Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden...

Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Bezony, ahogy pokorni pokemon mondaná. "Minden kilóméterkőnél ott vagyunk" - mondta ő. Hát bizony a vörös áradatot már nem lehet megállítani akárhogy vergődik a fideSS. Már hiába fröcsög az óriásplakáton, már hiába levelezget a külhoni magyarokkal, már hiába foltozgatják a tákolmányukat. Tetszettek volna jól kurmányozni akkor most nem lenne gond de ezt már elkurták, nem kicsit nagyon úgyhogy a fideSS le lesz húzva a WC n. Ennyi volt elvtársak, végetek van mint a botnak.
dubitus
@csikknorisz: Mosom kezeimet!
Beküldésekor - szokásától eltérően - a site nem tiltakozott!
csikknorisz
@dubitus: :) Lehet azért, mert másik rovatba küldted.
adsl70
Ajaj nagyon osztja :P
"olias 2013.02.08. 18:24:02
@OrangeOrder: Azt hittem nem ment át a komment, okoska. Nagyon jellemző rád a csúsztatás!
De kedvet kaptam tőled!
Bocs ha ugyanolyan szar mint a tied, de hát tudod én ugyanolyan tehetségtelen bér blogger vagyok mint te!

1) A fideszes kommentelő nem nem gyűlöli a melegeket, kivéve, ha megjelenik egy Alföldiről szóló cikk. Akkor rögtön Robertáznak. (Ilyenkor persze megfeledkeznek Vitézy Dávidkáról)
2) A fideszes kommentelők bőszen szeretnek zsidó ronwerberezni de nincs problémájuk a hasonló "összetevőkkel" rendelkező Birnbaum-Filkenstein duóval."
bundi
@adsl70: alberta után szabadon:
"Finkelstein, aki az Egyesült Államokban is nagy feltűnést keltett azzal, hogy konzervatív politikai tanácsadói múltja ellenére 2005-ben polgári házassággal legalizálta több évtizrdes homoszexuális kapcsolatát"
ez olyan mint a nemleszünkgyarmat molinó után hozsannákat zengeni az uniós pénzek miatt. ez a kettősség csak engem zavar?
www.patriotaeuropa.hu/wp-content/uploads/2012/04/b%C3%A9kemenet-3.jpg
ezzel kell etetni a fidesztrollt, és a valóság:
"A miniszterelnök szerint a magyaroknak kedvező EU-s alku bebizonyította, hogy helyes az a politika, ami ha kell, konfliktust is vállal. Orbán Viktor szerint apáink és nagyapáink megdolgoztak, megszenvedtek az uniós forrásokért, ezért a pénzre nem ajándékként tekint."
index.hu/belfold/2013/02/10/orban_azert_jartunk_jol_mert_kialltunk_magunkert/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.