A csúcstalálkozót követően Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatón közölte, az egy főre jutó nettó pozíciót tekintve Magyarország – Litvánia mögött – a második a többéves pénzügyi keretéről szóló megállapodás értelmében. Hogy érzékeltesse a 2014 és 2020 közötti időszakban Magyarországra érkező, 7080 milliárd forintnak megfelelő uniós forrás mennyiségét, a kormányfő ismertette, hogy forintban ez hat vasúti vagonnak megfelelő 20000 forintos bankót, euróban pedig egy teljes kocsinak megfelelő 500 euróst jelentene. Orbán Viktor elmondta, hogy egy főre vetítve a 2007 és 2013 közötti periódusban 660 ezer forintnyi az uniós támogatás, a következő periódusban pedig 712 ezer forint jut majd. Miközben a teljes költségvetés összege csökken – emlékeztetett a miniszterelnök.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noboza
Na most aztán elszabadul a Pokol.Az eddigi,politikai harc,babazsur volt,ahoz képest ami,a hatalom megszerzéséért uj lendületet vesz.Aki hatalomra kerül ,annak bizti kolbászból fonják majd a kerítését.És jujjujjuj,a kommentelés,az minden Kazinczy dijat felül mulik majd.Ennyi pénz nincs is csak a számtanpéldákban.Aki hatalmon van az elkövetkezendő,években mindent visz,és ugy eladósítanak minket,hogy az elkövetkezendő öt generávió is lovat szarik majd,hogy egy szegényházba bekerülhessen.Nekem nincsennek kétségeim arról,hogy--ugy a győztes alakulat,mint az ellenzéki embereknek az élete keservesebbé válik mint eddig volt.Na fogd apénzt és fuss.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.