Az MSZP volt külügyminisztere, korábbi uniós biztos szerint az adatok nem támasztják alá Orbán Viktor miniszterelnök szavait, aki Brüsszelben sikertörténetnek nevezte a magyar gazdaság eredményeit.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Siker 500-ezer ember kiment külföldre, siker a nagy ÖNk hiányokat kofizeti a fidesz elszámoltatás nélkül !
A Tündik bündije
Érdemes végigolvasni, mit mondott; objektíven fogalmaz, elismeri azt, ami az eddigi kormányzásban elismerésre méltó (pl. deficit és államadósság-csökkenés), de érthetően megfogalmazza a kritikáit is, mindenféle gyűlölködés nélkül - lenne mit tanulni tőle. Én pedig örömmel látom, hogy még mindig az az ember, akinek anno megismerhettem.
overdose
Siker ?kinek? siker nyomorban az ország, 14%-os + a regből kiesett, munkanélküliség, siker a fizetésünk csökkentése , siker hogy a dolgozónak nincsenek jogai, siker hogy elmebeteg irányitanak , és a nép meg hagyja hogy egy idióta irányitsa az országunkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.