Bencsik András, a Békemenet egyik szervezője beszédében Bajnai Gordont egy temetkezési vállalkozóhoz hasonlította, akinek valamennyi cége megszűnt, megsemmisült, kormányfőként pedig ugyanezt folytatta. Álláspontja szerint az egyesült baloldal jelenleg holtversenyben áll a jobboldallal. Azt mondta, hogy a baloldalt csak a zsákmányszerzés vezeti, a jobboldal motivációja jóval erősebb, mert hisznek Magyarország felemelkedésében.

Forrás: eszakhirnok.com
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
"a jobboldal motivációja jóval erősebb, mert hisznek Magyarország felemelkedésében."

Haldoklónál a hit már szart sem ér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@aborisz: Ezeknél csak jobbak voltak eddig.
Nakimaga
Ha Bajnai temetkezési vállalkozó,akkor tűzze ki a Fidesz temetésének a napját!:)
Dr. Felipe
Amíg az ilyen bencsik munkásőr férgek el nem takarodnak addig itt felemelkedést senki ne várjon. Lopják a közpénzt a békásmeneten és a CÖF ön keresztül akkor kik is a zsákmányszerzők? Talán ezen kellene elgondolkodni.
aborisz
@Dr.luigilongo60: Szeretem olvasni az ön hozzá szólásait az adott témához! de ez egy kicsit egy oldalú !! Akár melyik párt volt a hatalmon engem csak negatívan érintett !de ezt szó szerint értem!
Dr.luigilongo60
@aborisz: Valahol meg kell jelölni egy szintet, amihez hasonlítunk, ha így vizsgáljuk, akkor ez a kormány "magasan" a legrosszabb.
Az emúlt 23 év valőjában nem a kisemberek sikertörténete, inkább az empátiával és munkakedvel nem felszerelkezett szerencselovagoké de azért volt idő, mikor jobban odafigyeltek arra, hogy a társadalom ne szakadjon ilyen durván ketté.
A véleményemet lehet nevezni egyoldalúnak is de szerintem maradjunk a valóság talaján inkább.
Mindenki pörgesse vissza magában ezt az elmúlt 23 évet és gondolkodjon el azon, hogy mikor élt egy kicsit könnyebben, illetve nehezebben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.