A családot és annak erősítését nevezte a magyarság fennmaradása szempontjából is az egyetlen lehetőségnek az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális államtitkára szombaton Pécsett.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@entero: Kár hogy nincs meg a propeller régi jelrendszere.
entero
@kukac50: Hét gyerek, az akkor is hatalmas felelősség. Ennyi vállalásához nagyon biztos anyagi lét szükségeltetik. Ez nem rosszindulat akar lenni, hiába is gondolod azt.
Dr.luigilongo60
@entero: Ha működne az a rendszer, akkor most kaptál volna egy lefelé mutató hüvelykujjat Darwintól.
entero
@Dr.luigilongo60: Köszi. Pedig ha elolvasta volna amit másodjára írtam, akkor láthatta volna, hogy nem a rosszindulat beszélt belőlem most. Szerintem legalábbis...
kukac50
@entero: 5 gyerek és két felnőtt. Akkor is rendesen fizető munkahely kellene nem csak Nekik másoknak is. Amikor közmunkára kerülnek adogatják el értékeiket azért,hogy élni tudjanak,csak hogy az értékek elfogynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok