Simor András nem méltó a jegybank élére, Sólyom "személyeskedése nem méltó egy volt köztársasági elnökhöz” – fejtette ki Lázár János. Az energiaszolgáltató cégeknek el kell dönteniük, hogy az európai üzleti modellnek megfelelő tisztességes haszonnal megelégszenek-e és maradnak, vagy extraprofitot akarnak - nyilatkozta a rezsicsökkentés kapcsán Lázár János a Népszabadságnak. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint a kormányfő keményen képviseli azt az álláspontot, hogy az önkormányzati és állami tulajdonban lévő közműcégeknél a működési költség csökkentése a fedezete lehet a rezsicsökkentésnek.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Janika nézd már meg milyen véleménnyel vannak a Jegybank elnökről a világban. Sólyom meg mint alkotmány jogász talán még ért a joghoz amit ti lábbal tiportok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Janika nézd már meg milyen véleménnyel vannak a Jegybank elnökről a világban. Sólyom meg mint alkotmány jogász talán még ért a joghoz amit ti lábbal tiportok.
Csizmás Kond
@Horizont: Az én szemszögem mindig az igazság, függetlenül az milyen oldalról érkezik.
Itt Lázárnak azért adok igazat, mert Simor tényleg külföldön tartotta az itt megszerzett pénzét és csak azután hozta haza (haigaz), hogy kiderítették.Az ő munkássága alatt romlott a legtöbbet a forint...
Sólyom meg csak az alkotmánybírói becsületre reagál, mert még mindig az áll hozzá a legközelebb, viszont azok a törvények amikkel megkerülték a bírákat és úgy kerültek az alaptörvénybe azért történtek, mert a bírák inkább a nemzetközi normákat tartották szem előtt az hazai helyett vagyis a döntéseik nem mindig a magyar népet szolgálta inkább a közvéleménynek kedvezett.
Valakit csak akkor lehet szarnak nevezni ha összehasonlítod egy másik szarral...gondolom ebből indultál ki.
profon
@Csizmás Kond: De most tényleg ! Magunk között vagyunk. Te tényleg elhiszed amit leírsz ?
szaboria1
@Csizmás Kond: Kár fel hányni , hogy Simor is kint tartotta a pénzét. A Janika Svájcba vitte vagy már nem emlékszel rá? A forint romlása mindig a kormány vezetése miatt romlik.
Csizmás Kond
@szaboria1: Szerintem a Janik hivatalosan tette, legalábbis merem remélni, különben már szétszedték volna.
profon
@Csizmás Kond: Hát vannak kétségeim ! :)
Csizmás Kond
@profon: Hogy tudsz úgy írni, hogy nem hiszed mit írsz ?
profon
@Csizmás Kond: :) Ez szép volt ! Olyan fideszesen "szép" .
Csizmás Kond
@profon: :)
csak bebizonyítottam, hogy ha nem jól kezeled az ostort akár a nyakadon is csattanhat...:)
...és nem fideszes...eredeti. :)
profon
@Csizmás Kond: Na majd lecsap rád a gondolat rendőrség ! :)
szaboria1
@Csizmás Kond: Linkeld be azt a törvényt ami megtiltotta, azoknak akik külföldi cégeknél dolgoztak azok nem nyithattak kinti számlát.
tűzróka1939
A forint gyengülését vagy erősödését a mindenkori kormányok gazdaság politikálya határozza meg . Néhány esettől eltekíntve mikor kormányzati körökből rémhírek kelnek szárnyra . Egyébként is a piac szabja meg 1-1 pénznem értékét . Sajnos nálunk a rémhírterjesztők :( .
Csizmás Kond
@szaboria1:
Nem ismerem annyira alaposan a törvényeket, viszont remélem, hogy ezután az itt szerzett jövedelmet csak itthon tárolhatja, vagyis törvényesen kötelezni fogják...ugyanis ez volna az etikus.
szaboria1
@Csizmás Kond: Csak kérdem ha adózott pénzedet máshol akarod kamatoztatni miért gond, akkor ha pedig nem bankba teszi a pénzét hanem EU országba teszi be kitiltja meg.(Ciprus is EU-hoz tartozik 2004-óta)
Csizmás Kond
@szaboria1: itt nem az adózott jövedelmekről van szó hanem épp az ellenkezőkről.
Az offshore cégeket nem azért alapították, hogy Svájcnak konkurenciája legyen, hanem azért hogy a feketén szerzett pénzeket tudják legalizálni, és kevesebb adót fizessenek utána.
Csizmás Kond
@Horizont: Akkor szerinted igaza van annak aki máshol helyezi letétbe az itthon szerzett pénzét, hogy ne kelljen akkora adót fizessen...?
Csizmás Kond
@Horizont: Nem biztos, hogy hiteles ő sem viszont az egyiket menteni a másikkal sem helyes dolog.
Hellcat
Pont ez a patkány pofázik itt méltóságról?
Csizmás Kond
@Hellcat: Miért, melyik patkánytól esne jól ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Hát de nem? Egyik szarkupac mondja a másik kupacnak hogy "büdös vagy!" Csak ez a lázás a szememben egy különösen nagy szarkupac...
Csizmás Kond
@Hellcat: szerintem nem...van kisebb szar amelyik büdösebb és van nagy ami nemannyira...:)
szaboria1
@Csizmás Kond: Simor nem itthon szerezte a vagyonát. Tehát ki sem vitte innen a pénzét ellenben Lázár kivitte , mert Lázárnak nem volt kinti cége.
kandur
Lázár te meg gusztustalan here vagy ? hozd vissza az ellopott millókat!
Csizmás Kond
@szaboria1: Simor jegybankelnök és mégis sokkalta a pénze után az adót...nem furcsa ?
mariaberta
Igaza van Lázárnak, már ami Sólyom László felelőtlenségét illeti. Támogatta Orbánt, és mi isszuk ennek a levét.
sport50
az nem volt neki személyeskedés,mikor őket támogatta???
kandur
Jobb lenne ha a több mint egy milliárdos önk hiányról regélnél?
tenger49
lézer jani jobban tenné,ha elöbb tükörbe nézne,aztán emlegessen negativ értelemben olyan személyeket akiket posztjukon minden normális ember elismert és elismer!!!
Manno István
Lázárnak teljesen igaza van amikor az offshore-lovagoról (Simor) és Sólyomról, aki alkaszálta, hogy a ballibes hazaárulókat el lehessen itélni, így vélekedik. Tudom köztetek sok hasonló ilyen van, de ez az igazság!!!
rumpundli
@Manno István: Semmi nem maradt a mosás után???
Pedig az ember igen fontos tulajdonsága a logikus gondolkodás.
DR Eric CARTMEN
Ez ugye az a Lázár, aki szerint: MINDENKI ANNYIT ÉR,AMENNYIE VAN ??? És aki a csödbe vitte a vársát, aztán lelépett? HITELES--ERKÖLCSÖS--EGYENES EMBER.
coni
Tavaly 300 Milliárd Forint hagyta el az országot, idén 600 Milliárdra saccolják a szakemberek. Ennyi tisztességtelen ember van ebben az országban?

Nem, ennyire tisztességtelen az itthoni környezetet alakított ki a kormány.

Miután a volt Magánnyugdíj Pénztári tagokat így átverték már senki nem bízik a kormányban.

Simor a külföldön megkeresett pénzét, külföldön fektette be a lehető legjobb feltételekkel. A törvény nem tiltja és azt se írja elő, hogy mindenkinek hülyének kell lennie. Simor sem az.
amaramaistanna
Lázár talán arról beszéljen,hogy mitől is adósodott el Hódmezővásárhely?Hová tűnt a lóvé Janikám?Erről kellene beszélned!!!
amaramaistanna
Még egy kérdés lázár(a kisbetű nem véletlen!)!Mennyibe van nekünk a ti Fideszes kórusotok,az álcivil karénekes táborotok!?Mennyit is csesztetek el lejárató hadműveletekre?Erről beszéljetek,még időben,mert 2014-ben nagy valószínűséggel kötelezve lesztek rá.
öcsi55
Janikám a Simor bizonyára a Járai Zsiga tanítványa volt,avagy a kölcsön kenyér az vissza jár,ezért kár ríni.A másik ha nem tudnád Sólyom László alkotmányozó(nem alkotmány ,igaz az is volt)jogász ,teljesen mindegy hogy volt -e köztársasági elnök avagy nem,nagy a valószínűsége annak ,hogy kicsit jobban ért a kérdéshez mint az egész fideszes bandád.Úgy hogy alkotmány ügyben két dolgot tehetsz neki kérhetsz meg jelenthetsz.
miazavalami
Na kíváncsi vagyok felveszik - e a kesztyűt? Úgy elvernék rajta a port... :-))))
miazavalami
Ja ! Az a baja , hogy Sólyom nem plagizált, Simon pedig nem nyalint!
coni
Lázárra ránézek és már szorítom is magamhoz a táskámat.
kkalman
Az egyik fő lopó zrikálni meri azokat, akik értenek ahhoz, amit csinálnak? Hány rinocérosz bőrét húzta a pofájára, hogy ilyen vastag lett neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.