Nincs meglepetés a hirdetések, PR-megjelenések terén sem: bár a piacvezető, a – többek között – Hajdú-bihari Naplót és a Haon online hírportált üzemeltető Inform Média Kft.-nél 2006 és 2012 között alig 4 millió forintot költött el, addig a városi televíziónál – kapaszkodjanak meg – több mint 577 millió forintot. Mellette nem maradt ki a Debreceni Önkormányzat Lapkiadó Kft. sem, ők 108 millió forinttal gadagodtak felszámolásukig, sőt a homályos tevékenységű DEHÍR Kft. is kapott 2008 és 2010 között közel 7 millió forintot.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
erre meg nincs pénz Botrányos késésben a 2-es villamosvonal építése Debrecenben
Csaknem félmilliárd forinttal tartozik az új debreceni villamospálya építője, emiatt a beruházás nem lesz kész határidőre. A projekt eddig sem volt botrányoktól mentes. Tavaly több hibát találtak a szakemberek az 1-es és 2-es villamosvonal közös szakaszán, ezért az önkormányzat nem vette át a munkát. Kampányra van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.