Simor András nem méltó a jegybank élére, Sólyom "személyeskedése nem méltó egy volt köztársasági elnökhöz” – fejtette ki Lázár János.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Tény, hogy Plagibá és Tamagocsi inkább illik a csapatba.
silber13
Te Vásárhely büszkesége! Te mire vagy méltó?
tűzróka1939
Simor azért szálka , mert nem engedi,hogy elherdálják az MNB tartalékot . Sólyom nekem sem színpatikus de tisztelem mint tanult embert . Mondjuk meg érdemli amit most a fidesztől kap . Köztársasági elnökként mindíg a fidesz szekerét tolta . Most viszont ,hogy mellőzve van játsza a sértődöttet . @silber13: Hercegi címre :)))) .
silber13
Azt hiszem, most jött el a pillanat a távozásra...Igaz újgazdag Entero??? Nagy pofáddal min denkit asztal alá kényszerítesz??? Valamikor nem ilyen voltál, tán becsültünk is... De moatanára elszaladt veled a ló...Fenyegetőzől, leszarsz mindenkit,Te mint a profi, a mindeneket tudó omnipotentje, az igazság bajnoka..ivé lettél, hová merültél alá?A valamikori entero... hová, milyen mélységeket ismert meg... Vagy esetleg orbáni magasságokat??? Kár érted... Engem nem érdekelnek hülyeségeid, csak.. helyetted is fájnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.