Attól, hogy valaki őrült módjára feljelent kommentárírókat, még nem jelenti azt, hogy ezeket az embereket meg is kell hurcolni – mondta Németh Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy beidézte, és tanúként kívánja kihallgatni a rendőrség az egyik, Papcsák Ferenc által feljelentett Népszava-kommentárírót, noha a portál nem adta ki a hozzászóló adatait. A Népszava főszerkesztője azt mondja: megdöbbenve áll az eljárás előtt. Az újságíró kijelentette: Zugló polgármestere vasvillával hányja a hasonló pereket a bíróságra, a pénz nem számít, az ügyészség pedig eljárást is indít ezekben az ügyekben. Ha az a cél, hogy megfélemlítsék az embereket, akkor jó irányba haladnak – magyarázta. A műsorban megszólalt az egyik beidézett kommentáríró, aki neve elhallgatását kérte. Ő azt mondta: Papcsák Ferenc rágalmazási ügyében tanúként hallgatták meg. Elmondása szerint ő a 168 Óra online kiadásában kommentált a zuglói polgármesterrel kapcsolatban, ezért hallgatta ki a...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
A kis köpcös kopasz tényleg felébredt a kómából.
Dr. Felipe
@Dr.luigilongo60: Hát ez így igaz, tiszta 50 es évek. Az ócsai gettó után valahol már biztosan építik a kényszermunkatáborokat is csak még nem tudunk róla.
Dr. Felipe
A papzsáknak még annyi esze sincs hogy ő közszereplő, a költségvetésen élősködik mint egy parazita és azokat jelentgeti akik jóvoltából kapja a fizetését. Talán a munkáját kellene rendesen ellátni és akkor nem szapulnák annyit de erre nem képes mert nem ért semmihez mert csak élősködött világ életében ez a papzsák paprikajancsi.
No_Fidesz_No_Problem
Kötelezhető-e tanúvallomásra saját maga, mint gyanúsított ellen a kommentező?

Hozzátartozó ellen nem kell tanúskodnod, de vallomást kell tenned saját magad ellen, mint gyanúsított ellen? Megteheti a hatóság, hogy tanúként kötelez vallomástételre, ha gyanúsítottként beidézve megtagadhatnád, hogy vallomást tegyél?

Hülyeség. Erre nem kötelezhetnek.

A Szabálysértési Törvény szerint:

60. § A tanúvallomást megtagadhatja az, aki

a) az eljárás alá vont személy hozzátartozója,

b) magát vagy hozzátartozóját szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésével vádolná, az ezzel kapcsolatos kérdésben,

maria.blog.hu/2013/02/09/kotelezhetnek-e_egy_kommented_miatt_tanukent_vallomasra_sajat_magad_mint_gyanusitott_ellen
Vezekelek
@No_Fidesz_No_Problem: Muszáj nekem emlékezni bármire is?
Nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.