Sajnos muszáj folyamatosan figyelni a pénzvilágot, hogy az ember lássa, mi várható, legalább rövid távon. Hogy hosszútávra nem lehet értelmesen tervezni, már lassan megszokjuk. DE ma már azt láttam, hogy rövid távon se! Ellentmondó hírek...   Rezsicsökkentés és állami betét. Kíváncsi lennék a véleményetekre!

Feltöltő: Wimevi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Mobil123: nem, ő a Kandúr Bandi.
Egyébként a kormány meg játsszon a sajátjával, ne velünk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Mit játszik? Csabd le csacsit!! Fáj is rendesen!
miazavalami
@Mobil123: Amit én művelek az egérrel , azt teszi velünk a kormány! Láttál már macskát egerészni?
Mobil123
@miazavalami: Igen sajna. Irtózom az egértől:-(
miazavalami
@Mobil123: Óh ! Én nem!!! Finom cini mini. Na elmesélem neked egy vadászatom..., csak most van egy kis dolgom, de itt vagyok nemsokára. Ha megvárod megtudod mit játszik velünk a kormány... :-)))
miazavalami
@Mobil123: Nyáron kezdődött a vesszőfutásom. A gazdi azzal a felkiáltással ragadott ki délutáni szunyámból a kanapé sarkán , hogy : Te itt heverészel!? Az egerek szétrágják a fészert! :-( Produkálnom kellett , mert annyi a kanapénak... Találkoztam egy értelmes egérrel. Elmeséltem neki nagy bánatomat. Kissé kótyagos voltam még hiszen a délutáni szunyámat zavarták meg. ( Még ilyet! Egy macskát dolgoztatni! :-( ) A cini rendes egérke volt. Belement , hogy minden héten eljátszuk a halálát. Csak a farka látszott a számból amikor kijött a gazdi! megígértem neki , hogy mindezért kap valami finomságot a kamrából.
alfás
papás-mamást,ahol mi vagyunk az anyu. :-)
miazavalami
@Mobil123: Eyg hétig hordtam neki a sajtokat. Ő és a családja menet közben átköltözött a szomszédba. De egyszer csak , hoppá! Lenyeltem! Nem tehetek róla..., csak úgy lecsúszott. Sajnáltam is szegény cinit, de nem bírtam kihányni. Pár napig lelkileg le voltam törve, de aztán mentő ötletem támadt. A rokonai nem tudták mi történt vele, belement egy másik cini az egyezségbe...Hú ő két napig bírta. Nem baj sokan vannak, sorra jött a többi. Mind hitt nekem , de vérszemet kaptam. Az utolsókkal kegyetlenül végeztem... Ez már szinte horror . Akarod hallani? Csak erős idegzetűeknek! :-)
Mobil123
@miazavalami: Jaj!!!:-))))) Két éve az irodában a reluxán futott az egér. Én azzal a lendülettel fogtama telefont, főnököt felhívtam és mondtam, hogy én most ebből az irodából tiplizek. Átköltöztem negyedórán belül. Bő két hónap kellet mire rendbe tették az irodát. /egértelenítés, fertőtlenítés,festés/.
miazavalami
@Mobil123: Jön a horror... A cinik mind hittek nekem. Nem is gondolták volna hova lettek a rokonaik. Ám egy nap elkapott a vérszomj!!! Kis cini barátommal eljátszottuk a farok kilógós játékot. De jaj! Mikor kiugrott utána kaptam, kicsit megtántorodott, de nem sejtett semmi rosszat..., de amikor el akart ismét menni, megint elkaptam, és megint , és megint , és megint. Néha dobtam rajta párat , kicsit vérzett itt ott, kicsit szédült, de még bízott bennem. Amikor már alig bírt talpra kecmeregni , hagytam hagy menjen..., de ismét elkaptam , megadtam neki a kegyelem döfést. A legszebb az egészben , hogy az egerek még mindig hisznek , mert hordom nekik a kamrából a sajtot. Na ilyet játszik velünk a kormány..., dob egy kis koncot ( 10 % - os rezsicsökkentés) , közben pedig elveszi az életed, ellehetetleníti még azokat is akik eddg elevickéltek. De az emberek hisznek, mert hinni olyan jó...
Mobil123
@miazavalami: Te vagy J.K. Rowling, és csak itt sumákolsz??:-))
miazavalami
@Mobil123: Á dehogy! :-) Csak amikor olvastam a cikket az jutott eszembe, ahogy a macskám " játszik " az egérrel... Ügyes cicus. Jó hasonlat neeeeem??? Ja ha megint egér lesz az irodádba, csak szólj, és küldöm Mufurcot! :-)))
Wimevi
Ez a macska-egér játék hasonlat nagyon tetszik! Nekem is vannak macskáim, de ők is "kanapésak"! Egér nincs, de kutya van, így aztán a macskák rohangásznak a kutya elől, nem az egerek a macskáktól. A lényeg szempontjából azonban mindegy. Köszi a hozzászólásokat!
vukkocska
@Mobil123: nem, ő a Kandúr Bandi.
Egyébként a kormány meg játsszon a sajátjával, ne velünk.
Wimevi
Ha érdekelnek Benneteket a hasonló cikkeim, van rá lehetőség, hogy megkapjátok őket e-mailben.
Itt iratkozhattok fel: penzugyiutravalo.hu/infohalmaz/hiruzenet

Holnapra is írtam egy hasonló fejtegetést!
Wimevi
@miazavalami: Olyan témákról szoktam írni, ami a háztartások pénzügyeit érintheti. Nem a politizálás a lényeg, hanem az, hogy figyelembe vegyük a különböző szempontokat és ez alapján megalapozott döntéseket tudjunk hozni. Ezeket a pénzügyi változásokat azonban legtöbbször a politika generálja, ezért nehéz figyelmen kívül hagyni.
kandur
A farkával játszana jobb lenne még 5 görcs 60-évig belefér!
Wimevi
@miazavalami: Láttam, örülök neki! Holnap megy a cikk!
miazavalami
@Wimevi: Te vagy a képen látható Éva?
tűzróka1939
Mit játszik ? Orosz rulettet ! Remélem egyszer maga felé fordítja a pisztoly csövét és nyerni fog !!! Pont akkor lesz a csőben a golyó :)
Wimevi
@miazavalami: A honlapon? A rólunk oldalon igen. Oda még nem jutottam, hogy ide is kitegyem.
Wimevi
@miazavalami: Gyors kitettem a kedvedért ide is!
miazavalami
@Wimevi: Ne vedd le! :-) Én is gondolkodtam már rajta, de egyenlőre marad a macskám! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.