Évente legalább százhektárnyi fa tűnik el, ami óriási, milliós károkat okoz a településeknek és magánszemélyeknek. Ferge Zsuzsa mégis arra biztat: lopjanak fát. Kedden a tolvajok ismét fát loptak, ezúttal Tengelicen – írja a heol.hu. A felső-tengelici parkerdőben tetten ért két férfi ellen lopás vétsége miatt folyik eljárás. Őket gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség – tudta meg a portál dr. Deák Balázstól, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. Az okozott anyagi kár százezer forint, a falu lakói szerint azonban erről jóval többről van szó. Az erdő a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. tulajdonában van. Szi Benedek Sándor erdészeti vezető azt mondta, méteres átmérőjű fekete dió, hárs, kőris és japán akác fákat vágtak ki, vagy harmincat a Benyovszki-parkban. A terület védett, a kivágott fák több mint százévesek voltak. Körülbelül hetven köbméternyit vittek el összesen, ami – ha értékesítették volna – 2,5-2,7 millió forint bevételt hozott volna.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ferge nénit elküldeném olyan helyre lakni, ahol pl. anyósom lakik. (Tegnap éjjel betörtek hozzá, vittek tüzifát is többek között)
Ott álljon ki a szinte csak cigányok lakta utca közepére, ott hintse az igét, ne a klubrádióban. Mondja ott: gyertek, lopjatok. F.szom kivan az ilyen észosztókkal, akiknek fingjuk sincs semmiről, csak nyomják az "okosságot".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Esetleg közmunkában nem termelhetnének ki maguknak fát ? Van állami erdő is és az állam köteles gondoskodni arról hogy pénz híján mégse fagyjanak meg az emberek !
kerék
hát na, a zsidó-bűnöző barátságnál nincs is szebb.
Javaslom, legközelebb biztassa majd a cigókat: öljetek idős, MAGYAR embereket, nyugodtan!!!
sonderkommando
@Rézangyal: Dehogynem! Utol lehet érni őket, csak megfelelő szerszám kell hozzá!
sonderkommando
@profon: Az ilyenek ne fagyjanak meg??? Az egyik legjobb módszer lenne a számuk drasztikus csökkentésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.