, minek akkor a pénz? - de hogy ezekért a kiszólásokért jó ideje miniszter, na erre tényleg nincs szükség!
csikknorisz
@Pálinkafőző Rézüst: Az már el is úszott, abból fizették ki a 607 M €-t az IMF-nek. Cserébe még jobban eladósodtak. Ügyesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.