"Szerintem a nap fricskája. Hataloméhség szót először én használtam, lenyúlták, de nem érdekel" - így kommentálta Kubatov Gábor azt a molinót, amit a Kossuth téren feszítettek ki ismeretlenek.

"Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét"

A tiltakozó menet a tervek szerint hétfő este - az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első plenáris üléséhez igazítva - érkezik meg Budapestre a Parlament épülete elé.

Tiba István, Balmazújváros és Lipők Sándor, a Szabolcs megyei Kemecse fideszes polgármestere ezzel kapcsolatban hétfő délután a Parlamentben újságíróknak azt mondta: "a szocialista hataloméhség-menet" nem az emberekről, hanem az MSZP hataloméhségéről szól, a résztvevőket pedig becsapják a saját hatalomvágyuk érdekében.

Míg az MSZP célja a segélyezés, addig a Fidesz-KDNP parlamenti frakciója a foglalkoztatás javítása érdekében dolgozik - mondta Tiba István fideszes országgyűlési képviselő, hozzátéve, hogy a szocialisták negatív színben próbálják feltüntetni a közfoglalkoztatást, elfeledkezve róla, hogy ezzel idén 300 ezer embernek adnak a munkát, akik a közösség számára értékteremtő, hasznos munkát végeznek.

Frakciótársa, Lipők Sándor hangsúlyozta, az emberek dolgozni szeretnének, nem pedig segélyből akarnak megélni.

Az elmúlt napokban több "éhségmenet" is elindult Budapest felé egyebek között Békéscsabáról, Nyíregyházáról, a baranyai Sellyéről, Kaposvárról, Ózdról és a Hajdú-Bihar megyei Polgárról. A molinó egyébként így készült >>>

Ahogy az lenni szokott, beindult a mémgyár is:

"Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét"

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ha valaki kórosan hataloméhes volt valaha is ebben az országban az csak erről a kis barna cigánygyerekről elmondható. Meg lehet vizsgálni hogy viselkedett 2002 után és 2010 elött. Az anyját is megb...ta volna azért, hogy újból hatalomra kerüljön. Ő úgy gondolja, hogy ez csak neki jár és senki másnak. Neki küldetése van a magyarok irányába. Ebből lett az alkalmatlansága miatti állandó hazudozás, az ellenségkép állandó kergetése a hisztérikus harciasság és az ebből fakadó hamis győzelmi jelentések sokasága, majd a cinikusság, fölényes arrogancia és még lehetne sorolni tovább. Ezt még el is fogadnám tőle, ha valami olyat csinálna, ami előreviszi és nem a nyomorba dönti ezt a népet. ( szerinte a zembereket) Ígérni nem ígért semmit sem 2010-ben, mert ez abban a politikai hangulatban nem is volt szükséges. Ha ígérni kellett volna azt is gátlástalanul megteszi a hatalom újbóli megkaparintása érdekében. Legfeljebb leszarta volna a korábbi ígéreteit. ( ne azt nézzétek mit mondok, hanem hogy mit csinálok...) Európával megutáltatta a magyarokat . Az oroszok meg leszarnak bennünket - őt is, csak ezt nem látja a barom - mert nem vagyunk tényezők a számukra. Az hogy őt Putyin fogadta fél órára meg egyszerű propaganda fogás semmi más. Erre szavaztunk mi 2/3-al megtévesztettek 2010- ben . Sajnos ezzel megadtuk ezeknek a gazembereknek a felhatalmazást arra is, hogy kényük kedvük szerint bebetonozhassák magukat a hatalomba. 2014-ben is nyerni fognak, mi meg maradhatunk a seggünkön és birka módjára tudomásul fogjuk venni a megmásíthatatlant, hogy élethosszig Orbán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pesti
@Hellcat: Már én is megírtam neki a véleményemet.De ilyenekkel akiknek ki van mosva az agyuk nem érdemes egy árva betüt sem pazarolni.Nekünk nem szabad lemenni az ö szintjükre.
Hellcat
@pesti: Tökéletesen egyetértek! Remélem a pofáraesés is bekövetkezik!
kukac50
Többre gondoltam a Fideszeseket,mint amit produkáltak magukból!
Láthatja mindenki,hogy az emberi érzések távol állnak Tőlük.
" 20ezer és 50 ezer ' forint közötti összegből élők, erre a kormányra semmiben nem számíthat! Nevetségessé tették azokat akik több száz kilométert gyalogoltak,azért,hogy a Fidesz szemét felnyissák,hogy a XXI:században Magyarországon a szegényeknek,nincs joguk élni normális körülmények között.
Őket mint Bayer mondta állatszámba kell venni.
Sajnos a gomb nyomogató képviselők nem tudnak saját ésszel gondolkodni,mert ha tudnának nem történhetne meg ilyen megaláztatás!
Mind a két pártnak közösen a megoldáson kellene dolgozni! Nem célpontként a rászorultakat kellene felhasználni.
tivoli
@kukac50: Még, hogy a gombnyomogató képviselők ne tudnának gondolkodni? Éppen, hogy nagyon is! A jó fizetés megér egy kis gombnyomogatást, a paraszt meg meneteljen, ha hagyja magát ugráltatni.
tivoli
@Hellcat: És mikor? Kinek van ideje megvárni?
Már a dédszüleink is azért dolgoztak, hogy nekünk jó legyen. S lett! S a dédunokáinknak még jobb lesz!
Pedig akkor még nem volt fidesz és akkor meg már régen nem lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.