A hó eleji utalások miatt két hétig szinte üresen kong az államkincstár kasszája, ez az oka annak, hogy a kormány lehetővé tenné számára a betétgyűjtést - írja a Magyar Nemzet. A lap csütörtöki...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
A Jó Isten mentse meg azokat akik oda utaltatják a pénzüket!
sokanvagyunk
A magyar állam a saját cégénél, a Postánál nem tudja elérni - vagy nem akarja -. hogy az ott bankkártyával fizetés ne ATM-pénzfelvételnek minősüljön, pedig lassan már krumplit is lehetne ott venni... Erre a cégre (is) bízná a saját bankját? - a gázóra-leolvasókra?
Körömpiszok
Már volt egy Postabank csőd. Megvette az ERSTE.
Volt egy mezőbank ezt vette meg az ERSTE.
Nem szeretnék megint a posta előtt kígyózó sorban a pénzemért aggódni.
tűzróka1939
Azt odáig rendben is lenne , hogy tartsa ott a pénz 1 részét . De nézzük meg egy másik szemszögből . A MÁK 10-12 napra kiürűl , míg az új adóbefizetések be nem érkeznek . Na itt merül fel a kérdés, hogy a bent hagyott pénz után miből fizeti ki a kamatot ? Mivel nincs megjelölve többlet forrás gyanítom , hogy több adóbevételre számít vagy ne adj isten adónövelésre . Mert valahonnan biztosítani kell plusz pénzt . Vagy csak én látom rosszúl ? Igaz nem vagyok közgazdász csak így magamban okoskodom .
Dr plágium
@tűzróka1939: Milyen kamatra gondolsz? 20 napra alig lesz pár forint...
tűzróka1939
@Dr plágium: Plusz pénz az is :)) Na írtam , hogy nem vagyok szakember . Azért ha egybe vesszük sok kicsi apró jó kis pénz . Több milliárd ragadhat bent havonta . Vagy nem jól látom ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.