Az Ipsos szerint az emberek háromnegyede úgy érzi, rossz irányba haladnak Magyarország ügyei (17 százalék vélekedik e kérdésben pozitívan). Minden társadalmi rétegben a negatív mérleget vonók vannak többségben, és így van ez a politikai közegekben is - kivéve a Fidesz táborát. A kormánypártiak kétharmada pozitívan értékeli az ország aktuális állapotát, negyednyien kedvezőtlen véleményt formáltak. A pártválasztásukban bizonytalan, de valamilyen aktivitást mutató polgárok körében még az átlagosnál is többen (89 százaléknyian) vélekedtek negatívan a folyamatokról. A választók 53 százaléka a következő választások után kormányváltást szeretne, 21 százalékuk viszont a Fideszt látná szívesen még négy évig. A kabinetet meneszteni kívánók negyede az MSZP támogatója, tizede a Jobbiké, másik tizede pedig az LMP híve. A kormányváltásban gondolkodók 48 százaléka azonban nem támogatja egyik ellenzéki pártot sem.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Cseréljük be piára... a közhangulat legalább javulna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@entero: Amikor nem az emberek érdekeit képviselik csak egyik párt a másikra acsarkodik,egymás lejáratásán dolgoznak azt utálom.
Nem érzik, mi illik, mi nem, az szégyen egy politikustól.Nem a munkáról írtam.
Dolgoztam Én már annyit mint te. Nem félek a munkától,de mindig az egyszerű szegényebb réteget képviselem az írásaimban, akik dolgoznának ha lenne hol.
Még nyugdíjas barátaim is dolgoznának,ha lehetőségük lenne rá.
!2 éves munkaviszony után 68 -70 ezer forintos nyugdíjból nehezen élnek.
Rezsi befizetése gyógyszer kiváltása után nem sok marad kajára.
ujbuda
@coni: Teljesen igazad van elöször itt kellene rendet tenni ! aki sáros takarodjon majd utána "tiszta" emberekkel kezdeni
Manno István
Ez az nincs kire. Egyébként Orbán egy olyan nagykaliberű államférfi, mint például Deák Ferenc. Arról, hogy nem látjátok ti tehettek, de ezt majd a történelem meg fogja mutatni.
dr. prédikátor
@Manno István: Már megint itt vagy? újból berútgtál vagy még ki se józanodtál a kannás bortól balacskói???Deák Ferencet meg NE sértegesd!!!
keresztapa
A tisztaságot nem lehet, múlt szennyesével tisztítani, mert a szennyes nem jelenti a tisztaságot, az csak tovább piszkolódik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.