Miközben a Fidesz ellenzéki időszakában „Egy a zászló, egy a tábor” elve alapján igyekezett minél több politikai csoportosulást magába olvasztani az ex-kisgazdáktól kezdve az MDF maradékáig, addig a baloldalon ennek éppen az ellenkezője zajlik. Legalább tíz baloldali-liberális párt és pártocska, illetve be nem jegyzett, de már az elindulásukat meghirdető párt készül Orbán Viktor úgynevezett megdöntésére.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
A baloldalnak régen nincs vezetője. Ennek több oka van: 1) Túl demokratikus. (Orbán focista korában is felbuktatta azt aki elvette tőle a labdát) 2) Nincs a vezetésre alkalmas még le nem járatott vállalkozó. ( Okos ember nem vállalkozik arra a tortúrára amit kap mint jelölt, és utána ha mégis veszít. A Hazafias Népfront azért (is) győzött 98 %_ra mert nem volt bolond aki induljon ellene. 3) A parlamenti székkel járó juttatás elég zsíros ahhoz, hogy nehéz legyen lemondani róla egy esetleges megegyezés érdekében. 4) A demokrácia pártok (belső) harca is, mely állandó építésben és bomlásban nyilvánul meg. Ha ez nincs az a párt nem demokratikus . Most van ilyen belső harc nélküli. Egy. Ezek az okok ami miatt nem győz az ellenzék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.