Ne felejtse el, hogy a legszegényebb rétegek nem választók, vagyis egyszerűen nem mennek el szavazni, már csak azért sem, mert nem jutnak valós információk birtokába. A választójoggal rendelkező lakosság mintegy 45 százaléka nem menne el voksolni, ha most vasárnap lennének a választások. A jelenlegi hatalomgyakorlók erre játsszanak. Másfelől nincs a demokratikus ellenzéknek karizmatikus vezetője. Gyurcsány karizmatikus volt, de lejáratta magát, legelőször is azzal, hogy az őszödi beszéd 2006-os nyilvánosságra kerülését követően nem mondott le. Szerintem ő tisztességes, csak rossz politikus. Úgy vélem, az Együtt2014 lehetne az ellenzék vezető ereje, ha együtt lennének végre, de Bajnai nem az a személy, aki képes elhitetni a választók többségével, hogy rendbe bírja hozni az országot. A kormánnyal szemben kritikus tömegek egyelőre még mindig jobban hisznek az MSZP-nek, mint az E2014-nek. Komolyan veendő ellenzéki erő az LMP napokban kivált szárnya és a DK is.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Bajnai nem az a személy, aki képes elhitetni a választók többségével, hogy rendbe bírja hozni az országot"...jól van Ágnes.
musicnummer1
Egyszer már rendbehozta, akik emlékeznek rá,
biztos szavazóik lesznek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.