Az MSZP plakátakciója nem gyűlöletkampány, csupán a kormány megalapozatlan dicsekvésének szembesítése az igazsággal - jelentette ki Kovács László szocialista országgyűlési képviselő a párt Heves megyei küldöttgyűlését megelőző sajtótájékoztatón pénteken Egerben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
@entero: nem védeni akarom,de akkor lehetne a kövért,a vezéred,stb.is lekomcsizni,kisz-titkározni,hoffmannról nem beszélve!!!vagy fordítva már nem igaz???
entero
És ezt pont te mondod, te vén, aljas komcsi!!!
sport50
@entero: nem védeni akarom,de akkor lehetne a kövért,a vezéred,stb.is lekomcsizni,kisz-titkározni,hoffmannról nem beszélve!!!vagy fordítva már nem igaz???
nahát
ismét csattog a protkó! Persze ez nem gyűlöletkampány mert a mssp csinálja!
Jellemző baloldali kettős mérce!
dzurinda
@entero: Én sem védeni akarok senkit, csak egy kérdésre válaszolj: az előző kormányok hibái felmentést adnak arra, hogy jelenleg borzalmas kormányzás folyik? Nem visszafelé kellene mutogatni óvodás módjára, hanem rendbe kellene tenni az országot. Ha meg nem megy, akkor le lehet mondani és jöhet más.
entero
@dzurinda: Természetesen nem adnak felmentést, ezt senki nem mondta. Viszont egy ország leamortizálásában aktívan részt vevő ember, vagy párt, ne akarja már megmondani mi a helyes út. Ez annyira hiteltelen.
entero
@sport50: Ők legalább már nem tartoznak oda. Vannak akik viszont még mindig azt a rendszert vallják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.