Több tucat orosz milliomos kész volna letelepedési kötvényt vásárolni, de a legtöbb ilyen befektető Kínából várható. A speciális kötvények első sorozatára még várni kell. Több tucat orosz milliomos igényelt már magyar letelepedési engedélyt, cserébe pedig készek venni a közeljövőben piacra kerülő újfajta magyar kötvényekből - írja a The Moscow Times. A lapnak nyilatkozó magyar ügyvéd szerint Oroszország és a Közel-Kelet csak második a sorban, hiszen Kínából még többen költöznének Magyarországra, ezért a jogászoknak is új perspektívát jelent a letelepedési kötvény.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Üzletpolitika más szemszögből nézve:

Miután azonban számos szabad tőkével rendelkező ország nyílt protekcionista hitelpolitikát folytat, vagyis jóval kedvezőbb feltételekkel ad kölcsönt saját, külföldön érvényesülni kívánó befektetőinek, ez több elemző szerint is azzal fenyeget, hogy az ily módon ide csábított külföldi befektetők a hazájuk bankjaitól az itteninél lényegesen kedvezőbb feltételekkel felvett hitelekből alapított vállalkozásaikkal "leverhetik" a hazai kis- és középvállalatokat - írta a Népszabadság.
lajospapa
Azt azért mondjuk ám , hogy a magyar, akarom mondani a MAGyAR FÖLD nem eladó!
gabrella
A magyar földet így akarják eladni - kerülőúton. Sok maffiózó jönne ide mert itt nincs halálbüntetés.
dr. prédikátor
Csak egy költői kérdés!! Akkor ki is az aki eladja, kiárusitja az országot???Mannók meg enterók ,fütyesz fanok,fannék, faékek!!!Erre válasz???Ilyenkorm kuss van mi? vezíretek meg a bandája eladja az országot!!!
Proli
@dr. prédikátor: Nehéz jó választ adni a kérdésedre!
Őrült elme az aki elhiszi, hogy maréknyi népünk talpalatnyi földünkkel képes lenne megállni segítség nélkül!
A kérdés három választ enged:
1, Oroszok,
2, Unió
3, Kína
Én a harmadikat érzem húsz év távlatában realitásnak.
kukac50
Nem fognak letelepedni,majd kapnak földet házat kastélyt a kötvény árába,és keresnek rajta,meg a kamat is sokkal több ezen mint az IMF hitelen..
Orbán így adja el ami még van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok