A magyar kormány továbbra is elkötelezett a rezsicsökkentés mellett, aminek betudhatóan még a tavasz folyamán 10 százalékkal mérséklődhet a víz- és csatornaszolgáltatás, valamint a szemétszállítás díja. Sőt, a tervek szerint 2014 júniusáig további 20 százalékos vágás jöhet a gáz- és villamos energia lakossági árában is. A Pénzcentrum.hu számításai szerint összességében így havi szinten akár 10 ezer forinttal is csökkenhetnek a magyar családok terhei....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hát ha csak a villanyszámlámat nézem akkor valami gáz van...ugyanis dec17-jan.19.-ig kaptam számlát és 3000.-ft-al többet fizetek mint előző hónapban,pedig a 10%-os csökkenés 19 napra már érvényes,fogyasztásom nem volt több...akkor most mi van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@hajduferenc52: A különbözetet meg ráfordíthatnád arra, hogy megtanulj helyesen írni. Még egy mondatod nem volt, ami nem hemzsegett volna a hibáktól. "Csőkkentés, honabamn, nejkem, jőnn, őtezer". Vagy talán ez is a kormány hibája? :-))
nyugger68
2003 és 2010 között, 250%-al nőtt a rezsim, Ugyanabban a lakásban,ugyanolyan fogyasztásokkal. Ideje,hogy változzon valami. De ebből a mostani ígéretből,még lesznek érdekességek.
Bubó
@verőce21: Ezt nem lehet, mert "70milliárdos lyukat ütne a költségvetésben." Hogyan tudnának akkor 90 milliárdért mobilt, ipadot, laptopot meg autókat , bútorokat cserélni a miniszterek és az államtikárok!
magyarok2011
Föleg sokat jelent amikor már kikapcsolták.
verőce21
@Bubó: (15:57) Én tisztában vagyok azzal, hogy mekkora "lyukat ütne a költségvetésben." (és nem jutna legelésző terepjárókra a 2. kerületben) - De ha valaki adni akar, akkor adjon a sajátjából, ne a más f@rkával verje a "mellét". :)
Mangu
Csak azt lehet hülyíteni, aki hagyja magát. Ki helyből az, annnak meg mindegy. Tanulság levonható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.