A Tárki Társadalomkutatási Intézet havi rendszeres pártpreferencia-kutatása szerint kis mozgás látszik a baloldali pártok szavazótáborai körül: mérsékelt növekedés látható az MSZP, miközben csökkenés...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@verőce21: Csak annak, aki sosem próbálta. Nem nagy kunszt két-három (négy) arccal élni.

De mivel a téma a feltett kérdésemre (hogyan szereznének ennyi támogatót ezek után?) való válaszadás érezhető nehézsége miatt láthatóan inkább a személyeskedés irányába terelődik, egyszerűbbnek érzem, ha lezárom ezt a már egyébként is a hamvába hullás felé tartó beszélgetést.

A pincéreket pedig tiszteld, mert rossz dolog a kávéhab alól köpetet kortyolgatni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@amaramaistanna: A (19:02)-ben az indoklással kezdtem mint alapigazsággal a témához való hozzászólásom.(Ha visszaolvasnál.) :)
dzurinda
@entero: "Eddig is az USA támogatta, de még ez is kevés lesz neki ahhoz, hogy akár csak meg is szorítsa a Fideszt."

Az USA támogatása nem igaz, egyébként egyetértek, egyre valószínűbb, hogy kevés lesz az Együtt 2014 a kormányalapításhoz. Viszont az is egyre inkább valószínű, hogy a Fidesznek sem lesz többsége, kíváncsi leszek, hogy kivel borulnak majd össze. Ne feledjük, hogy a bizonytalanok tábora nőtt a legjobban 2010 óta, kérdés, hogy ők elmennek-e egyáltalán szavazni, s ha igen, akkor ki tudja őket megnyerni.

"Persze, jó volna ha újra kiszolgálná azokat az érdekeket, akiket a szocik eddig is kiszolgáltak, de remélhetőleg Orbán erőfeszítései ez ellen eredményes lesz."

Milyen érdekeket? Remélem nem egy zsidózást olvashatok most tőled, nagy csalódás lenne ez nekem a személyeddel kapcsolatban :(

"Az emberek ebbe nem látnak bele, csak annyi jut el a tudatukig, hogy nem sokat csökkent a rezsijük."

Nem igaz, az emberek tudatáig annyi jut el, hogy csökkent 2010 óta a versenyszférában a munkahelyek száma, recesszió van, értelmetlenül "szabadságharcolunk" ki tudja, ki ellen, csökken a reálbér, egyre nehezebb a helyzet, és semmi nem mutat afelé, hogy jobb lesz. Nyilván az ember tehet és tesz is a saját sorsának jobbításáért, de egyre többen ezt külföldön teszik. Sok embernek a rossz MSZP-kormányzás (a Bajnai-kormányt azt vegyük ki ebből, az a kormány megtette azt, amit meg kellett tenni az adott helyzetben) után a FIDESZ-kormány egy amolyan "utolsó esélyt" jelentett volna, hogy elindul egy korrupciómentes, normális kormányzás, aztán jött a keserű ébredés: a kormány bebizonyította, hogy alul lehet múlni Gyurcsányt...

"Bajnai alatt majd meg is duplázódik."

Semmi nem támasztja alá ezt az állításodat, ezért engedd meg, hogy azt mondjam, hogy ez csak egy idevetett mondat, semmi valóságalapja nincsen.
coni
Lehet, hogy sokan nem látják át, de itt nem az a tét, hogy egy jó döntéssel/választással hamarosan itt lesz a kánaán.
Itt a tét az, ha nem csavarják ki időben a hatalmat ezeknek az eszelősöknek a kezéből, bekormányozzák az országot a szakadékba.
Már most rengeteg létfontosságú dolog nem, vagy alig működik, csak éppen nem annak a sok millió embernek a hangját halljuk akik nyomorognak, hanem a fidesz éra szűk kedvezményezett rétege üvöltözik, minden más hangot elnyomva.
Sajnos Bajnai is csendben mondja, de az igazat. Nagy baj lesz ha az emberek nem térnek észhez, időben.
verőce21
@A Tündik bündije: Hát persze, értettem én az üzenetet is Bünd(t)ike, "...egy kávé mellett…" :)

(Я к Вам пишу чего же боле?...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.