A most összesen harmincöt éves Szijjártó Péter egyáltalán nem mondható átlagos magyarnak. Ifjú kora ellenére mondhatni tehetős ember. Házrész Győrben, amit még tizenhat éves korában „vett”és ház Dunakeszin. Ez már saját tulajdonban. Az otthonról szerényebb anyagi körülmények közül induló Szijjártó már igencsak meggazdagodott az állam a mi szolgálatunkból. Mára már összesen hét darab balatoni telekben is érdekeltsége van. Ezek a telkek a Balaton mellett azért más értéket képviselnek, mint a Nyírség szívében. A területek nagysága 2774 négyszögöl, vagyis majdnem egy hektárnyi. Fentiekhez jön még egy kis készpénz is olyan 15 milliónyi, meg értékpapírban majdnem 30 millió forint. Értékpapírjai K és H értékpapírok nem pedig államkötvények. Lehet, hogy az általuk sokszor legyalázott bankok erre azért jók...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

185 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@marlin: 10:53@Manno István: 16:25
"Egy példát nem képs mondani!"
--- Íme, rögvest megerősítetted Horizontot:-)
--- Nem ez a baj, amit elírsz, hanem az mocsok, amit leírsz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tűzróka1939
Így kell ezt csinálni . Hosszú nyelv, semmi gerinc, pici tehetség . Ollé, oszt dől a zsé észnélkűl . Ja meg engedjünk haza egy-két gyilkost .
Dr.luigilongo60
@tűzróka1939: A fütyesz vezető prominenseinek túlnyomó többsége jóformán soha nem dolgozott a polgári életben, kizárólag a politikából éltek, nem is olyan rosszul, mint ahogy a cikk is mutatja.
verőce21
Van ennyije sok embernek és még nem is kell a rivaldafényben élnie.

(Pl. a sok surmó használtautó kereskedőnek, stb.)
marlin
@verőce21: Igazad van, másoknak is van ekkora vagyonuk!!
De nem mindenki "szerezte" úgy mint ez a vasutasgyerek!! Ha teszem azt a NAV "megérdeklődné", hogy ebből a vagyonból mennyi a becsületesen, adózott jövedelemből szerzett, akkor jönne a "nagymamától kaptam" ugyanúgy, mint a Győzikénél!!
Ugye, hogy így mennyivel más "a lány fekvése"??
verőce21
@marlin: Pont jó példát hoztál, mert a vasutasok szereztek a legtöbb nagyon olcsón eladott telket/épületet a MÁV Ingatlan állagából. (Szerte az országban.)
Mari's
Neki már bejött a Tündérország! Nekünk még egy kicsit odébb van... Remélem ő megy majd a békemenet élén!!!
overdose
s a külföldi bankokban bebetonozott milliárdok:gyilkos kiadás ingyen volt? rabló banda!
lajospapa
Ne irigykedjetek! A seggnyalásnak jó tarifája van. Meg a 16 % adó bejött neki.
marlin
@verőce21: Akkor - szerinted - melyik válasz a helyes??
A Szíjjártó gyerek
1./ Gazdagon politizál
2./ A politizálásból gazdagodik
3./ Mindegy, mert a Fidesz nem válogat

Szerintem viszont @Mari's írta a frankót avval, hogy a "vasutasgyerek" ezen a kilencvenháromezer négyzetkilométeren felfedezte Amerikát!!
Dr. Felipe
Akkor talán ezekről a sikerekről pampognak ezek a fideSS rohadékok minden nap.
verőce21
@marlin: (10:53) Mint megannyi más olajszőkítő, számlagyáros, ÁFA-csaló, devizahitelbe beugrasztó, stb. unit-linked életbiztosítás-kötő, "pénzügyi tanácsadó", ... piramisjáték szervező...! Mindenki másképp csinálja. :)

De a végén mindig a nép fizet. :(
Dr.luigilongo60
@verőce21: A rokonságban dolgoznak olyan helyen, amely több milliárdos cég, a tulaj bent van legalább az első húszban a leggazdagabbak listáján.
Több száz embert foglalkoztat, fizetési elszámolást sem adnak a dolgozónak, csak utalnak.

A mai világban ezt bátran meg merik tenni, akkor miről is beszélünk?
Az agyonutált Únióban sok helyen már bezárták volna a boltját.
tűzróka1939
@Dr.luigilongo60: Nem azzal van gond , hogy mennyi vagyona van . Hanem ahogy szerezte . Úgy ahogy írod, soha sem dolgozott meg érte .Felőlem lehet milliárdos is . De , viszont előtte mutasson fel valamit , ne ennek a nyomorúságos országnak a terhére legyen vagyonos . Undorító pofátlan viselkedés azokkal szemben kiknek köszönheti azt , hogy most ott ül a húsosfazéknál . Miközben emberi életek mennek tönkre az ők szegénységpolitikájuk miatt . Az együttérzésnek a leghalványabb jele is kihalt belőle . Ez vonatkozik a talpasparaszttól kezdve a legutolsó udvari bolondig . Meddig hagyjuk még, hogy a vérünket szívják ? És miért hagyjuk ? Én viszonylag jól élek, de nagyon feldühít mikor csóró emberekkel találkozom . Ma ők, holnap talán én vagy te vagy mindőnk arra a sorsa jutunk ha még ezt sokáig tétlenül nézzük . Nekem az egyik unokaöcsém 3 gyerekkel évek óta nem talál munkát . Beszokták rendelni közmunkára de csak 4 hónapra . Utána úgy élj meg ahogy akarsz . Az állam sem törődik velük . Na ezért kéne ezt a bandát a föld alá zavarni . És még büszkék is rá , hogy lopnak .
Levendula
"Az a 240 milliárd dollár, amellyel a világ száz leggazdagabb emberének vagyona a tavalyi évben gyarapodott, négyszer is elég lenne a mélyszegénység felszámolására a világon. Ezzel szemben a világ legszegényebb emberei napi 1,25 dollárból kell, hogy megéljenek."
gibgab
@lajospapa: Nemhogy nem vigyázott, örömmel és gátlástalanul tette, teszi. Ez még hozzátartozik)
Zsoel
Ezek a cikkek csak arra jók, hogy kinyissák az ember zsebében a bicskát. Nem érdemes fölhúznunk magunkat rajtuk.
Csizmás Kond
Gyerekek, ki csinálta volna meg ugyanazt amit Szíjjártó ezért a pénzért ?
kevijenicsaja
Én is 35 éves vagyok és majdnem semmim nincs. Mit csináltam rosszul? Talán az a baj, hogy tanultam, sőt van még 5 szakmám, amikkel nem lehet elhelyezkedni Magyarországon?
topapa
Barátaim! Én nem szeretem ezt a legényt, persze azokkal értek egyet, akik szerint véleményes ez a "gazdagság" is
verőce21
@Dr.luigilongo60: "Az agyonutált Únióban sok helyen már bezárták volna a boltját. " - (nem) Kicsit eltér a témától a hozzászólásod, de nem hiszem, hogy mélyebben belelátsz a "rokonságodban" élő elszámolásaiba.

Egy akkora "céget" nem lehet csak úgy feketén működtetni, és elképzelhető, hogy a munkatársai egyéni vállalkozóként dolgoznak nála. Ezeknél így szokás általában. Akkor pedig tényleg csak "átutal". :)

(De nem egy őrző-védő cégnél csak úgy "zsebbe" fizetik a havibért, tudok több ilyenről is. Egyik helyen megtörtént, hogy az egyik "alkalmazott" megbetegedett és a járóbeteg rendelőben kiderült, hogy nem érvényes a TB-kártyája, nyugdíjra sem jogosít, mert nincs és nem is volt bejelentve amióta biztonsági őrként ott dolgozik. Sajnos szégyenében felkötötte magát. Nagyon derék, alapos embernek ismertem.) :(

De az általad és itt a fentiekben leírtakhoz nincsen semmi köze SzP. "gazdagodásának".
Dr.luigilongo60
@verőce21: Nyugodt lehetsz, hogy meg merik tenni, ugyanis vannak "érinthetetlen cégek".
Alkalmazottként dolgoznak nála, ezt is tudom.
Azért nincs elszámolás, mert elsumákolják a ledolgozott napjaikat és hogy a napidíj után se kelljen adózni de nem bontanám ki bővebben.
Azt hiszel, amit akarsz de ennél sokkal durvább dolgokat is megtesznek cégeknél a dolgozókkal, csak senki nem mer szólni, mert kell neki az a kis koszos munkahely, a cég meg nagyon jól tudja ezt, ezért szarnak a törvényekre.
verőce21
@Dr.luigilongo60: A probléma ott kezdődik, ha valakinek PÉNZT KELL KERESNI! :(
Levendula
@Dr.luigilongo60: Igen, vannak "érinthetetlen cégek", ahol még a N.A.V sem kutakodik...
Proli
@verőce21: Adtad a poént!
A magyar az keresi a pénzt!
A német az megszolgálja, Verdinst
az amerikai meg csinálja, make money

Ebben benne van az is, hogy miért vagyunk csórók:(
verőce21
@Proli: A francia pedig nyeri! (gagner) :)
entero
@verőce21: Látod, a fene majd megesz itt mindenkit 15 millió forint készpénz miatt. 35 éves koromban nekem ennél már sokkal több volt, meg még nagyon sokaknak. Otthon ülve, siránkozva, a másikat irigyelve nagyon nehéz előbbre jutni.
entero
@tűzróka1939: " Én viszonylag jól élek, de nagyon feldühít mikor csóró emberekkel találkozom ." Látod, ezzel én is így voltam akkor, amikor az a két részeg közmunkás belekötött az egyik gyerekembe. Azóta elintéztem, hogy segélyt se kapjanak, úgyis csak piára költenék, családjuk meg nincs. Sajnálom az unkaöcsédet, de hogy lehet az, hogy évek alatt nem talál munkát valaki? Számomra ez kissé nonszensz, mert azt még elfogadom, hogy egy évig esetleg, de hogy évekig, azt kissé nehezen.
entero
@kevijenicsaja: Ezek szerint tanultál 5 olyan szakmát, amire nincs itthon szükség. Akkor min csodálkozol? :-))
tűzróka1939
@entero: Egyszerű a válasz . Sajnos csak alapfokú iskolai végzettsége van . Semmi esélye így munkát találnia . Valaha egy erdőgazdaságnál dolgozott de most már oda is úgy veszik vissza mint közmunkás . Habár a munkaköri feladat ugyan az . Ehhez mit szólsz ? Sikeres a közmunkaprogram . Belekényszerítik az embereket . Ez tisztességes szerinted ?
entero
@Horizont: Ott van a smile jel, láthatod. Ez ironikus akart lenni, sem mint komoly.
entero
@tűzróka1939: Ilyenkor az a megoldás, hogy más irányban kell elindulni. Az én egyik barátom hasonló cipőben járt, erre fogta magát, kitanult egy olyan szakmát, amire a mai napig van igény, és azóta már saját vállalkozásban csinálja. Minden csak akarat kérdése.
entero
@Horizont: Ja, tényleg, ígérem, ez volt az utolsó...:-)))))
tűzróka1939
@entero: 14 : 03 . Kicsit ha jobban elolvasol egy-két kommentárt , nem mindenkinél a gazdagodása a baj . Hanem a belefektetett TISZTESSÉGES munka hiánya .
overdose
Vagyonnyilatkozat? két helyről kapnak fizetést nekik mindenz lehet féreg egy banda!
tűzróka1939
@entero: Ebben egyet értünk . De senkit nem lehet kényszeríteni arra,hogy tanúljon tovább . És ezekkel az emberekkel nem tudsz csinálni semmit .
entero
@tűzróka1939: Ez csak a látszat, a nagy büdös igazság inkább az, hogy nem bírják elviselni ha valaki sokra vitte. Amikor meglát valaki egy gazdag embert, az első megnyilvánulása az az, hogy "biztos csalt, meg lopott, meg kizsákmányolt, meg..." Ez egy magyar mentalitás, de ehhez hozzá kell szokni. Ne félj, nyugaton nincs ilyen csak elvétve. A másik reagálásodra csak annyit, hogy ez így van. Csak akkor nem kell sírni állandóan. Amikor már egy ember a földet is megforgatta, és még mindig nem sikerült munkát találnia, na akkor már lehet.
Rézangyal
Komoly szégyen ez ránk, magyarokra nézve.
entero
@Horizont: Ebből nem igazán engedek pedig. Nem azt mondom, hogy mindenki képes arra hogy gazdag legyen, de aki nagyon akar munkát találni, az előbb-utóbb fog is.
marlin
@tűzróka1939: Kérdezd már meg azt is, hogy a SZKKI szabadalmai hogyan kerültek egy amerikai-magyar vegyesvállalathoz!! Konkrétabban talán azt, hogy miért hozták "pont oda"" az amerikaiak a tőkéjüket!!
(Kíváncsi lennék a mellébeszélésre!!) :))
tűzróka1939
@entero: Szóval azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenkinek egyforma a tanuláshoz való készsége . Volt olyan munkatársam aki fél év után sem tudta megkülönböztetni a 3/4-s és a 1/2 colos méretet . Tehát nem kell mindenkit egy kalap alá venni . Vannak köztünk sikeres és kevésbé sikeres emberek . Sohasem irígyeltem más vagyonát . Az életfilozófiám : csak annyim legyen , hogy mindíg tisztességesen meg éljek belőle . Tudom,hogy milliomos soha nem leszek és ezt tudomásúl veszem .
tűzróka1939
Na megyek . Ugat a kutya . Jött valaki . Később benézek . viszonk Qkk .
miazavalami
@entero: Ha engem megkérdezel elmesélem neked én hogyan nem találtam munkát évekig, itt Szabolcsban , de nem vagy te kíváncsi rá , mert akkor be kellene látnod hogy most sincs igazad!!
nemsemmi
@entero: Elég szerencsés vagy! Elárulod mennyi idősen kezdtél dolgozni, és havonta mennyit kerestél? Nagyjából 15 év alatt sikerült megtakarítanod jóval több mint 15 milliót? Ez igen!!!
bakegya
@Rézangyal: nem nagyon tetszik,de attól még ez így van sajnos igazad van.De most valami azért készül.Gyüjtögető típus lévén-mégis azt tudom mondani,igen kevés dologra van a betevő falaton kívül szüksége az embernek!-a jó levegőt,a természet szépségét pl nem cserélném el semmi pénzért,de pl a körülöttem élő emberek nagyobbik felét sem.
Manno István
@overdose: Ha van eszed legyél képviselő, ha nincs ne pofázz!
Manno István
Okoskáin a memóriátok már egy hétre sem tug visszaemlékezni! Ezért próbálolk nektek segíteni:

Az Orbán-kormány tevékenysége (2013.1.25.)

• Az első Orbán-kormány idején Magyarország volt az éllovas az EU-hoz csatlakozók között
• Az árvíz kezelése (MSzP: nem építették fel a disznóólakat).
• Az Orbán-kormány azt a programot hajtja végre, amelyre a kétharmados felhatalmazást kapta.
• Új politika, amely a nemzet érdekeit védi (szemben a nemzetközi tőkével)
• Állampolgárság megadásának lehetősége a határon kívüli magyaroknak.
• Új alkotmány (Én olvastam. Az országok többsége büszke lenne, ha ilyen alkotmánya lenne – az interneten meg lehet találni.)
• Médiatörvény. Az ellenkező híresztelések ellenére Magyarországon sajtószabadság van. Egyetlen egy újságot sem tiltottak be. Ha nem lenne sajtószabadság, akkor nem terjeszthetnék az jobboldali kormányról azt a sok hazugságot, amit terjesztenek.
• Azért tüntetnek a szocllibek, hogy Magyarországon nem szabad tüntetni. Hogy van ez?
• Az EU elnökségének tökéletes levezetése 2011 első felében
• Arányos adó a progresszív helyet.
• A devizahitelesek megsegítése
• A vörös iszap katasztrófa károsultjainak megsegítése
• Új választási szabályok. (Megnehezíti a választási csalásokat.)
• A gyes és a gyed visszaállítása a volt szintre.
• A magyar áruk védelme
• A közszolgálati terhek csökkentése
• A nyugdíjak 1.6%-os emelése 2012.11.
• Az illegálisan zsebszerződéssel földet használóktól a földek visszaszerzése.
• 2012.11.08. EU jelentés: Magyarország hiánycélja (kevesebb mint 3.00%) teljesül 2012-ben és 2013-ban, de 2014-ben 3.5% lesz. (Megjegyzés: Addig még az EU is széteshet)
• 2012.11.11. Az EU szerint a tagállamai közül 5 köztük Magyarország képes a kisebb mint 3% hiánycélt teljesíteni.
• A gáz és villany árának 10%-os csökkentése 1013.01.01.-től. A távfűtésé is.
• A diákok közül, akik teljesítik a belépéshez szükséges pontszámokat azok ingyen járhatnak az egyetemre. Akik itthon dolgoznak, azoknak az állam...
Manno István
A ballib-kormányok (Medgyessy, Gyurcsán és Bajnai): tevékenysége (2012-12-30)

• A választási igéretnek az ellenkezőjét tették, igaz a tanároknak bért emeltek az Orbán-kormány által összegyűjtött pénzből. Nem volt üres a kassza. Majd hitelből.
• Kétharmaddal megnövelték az államadóságot 50% - 85%-ra, nem volt válság – ész nélkül osztogattak.
• Medggyesy Kubában koktélozott az árvíz idején
• Gyurcsán nem tiszta módszerekkel szerezte a vagyonát. A bíróság felmentette, de csak azért, mert elévült.
• A Sukoró ügyben (az ország 1.5 milliárdot bukott) benne volt Gyurcsán és Bajnai. A bíróság felmentette őket, mert nem volt elég bizonyíték.
• Bajnai nem fizette ki a libatenyésztőket (többen tönkrementek kb. tízen öngyilkosak lettek)
• 2008-ig az országot az összeomlás szélére vitték. Pedig a kormányzásuk elején nem volt válság. Kötöttek az ország szempontjából egy előnytelen IMF-hitelszerződést, amit ráadásul az Orbán-kormánynak kell visszafizetni.
• Elvették a 13. havi fizetést és nyugdíjat.
• Az adókat nem a multikkal és bankokkal fizetették meg, hanem a néppel.
• Legalább tízszer emelték a gáz árát.
• Szétlopták az országot (MÁV, BKV)
• Pofátlan nagy végkielégítéseket (>300 000 000 Ft) úgy, hogy közben tovább dolgoztak
• Az oktatás szétverése (pl. a memoriter megszüntetése, a természettudomány tárgyak összevonása, a bolonyai rendszer szolgai átvétele stb.)
• stb.
• Lendvai Ildikó: Lassan mondom nem lesz gázáremelés. A gáz árát 200%-kal a villany árát 100%-kal emelték a kormányzásuk alatt.
• A gyes és gyed csökkentése.
Manno István
@Horizont: Modjál már egy-két konkrétumot te seggfej!!
marlin
@tűzróka1939: entero "nagymestertől!! (bocs)
Manno István
@Horizont: Modjál már egy-két helyesírási hibát amit elkövettem te seggfej! Mi ez helyesírási verseny? Nem érted amit írtam! Kérem a hibákat amit elkövettem. Ha nem vagy képes rá, akkor kapd be!!!
Manno István
@Horizont: Te idióta várom az általam elkövetett hibákat!!
marlin
@Manno István: Apa kocsit hajt!!
Köszönjük Emese!! :))
www.youtube.com/watch?v=kN0uwBq8Vb4
Ez borzasztó!! :))
marlin
@Horizont: Tudod, apa kocsit hajt!! :))
óóóóóóóóóóóóóóóóóóó ez borzasztÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóóó­
:)))
Manno István
Ekkora idiótákat mint pl. Horizont. Állandóan írja, hogy helyesírási hibákat írok. Egy példát nem képs mondani!
Manno István
@Horizont: Na te barom modtál egy hibát? Ennyit rólad te seggfej!!
Manno István
@Horizont: Te idióta nem is sorolom a hibáidat, Tényleg egy seggfej vagy. Tudod akinek a feje helyett egy segg van!!
Manno István
@Horizont: Medgyesy nem Kubában koktélozott? Seggfejkém? Rokonod, nem csodálkoznék!
marlin
@Horizont: Hagyd rá, szegényre,
a mami megígérte neki, hogy ha veled(is) összebalhézik, akkor estére elkészíti a kedvenc narancsos sütijét, valami "buktát"!!
KöBüKi
@Horizont: Nos elég töketlen polgármestere lehet,pláne most! Ezek a kis falvak elindulhattak volna már hosszú évekkel ezelőtt a "Paradicsomi" úton,csak valahogy nem akarnak rátalálni.!Anno volt apósomnak öt hold földje,és tisztességgel felnevelte,tanítatta a gyerekeit.!És jól éltünk,a városiak szemeikkel sem látták ami nekünk jó minőségü ételből jutott.!!!Teljesen önálló és önellátó volt szinte a kis gazdaság,ami pénzre szükség volt,azt a tejpénz bőven adta.!Az utóbbi huszonév ezt rombolta szét,sok más egyeben kivül.!!!
tűzróka1939
@Manno István: Hát ne haragudj édes egy komám de te rettentően alpári tahó gyerek vagy . végig olvastam a beszólásaidat . Tehát szép eccsém , neked az őserdőben van a helyed a csúszó-mászó férgek között . Kérdem én , milyen jogon hülyézel és seggfejezel te le mindenkit ? Értelmes érved nincs semmire csak tolod itt a listádat . Kicsit elgondolkodtam azon, vaj honnan kerültél közénk ? Rájöttem !! Lipótmezőről .
Gyuri Géderről
@Manno István: Ez a lista , a lista. Ezt nem lehet az előző kormányra kenni.

"Tehát ha jól értem: Ha lehet, dolgozom, kapok fizetést, ebből befizetem a személyi jövedelemadóm és a járulékaim. Ezen kívül majd fizetem a tranzakciós adót is. Aztán elmegyek az automatához leveszem a fizetésem, és fizetek egy újabb tranzakciós adót. Bemegyek a boltba vásárolok, befizetem ezek után a forgalmi adót. Ja meg a csipsz adót... már ...majdnem el is felejtettem. Teszem azt, ha autóval megyek, akkor kell tankolni is, tehát befizetem a literenkénti 120 forintos jövedéki adót, és azt az áfát, amit a jövedéki adóval megdobott nettó benzin ár után fizetek. Ergo adózok az adó után... Valamint befizetem a súlyadót, meg a baleseti adóval terhelt kötelezőmet. Mondjuk modern ember vagyok telefonálok, internetezek, majd hónap elteltével megjön a csekk, amit ugye a telefon és internet adóval terhelnek, és mikor a postán befizetem a csekket, még akkor is fizetem a tranzakciós adót.
Miért érzem úgy, hogy át vagyok baszva?

Ez az Orbán kormány eredménye.

Egyébként, mind két listáját, mondatról mondatra, tényekkel lehet cáfolni. Nem beszélve arról, hogy tele van csúsztatásokkal.
Pilóta
@marlin: 10:53@Manno István: 16:25
"Egy példát nem képs mondani!"
--- Íme, rögvest megerősítetted Horizontot:-)
--- Nem ez a baj, amit elírsz, hanem az mocsok, amit leírsz!
Pilóta
@marlin: Bocsi, eredetileg Neked akartam írni, nem ennek a ... k:-)
Nos, a 10:53-as felsorolásodból, kihagytál egy lényeges pontot, ugyanis:
--- Még ott ám a foci is!
--- NBII-ben kergeti a bőrt, s mint tudjuk a labdaberregetés jó pénzt hoz!:-)))
KöBüKi
@tűzróka1939: Meg vagy őrülve!???Tönkre akarod tenni az őserdőt és a tisztességes csúszó-mászókat.!!!Ki kell lőni a holdra és punktum.!
tűzróka1939
@KöBüKi: Az lehet,hogy begolyóztam . Szörnyű amit művel ez az ...nem találok rá jelzőt . Ha annyira rühelli az írásainkat miért olvassa ? Vagy elmezavar gyötri vagy kisebbségi komplexuma van . De remélem csak az odaútra elég a naffta ? :)
Pilóta
@tűzróka1939: 17:07
Az "őserdei lakóközösség" nevében kikérem eme összevetést, ők ugyanis a maguk módján "ehhez képest" teljesen normálisak!:-)
tűzróka1939
@Pilóta: 1000+1 bocsánatot kérek a tisztességes normális őserdei állatközösségtől . Nem állt szándékomban sértegetni őket :)))
Pilóta
@tűzróka1939: 17:35
OK! Majd tolmácsolom feléjük:-)
musicnummer1
@Horizont: ...dehogynem, ha egynemüvel közösen ül ...
tűzróka1939
@Horizont: Arra még van remény ! Talán a 220 v megoldja ezt a problémáját :))@Pilóta: Köszönöm . De miért nem szíjjÁRTÓval foglalkozik ez az őstulok ? Hisz az a házifeladat .
musicnummer1
Amikor az Orbán beszél a parlamentben, látni ki ül mellette...egy öszhaju plagizáo pedofil csuhás, mögötte meg a Rogántóni,lézerjani,meg a szigyártópetike...a beszéd alatt mi nha egy kocsmában lennének, röhögcsélnek, és tapsolnak, amikor a vezír egy baromságot mond...de harsányan !!!
dr. prédikátor
Ne bántsátok ezt a szerencsétlen kannás bortol delirium trémensbe szenvedő hernyót.!!!Ő mindig ott van balacskó meg jóbbacskó között.!!!
loboncos
@kevijenicsaja: Túlképzett lettél,tagadj le mindent ,hátha bejön
nemsemmi
@Manno István: Az Orbán kormány 1999-es 5 százalék feletti növekedést 2002-re leküzdötték 3 százalék közelire. Igaz az államadósságot csökkentették, de ezt nem nevezném gazdasági csodának. Ennek az eredményéből aligha lehet béremelést megvalósítani. Az az érdekes helyzet állt elő 2002-ben, hogy a nagyeszű Orbán kormány megemelte a minimálbért 50000 Ft-ra és a közalkalmazotti bértáblát elfelejtette hozzáigazítani. Így fordulhatott elő az a képtelen helyzet, hogyegy szakápoló annyit keresett mint egy takarítónő, Ezt kellett orvosolni az 50 százalék béremeléssel, amit az Orbánék után örökölt gazdaság már nem tudott kitermelni.
kukac50
10 ezer négyzetméter egy hektár, a cikk írója tudhatná.
Lopni tudni kell!
entero
@nemsemmi: Horizont megválaszolta neked.
human
Látjátok kemény munkával mit el nem lehet érni :P
nyanya001
Ezért nem vette észre, hogy havonta 1 millióval többet vesz fel
mint ami járt volna!
Mert ugye a pofátlan az pofátlan is marad !
entero
@miazavalami: Nem mondtam, hogy nem vagyok rá kíváncsi, de az invitálásodat nem biztos, hogy elfogadom, Szabolcsba lemenni nem igazán volna kedvem...
kerék
@Manno István: "Okoskáin" ," tug" , "próbálolk","modtál ","képs"

Tessék hibáid, te nyomorult barom...és ezek csak az itt lévő hozzászólásaidból vannak.
A szaros listádat meg mélyen dugd fel magadnak, kb. annyit is ér. Hetek óta másolgatod be a fidesz honlapjáról, semmi alapja bazdmeg.
Nőket meg ne sértegess te darab szar.

Képzeld el, nem akar minden ember képviselő lenni, van akinek van gerince, és dolgozik rendesen, nem MI tehetünk arról,hogy a munkát nem fizetik meg, inkább saját maguknak adják a pénzt, és azt hazudják a pofánkba, hogy nincs pénze az országnak...persze ezt nem foghatod fel, mert az agyad helyén is kutyaszar van, meg a szádban is...ajánlom mosd ki mihamarabb, sósavval.
entero
@Horizont: Pedig aki dolgozni akar, az kénytelen valamilyen megoldást találni. Vannak, akik rengeteget utaznak azért, hogy tudjanak dolgozni, egyszerűen rá vannak erre kényszerülve. Hiába a siránkozás, hogy nincs munka a közelben, ezért nem tudnak dolgozni, attól még éhen fognak halni.
nyanya001
@entero: Meséld már el, miből utazzon az,aki havonta pár ezer forint alamizsnát kap
segély címen?
Tele zsebbel nem látod a realitást !
marlin
@nyanya001: Ismered a mondást!!
Ha valaki állandóan avval dicseksziki, hogy ő munkából gazdagodott meg, akkor kérdezd meg tőle, hogy kinek a munkájával!!
Pilóta
@marlin: 23:54
És az is igaz, hogy aki állandóan dolgozik, az nem ér rá pénzt kereseni!:-)
kkalman
Nagy ívben tojnék a gazdagságára, ha azt becsületes munkával szerezte volna. De ez a senkiházi, megélhetési politikus köszönőviszonyban nincs a munkával. Megérdemelné, hogy mindenét elveszítve éljen 47000-ből, hogy legalább utólag megtudja, miről beszélt évekig. A többi senkiházinak is ugyanezt!
entero
@marlin: Az állandó szemétkedéseidet kezdem megunni. Nem tudom, nem tűnt e még fel, hogy van olyan, aki már nem ír ezen a fórumon, azaz írna, csak nem jelenik meg. Hárman nagyon közel álltok már ehhez ismét.
entero
@nyanya001: Normális esetben a munkáltató téríti az utazási költség minimum 80 % - át. Nálunk legalábbis így van.
nyanya001
@entero: Előre nem adnak rá pénzt, vinni kell a jegyet !
A gyógyszernél a közműdíjnál ugyanez a gyakorlat, de sorolhatnám !
Hozzáteszem, nem falu, hanem a főváros közelében lévő városról van szó !
És NINCS MUNKAHELY ! Közmunka sincs !
entero
@marlin: Attól ilyen nagy a pofád, hogy tudod ki vagyok, mert én hülye bíztam néhányotokban és megírtam. Te viszont csak egy gyáva senki vagy, a marlin név lehet bárkié is, de éppen elég ahhoz, hogy ezen a néven eltűnj innen.
entero
@nyanya001: Ezt általában a vállalkozó dönti el.
nyanya001
@entero: Akkor elmondom, hogy történik a dolog !
A munkáltató - tegyük fel - állást hirdet, a munkanélküli telefonálni sem tud, mert nincs rá pénze !
Odamenne a ha adva van a cím, de nincs utiköltségre pénze, mert miből is lenne,
erre minimum - a jegyárakat figyelembe véve - ezerötszáz- kettőezer Forint lenne 1 alkalommal !
Pilóta
Nos látom, megint öléggé "mannos" itt a hangulat:-)))
marlin
@entero: Kisbarátom !!
1./ felőlem mehetsz akár a pártközpontba is, akkor is kevés vagy, mint monszun esőben a hajszárító!!
2./ bennem neked soha nem kellett, hogy bízzál, így nem is csalódhattál, mert én ugye nem szoktam(!) veled privát levelezni!!
3./ tulajdonképpen akkor - kettőnk közül - ki a hülye??
musicnummer1
Amikor az Orbán beszél a parlamentben, látni ki ül mellette...egy öszhaju plagizáló pedofil csuhás, mögötte meg a Rogántóni,lézerjani,meg a szigyártópetike...a beszéd alatt mi nha egy kocsmában lennének, röhögcsélnek, és tapsolnak, amikor a vezír egy baromságot mond...de harsányan !!!
no mercy
@entero: Miért hagyod, hogy ez a baloldali nyikhaj piszkáljon téged? Töröltesd, hiszen simán megteheted.
entero
@no mercy: Majd látom. Kizárólag értelmes emberekkel társalogni is unalmas lenne egy idő után.
entero
@marlin: Hülye az te vagy. Ráadásul kevés is vagy, mint árvaházban a szülői értekezlet. Bízni meg nem fogok többé senkiben, főleg nem virtuálisan. Azért elárulhatnád te ki vagy, és hol vagy megtalálható. Azt hiszem, ezt soha nem mernéd elárulni.
marlin
Ennek valóban komoly identitás zavara van!!
Mondja már meg neki valaki a Csernus fogadóidejét!!
marlin
@entero: Fenti hsz. is neked szólt!!
Most pedig megfogadom Woody Allen tanácsát és lepihenek!! :))
entero
@marlin: Gondolom, te meg tudnád mondani, minden héten kezel valószínűleg.
entero
@marlin: Pihenj csak, a nyugágy talán ellazít kicsit.
entero
@nyanya001: Oké, ilyen is van, de a többség meg tudja ezt oldani, ha nagyon akarja. Tudnék rá példákat.
bakegya
ALULFIZETETT!-ebből,ha ez igaz,annyit nem profitál,mint amennyi kárt csinál.
verőce21
@entero: (00:54) Annyit leveleztél már ezzel a fazonnal, csodálkozom, hogy még nem tudod kicsoda? :(
Pilóta
@entero: 00:19
"Te viszont csak egy gyáva senki vagy, a marlin név lehet bárkié is, de éppen elég ahhoz, hogy ezen a néven eltűnj innen. "
--- Akkó netán, bagoly mondja verébnek?!:-)))
nemsemmi
@entero: Ebben a cikkben egy olyan fiatalember gazdagodik válság idején, (amikor a kormány a gazdálkodó, termelő vállalkozásoktól elvárja hogy érjék be kicsi profittal) aki a politikusi pályafutása előtt a versenyszférában nem igazán bizonyított.
Bármit mondasz a munkaerőpiacon rosszabb lett a helyzet.
Az, hogy 100 8 órás munkahelyből csinálnak 200 4 órásat nem nagy eredmény.
A GDP sem fog attól emelkedni, Hogy a befolyt adóból közmunkahelyeket hoznak létre és a munkabért és a közterheit is a költségvetés fizeti. A munkaügyi statisztika jobban néz ki.
A választások előtt úgy emlékszem azt mondta Viktor, hogy csökkenteni kell a munkára rakódó terheket. Ehhez képest az átlag alatt keresőknél Jóval magasabb bruttó kell, hogy a nettó ugyanannyi legyen.
Munkahelyteremtéssel kapcsolatban pedig csak annyit: Nem tudom te mernél-e olyan orszában mernél-e beruházni Viktor bármikor plussz adót vethet ki. Igy nem lehet üzleti tervet készíteni.
marlin
@Pilóta: :)) Tudod, az egója szerint csak ő!!
Vagy ahogy felénk mondják: wer bin ich!! :))
Nekem csak annyi a gondom, hogy zsigerből utálom a valótlanságot, neki meg az, hogy nem mindenki esik hasra előtte!! Én meg hiába mondom, hogy mentálhygénés problémákkal itt nem foglalkozik senki!!
nyanya001
@entero: Persze ! Azért mentek el vagy félmillióan és azért
van legalább ennyi , csak nyilvántartott munkanélküli igaz ?
nyanya001
Na még egy kis szösszenet :

Akár az általa elnökölt győri kosárlabda csapat támogatásáról is szavazhatott Szijjártó Péter - legalábbis ez következik az önkormáyzati és a képviselők jogállásáról szóló jogszabályokból. A Fidesz-szóvivő ugyanis amellett, hogy a győri önkormányzat gazdasági bizottságának vezetője, a SEAT-FOTON női kosárlabda klubnak is elnöke. Ettől a csapattól kapott "ajándékba" egy Audi A4-est. Ez az a klub is, amelynek a győri önkormányzat 2007-ben 25-, 2008-ban pedig 41 milliós támogatást adott. Sőt, lapunk a juttatások között rábukkant egy újabb 15 milliós extra önkormányzati pénzre is "nemzetközi kupatámogatás" címen is.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=65328
Jó vastag bőr van a pofáján !
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=65328
Dr. Felipe
Hát igen, Magyarország sikertörténet. Ebből is látszik hogy ebben a sikeres országban csak annak terem babér aki lop, csal, hazudik, életében még sohasem dolgozott és a munkát széles ívben kerüli. Bizony ha így csinálja az illető akkor már 35 évesen ekkora vagyonra lehet szert tenni mint ahogy peti bohóc példája is mutatja de ide sorolhatnám még vitézkét is.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: ma, 09:02-re: "Rajta vagyok ezerrel... "
Marlin hímnemű...Tudtam én, hogy eszdéesszes vagy...:))
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: Vigyázz, mert engem meg most akar "profilozni!! :)))
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: hali! Azért ez már karrier, nem??? Egy huszadrangú betyárkörteszedő kíváncsi lett rád?? :)))
overdose
Mennyit kapott az Azeri gyilkos kiadásáért a törpéjével?
human
@nyanya001: És történik valami? Nem. Minden jogszerűen el van intézve. Senki nem fogja kivizsgálni, mer eddig minden kormány juttatott a csókosoknak. Mindenki tud mindent a másikról, csak az adófizetők hüledeznek a röpködő milliókon.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Te beszélsz, te sehanyad rangú DK - s senki? Egyébként a ketyegőd hogy bírja a sok feszkót? Vigyázz, a baj könnyen jön.
kamazuka
jó jó,de ebben mi a hír érték?
Csóró a lelkem!A balatoni egy ha az lófasz!
Akkor legyen telkem a balaton parton ha meszet ettem!
miazavalami
@entero: Ha máskor olyan magabiztosan ki jelentesz valamit , gondolkodjál! :-))) Vadászni fokok rád DDDDDDDDD
no mercy
@verőce21: Engem is érdekelne, ki ez a marlin. Te tudod?
no mercy
@Pálinkafőző Rézüst: Köszi, az eddig olvasottak alapján tőled nem is vártam mást...:-))
Pálinkafőző Rézüst
@no mercy: sok baj van a halakkal! A Balcsiban is csak útban vannak nyaranta! na remélem, hogy entero megköszöni a nyomozásomat! Jön eggyel!! Ráment rengeteg időm! :) De azért így már nyugodtabb az ember, neeeem?? :))
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Nem is tudod, mennyire hálás vagyok neked az infóért. Csak az a baj, hogy már évek óta nem voltam a Balatonon, annál sokkal szebb helyek is vannak, tudod, olyanok, ahol tenger van, meg pálmafák...
Pálinkafőző Rézüst
@entero: én magyar vagyok, és ellentétben veled, szeretem a hazámat!!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Attól én is magyar vagyok, és szeretem is ezt az országot, habár elég sokan vannak ellene, nem gondolod?
Pálinkafőző Rézüst
@entero: nem szereted, csak használod, és igen, gondolom, pl. a gazdid. Szerintem.
Hajrá magyarok!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Szerinted tudom, hogy így van. Használni a wc - t szoktam, ha éppen rám jön.
Pálinkafőző Rézüst
@csiga0771: ez egy elég érdekes hsz. :))) Mit tett veled???
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Ezt most leírja több helyen is...
outsider
@entero: ma, 18:59 OK győztél KO! Ne folytasd, hogy a magánrepülődön pedig...
Elismerjük, te vagy itt a leg, a leggazdagabb, legokosabb, legszebb, legsikeresebb, legadózóbb-adakozóbb... felfogtuk, megértettük. (Bár az is igaz, hogy eddig ezeket csak tőled hallottuk, magadról, fidesz forever:)
entero
@outsider: Nincs magánrepülőm...:-))
sport50
@entero: 18:59-re.na ezért nem nő a fogyasztás,mert aki tehetné,nem itthon költi el a pénzét!!!ejnye-ejnye entero,pedig a vezéred örökké hangoztatja azért jó a 16%adó,mert a gazdagabbak itthon költik el!!!vagy ebben is hazudik???
sport50
@entero: ja és tudsz valamit a vezéred nagyon beharangozott putyinnal való találkozásáról??mivel te szoktál beszélgetni velük,azért merem kérdezni!!!
szaboria1
@sport50: Csak meg kell nézni a felvételeket Putyin csak egy gesztust tett , hogy leült vele. Petikét meg Viktor hagyja egy kicsit röpködni a világban nézzen már körbe ha menekülni kell hova mehetnének.
szaboria1
@entero: De előbb meg kellene ismerni a szép magyar tájakat mert mi is voltunk világot nézni de számunkra a hazánknál szebb táj nincs. Ismerd meg hazád eldugott helyeit is mert meglehet lepődni mi mindet lehet még felfedezni.
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: Látom, te is poénosra vetted a "figurát"!!
Érdekes, hogy most a "Manno"-t leállította, és hozza helyette ezt a másik "rotaryklubbost", és vele akar "nagynak látszani"!!
Gondolod, hogy, a TEK-et is "be fogják vetni"?? :))
Szerintem neki nincs "akkora" a kormányzati ismerőse", meg aztán ahogy a "helyzet fokozódik" van Lázár Lazarovicsoknak már más dolguk itt-ott!! :))
Nakimaga
Biztosan,megdolgozott a betevőért,mint én,de nekem ez nem jött össze,vajon miért?
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: szerintem ő megkerülhetetlen, ő fog dönteni, ha elbizonytalanodik a vajdája..:)))
entero
@miazavalami: Nocsak, tán nem vagy kapcsolatban marlinnal? Elméletileg ő volt vadász, habár szerintem csak egy sima bértollnok, a szocik embere, akár Rézüst, meg még néhány jó ember itt.
marlin
@entero: Már @miazavalami:-ről is leadtad a jelentést a pártközpontba??
Kisbarátom!!
Rossz gyógyszert szedsz, ha még mindig nem fogtad föl, hogy veled ellentétben én soha nem voltam semmilyen(!) párt pártidiótája!!
Veled ellentétben nekem nincsenek pártallűrjeim, viszont van "értékrendem"!! A te eddigi "működésedet" elnézve megértem, hogy lila gőzöd sincs arról, hogy az mi a csuda lehet!!
A vadászattal, vadászokkal ne igen foglalkozz, mert te egy vadásznak a gumicsizmájáig sem érsz föl!!
miazavalami
@entero: Nem vagy babás! :-((( Honnan veszed , hogy én a szocik embere vagyok?? Megint nem gondolkodtál!!! Én a mai politikusok közül egyikre se tenném a voksomat!!! Ez minden pártra igaz!! Egy embert nem látok akire rá lehetne bízni az országot!! Na ezért a téveszmékért vadászom én rád! De ha még egyszer le kell nyelnem a sértéseidet akkor szóba se állok veled! Mielőtt vádaskodsz nézz meg kire mit mondasz!
entero
@marlin: Aki ennyit magyarázkodik mint te, ott valami nincs rendjén. Egyébként meg eszem ágában sincs egy vadász szintjére süllyedni.
entero
@miazavalami: Te jól félreértettél. Poénnak szántam a marlin témát, csak kifelejtettem a smile jelet. Bocsi, ha félreérthető voltam.
kerék
@csiga0771: Hát valaki rendesen Rád szállt, hogy törölteti minden hozzászólásod...kinek írtál valami rosszat?
miazavalami
@entero: Kételkedem benned! Na jó, nem veszem fejed! :-))))
marlin
@entero: Drága gyerekem, itt csak te magyarázkodsz
részben a viselt dolgaid, másrészt pedig a környezeted viselt dolgai miatt!!
Ugye érted, és nem akarod, hogy sokadszorra is részletezzem, hogy miért van üldözési mániád!!
marlin
@kerék: Kettőt találhatsz, de ne írd le, mert téged is töröltet!!
entero
@miazavalami: Hálás köszönet, még szükségem lehet rá...:-))
marlin
@entero: Látod ez a te szinted!!
A mit is ír a hogyishívják?? :))
Ki mondta?? Balla Mihály, a Fidesz külügyi kabinetjének vezete!!
Ő ki?? Egy másik fideszes hazudozó!!
Valójában mit tett, mondott a Bajnai??
"Azért jöttem Brüsszelbe, hogy a magyar nemzeti érdekekért lobbizzak, mert úgy látom, hogy az elmúlt három év kormányzati ámokfutása után a valódi nemzeti érdekeink súlyos veszélyben vannak" - mondta az MTI-nek nyilatkozva a volt miniszterelnök, a Haza és Haladás Egyesület elnöke."
"Döntés születik a következő hét évünket meghatározó fejlesztési pénzekről. Úgy tűnik, hogy Magyarország mintegy kétezer milliárd forintot is veszíthet az előző időszakhoz képest"
"Mivel Magyarországgal ma már ciki egy képen mutatkoznia sok európai vezetőnek, ezért nagyon nehéz ma szövetségeket kötnünk, ennek pedig hosszú távú nemzeti érdekeink látják a kárát" - jelentette ki a volt kormányfő."
"Magyarországon 2014-ben, amikor elindul a következő hét év uniós fejlesztési időszaka, választás lesz, "a magyarok új kormányt fognak választani, amely más irányba fogja vezetni az országot, elindítja felfelé a növekedési pályán" - vélekedett Bajnai Gordon. Ha az unió most büntetné Magyarországot, akkor szerinte "ezt a büntetést már nem a jelenlegi kormány, hanem a magyarok szenvednék el".
Gondolom a Magyar Távirati Iroda híradása hitelesebb, mint a Szentkorona rádió!!
Nem baj, ha nem érted, de az utolsó fordulaton azért elgondolkodhatsz!!:))
Mert így beszél külföldön hazájáról egy magyar politikus!!
outsider
@entero: Tudtam én hogy csóró vagy :)
entero
@marlin: Aki viszont még nem miniszterelnök.
entero
@outsider: Demjánhoz képest igen, az vagyok.
marlin
@entero: Aki viszont még miniszterelnök:
"Magyarország XXI. századi történetében eddig egy politikus volt,
aki külföldön feljelentette saját hazáját. 2003-ban Lisszabonban Orbán
javaslatára a Kereszténydemokrata Internacionálé fogadta el a
Magyarországot Kubával és Burmával együtt elítélő határozatot."
Vagy ezt nem írta a Magyar nemzet című lap??
entero
@marlin: Nem tudok róla. Küld a linket.
marlin
@entero: Keresd meg magad, vagy állítsd rá a cselédeidet!!
entero
@marlin: Kitérő válasz. Nem nyert hangszórót!
marlin
@entero: Bizonyíthatod, mennyire "tehetséges" vagy, - miben is??
nyugger68
Azt nem értem,hogy az aprópénzért a magyart meggyilkoló cigányok,miért nem ezeket cserkészik be?
human
@entero: Amikor Orbán Viktor feljelentette Magyaroroszágot:
egerjobbik.blogspot.hu/2012/02/hazaarulas-2003-ban-is.html
www.hetek.hu/belfold/200306/sok_a_sokkbol
hirszerzo.hu/hirek/2003/6/13/1906_magyarorszagot_elitelo_nyilatkozatot_fogado
human
Az orbáni utat követve Bajnainak most mindenhol azt kellene mondania, hogy ne szüntessék meg a túlzott deficit eljárást és ne adjanak pénzt a kohéziós alapból, mert a magyar kormány rosszul gazdálkodik. Orbán ezt tenné. Bajnai viszont arra kéri az EU vezetőit, hogy ne a magyar népet büntessék, mert rossz kormánya van. Emberségben Orbán soha nem éri be Bajnait.
marlin
@human: Most majd megint eltűnik, mint Moszkvában az aranyóra!! :))
craven
Én még azon csodálkozom,hogy ez az oldal-fórum üzemelhet!!! Gondolom csipi a szemét egy két lopósnak!!!
kiskutyauto
Miért? Szíjjártó illetve az egész orbánmaffia bagázs MIT NEM csiált és csinál pofátlanul? Van-volt csak egy dolog is??? Mi a fura? Pofátlan gusztustalan tenyérbemászó sunyi rablóbanda az ilyen. Nem csak ez az - ártó paprikajancsi, hanem az összes többi orbáncsicska is pofátlan és pofátlanul gazdagszanak egytől egyig... ez pontosan így volt 12 éve is... akkor is fosztogattak és osztogattak kényük kedvük szerint... saját szememmel láttam mi mint, mivel alvállalkozó voltam egy fideszes közbeszerzésben... tanusíthatom... gátlástalanul-pofátlanul - ez volt mindig is a mottójuk és most is az...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.