Amikor a menet résztvevői meglátták, mit küldött a politikus, inkább köptek - mondta Nyakó István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy egy, Tiffán Zsolt fideszes megyei közgyűlési elnök által küldött kosár élelemmel kínálták a Baranyából elindul éhségmenet tagjait.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Látszik rajtuk,hogy nem a lustaság (ahogyan egyik politikus jellemezte a magyar dolgozókat) hanem tényleg a munkáért menetelnek.
Rohadék gazdagok meg élvezik az egykulcsost.
Remélem 3 év múlva azok menetelnek akik ezt tették velünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Hagyd a francba! Azt adja, mi a lényege.
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: hidd el, azt teszem! De néha muszáj ...:) Különben azt hiszi, hogy mindenki becumizza a hazugságait! Még a negyedét sem tettem szóvá a valóságnak!!! Lelke rajta. Ha van.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Tévedsz, sosem voltam borász...:-)) Hazudozhatsz itt rólam össze-vissza, nem igazán érdekelne, de abban biztos lehetsz , hogy amiket én leírnék rólad akkor, azt nem tennéd az ágyad alá az ágytál mellé.
kerék
@adsl70: Na ja tállai is picsarészeg volt, aztán, miután megkínálta őket, utána meg is szondáztatta a menetelőket..büdös bunkó ahogy van.

@Manno István: Édesjó anyukád mit szólt mikor gyereket várt de te jöttél? Gondolom köpött egyet...

@entero: Nem a kajára köptek, hanem a fidesz képmutatására...lehet abba a pogácsába meg drogot kevertek, már senki nem bízik bennük.
Manócska szavára meg ne adj, Te különb vagy nála, mint etikailag, mind IQ szinten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok