A Város Szíve blog arról ír, hogy a hétfő délután a Kossuth térre érkező éhségmeneteseket egy "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét!" óriásmolinó várta.

A házőrség tudtával került ki az éhségmenetet váró óriásmolinó

A rendőrök és más egyenruhások forró tea helyett gusztustalan meglepetésekkel várták az Éhségmenetet - írja a Város Szíve blog. A blogtulajdonos több képet is készített, ezeken látszik, hogy az egyenruhás rendőr laptoppal a kezében finomhangolja a térfigyelő kamerát, két, talpig feketébe öltözött férfi pedig ugyanarra az oszlopra szereli fel a molinót, amin az látható: "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét!".

A képeken két kekizöld egyenruhás, usankás fiatalember is látható, akik a blog szerint a házőrség tagja. "Ők szinte még a létrát is tartották a molinószereléshez. Igazoltatás, számonkérés nem volt, csak összehangolt, hatékony szorgoskodás. Tudtukkal, engedélyükkel történt a provokáció" - írja a blog.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@loboncos: Jogos az észrevétel... Akkor meg team-munka volt:

Ady Endre
NÉGY-ÖT MAGYAR ÖSSZEHAJOL

Itt valahol, ott valahol
Esett, szép, szomorú fejekkel
Négy-öt magyar összehajol
S kicsordul gúnyos fájdalmukból
Egy ifjú-ősi könny, magyar könny:
Miért is?

És utána, mint a zápor
Jön a többi könny:
Miért is, miért is, miért is?
S nincs vége könnynek és miértnek.
Fölöttük hahota köszön,
Hahotája, akik nem értnek
S akik sohase kérdik s kérdték:
Miért is?

És csöpög a könny:
Miért is, miért is, miért is?
És hömpölyög fönt a hahota,
Hogy soha, soha, soha.

Ennyi búsulással fényesen
Nyílnék meg az Ég,
Ahol csak Ég és okos üdvösség van.
S itt nem elég.
Itt nem kell csak a könny
S itt valahol, ott valahol
Esett, szép, szomorú fejekkel
Négy-öt magyar összehajol.
Miért is, miért is, miért is?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@entero: Jaja, újra a fideSS. Ezzel csak az az apró probléma hogy a fideSS már belekerült egy akkora hazugságspirálba, akkora már a turbolencia hogy szétveti az egész fideSS katyvaszt. Már semmit nem tud igérni mert minden igéretük hazugság, már semmit nem tud cselekedni mert minden cselekedetük hazugság. Már Gyurcsányozni és zemúttnyócévezni sem tud mert kontraproduktív. Már csak a választási törvénnyel próbál valamit trükközni és levelezgetni a határon túlra hogy küldjenek már pár szavazatott. Csupán ennyi maradt a fideSS nek, a trükközés és levelezgetés de ez sem fogja megmenteni őket ha összeáll a baloldal.
entero
@Dr. Felipe: Te ennek tényleg örülnél? Hát, lelked rajta!
bretagne
@kukac50: Én több évre tenném azt, amit írtál.
ballago987
Szégyeljék magukat azok akik ebben a cselekménybe akárcsak passzivan részt vettek,és az aki kitalálta és megvalositotta.Leocsárolni jószándéku,becsületes embereket akik egy ország nyomorultjai,szenvedöi,éhezöi,gyerekeikért végrehajtották ezt a menetet,gyalázat.Jellemtelen megnyilvánulás pökhendi,embert nem becsülö személyek részéröl.Mondanák mást is de nem sorolom magam azok szintjére akik ezt müvelték.
tivoli
@ballago987: Ezt még hozzátenném: Szégyen, hogy az emberek muszájból, vagy anyagi ellentételezés miatt képesek részt venni ilyen egyértelmű cirkuszban. Ezek után O még jobban kidülleszti a mellét, hogy ugye "jöttök, mentek", érdekel az engem?
Mert ez az egész dolog arról szól, hogy lássák uraink, hol áll a mérleg nyelve. Melyik-melyik oldalon, hány szimpatizáns mobilizálható saját érdekeiket kiszolgálandó!
És hány ember van, aki képes a kedvükért lemenni kutyába.
tivoli
@Dr. Felipe: Hogy mit nem tetszik mondani? Már miért is igérgetne, ha egyszer nem az a lényeg amit mond. Mert azt már maga sem tudja. Sőt inkább semmit. Egyébként minden az előre megírt forgatókönyv szerint halad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.