Simor András nem méltó a jegybank élére, Sólyom "személyeskedése nem méltó egy volt köztársasági elnökhöz” – fejtette ki Lázár János. Az energiaszolgáltató cégeknek el kell dönteniük, hogy az európai üzleti modellnek megfelelő tisztességes haszonnal megelégszenek-e és maradnak, vagy extraprofitot akarnak - nyilatkozta a rezsicsökkentés kapcsán Lázár János a Népszabadságnak. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint a kormányfő keményen képviseli azt az álláspontot, hogy az önkormányzati és állami tulajdonban lévő közműcégeknél a működési költség csökkentése a fedezete lehet a rezsicsökkentésnek.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Janika nézd már meg milyen véleménnyel vannak a Jegybank elnökről a világban. Sólyom meg mint alkotmány jogász talán még ért a joghoz amit ti lábbal tiportok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
öcsi55
Janikám a Simor bizonyára a Járai Zsiga tanítványa volt,avagy a kölcsön kenyér az vissza jár,ezért kár ríni.A másik ha nem tudnád Sólyom László alkotmányozó(nem alkotmány ,igaz az is volt)jogász ,teljesen mindegy hogy volt -e köztársasági elnök avagy nem,nagy a valószínűsége annak ,hogy kicsit jobban ért a kérdéshez mint az egész fideszes bandád.Úgy hogy alkotmány ügyben két dolgot tehetsz neki kérhetsz meg jelenthetsz.
miazavalami
Na kíváncsi vagyok felveszik - e a kesztyűt? Úgy elvernék rajta a port... :-))))
miazavalami
Ja ! Az a baja , hogy Sólyom nem plagizált, Simon pedig nem nyalint!
coni
Lázárra ránézek és már szorítom is magamhoz a táskámat.
kkalman
Az egyik fő lopó zrikálni meri azokat, akik értenek ahhoz, amit csinálnak? Hány rinocérosz bőrét húzta a pofájára, hogy ilyen vastag lett neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.