A Fidesz szerint Bajnai Gordonnak ma nem Magyarország miniszterelnökével kellene vitáznia, hanem a magyar emberekkel, velük van ugyanis vitája.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében így reagált arra, hogy Bajnai Gordon volt kormányfő, a Haza és Haladás Egyesület elnöke nyilvános vitára hívta Orbán Viktort.

A Fidesz szerint Bajnai Gordon csökkenteni akarja a minimálbért, a magyar emberek azonban nem támogatják ezt; a családi adókedvezmény megszüntetésére készül, a magyar emberek viszont nem értenek ezzel egyet; csökkenteni akarja a nyugdíjakat, de a magyar emberek nem kérnek ebből. Bajnai Gordonnak tehát a magyar emberekkel van vitája - közölték.

Az Együtt 2014 választói mozgalom szerdán közölte, hogy Bajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort. Indoklásul azt írták: a Fidesz álcivil szervezetek mögé bújva hazugságokat terjeszt terveikről, és szembesíteni szeretnék "a valósággal" a miniszterelnököt.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

buboska
Várható volt az aljas,fideszcsuhás rágalomhadjárat!! Ennyit is érnek!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@csiga0771: Látom hatásos a csúti kannás!!
Nauta
@lópicigáspár: Na ja! Én inkább a felmosórongyként való szerere gondolok! Mentegetik bújtatják a vezírt,mint egy sz@rszagú gyagyapapát a csúti szegényházban!Máér nem először! Eddig már négy kihívó elől tüntették el összehazudva minden kifogást!!
JAJMÁR
@csiga0771: Milyen jogon teszik Bajnai Gordon fényképét gyalázós plakátokra? Milyen jogon terjesztenek róla hazugságokat? Teljes joga van Bajnai Gordonnak ezeket a hazugságokat kiigazítani. Ha pedig ezek nem hazugságok, a vita hárítása azt sugallja, hogy mégis. El kellene fogadni a kihívást, Orbán Viktor méltó ellenfél.

1 év múlva választások jönnek, a jelöltek programjait pedig úgy lehet a legjobban megismerni, ha az ellenfél belekérdez, hiszen ők látják a gyengeségeket is benne.
Nyilván a Fidesz jelöltje Ov, lesz, az Együtt 2014. jelöltje BG, Én szeretném a vitát.
Nauta
@JAJMÁR: Ne álmodozz! orban soha nem fog tisztességes vitába szállni senkivel!! SOHA!! Mert egy gyáva,öntelt egoista tahó!!Raffinált csirkefogó,aki mindig megérzi a veszélyt és sunyin kussol,elódalog,majd orvul támad a gyanutlan emberre!!
JAJMÁR
@Nauta: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem ő hívta ki először Horn Gyulát, mint ellenzéki jelölt, és ez volt az első tv-s vita nálunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.