Le akarták szabni a szocialisták éhségmenetét fogadó molinót az Alkotmány utcában. A tiltakozók megérkeztek a Parlamenthez.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
"„Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét!” – ez a felirat olvasható azon a molinón, amelyet az Alkotmány utcában feszítettek ki a Kossuth térnél. Az ide érkező éhségmenet néhány tagja le akarta szedni a feliratot, de ezt a helyszínen tartózkodó rendőrség nem engedte. Mint arról az MNO helyszíni tudósítója beszámolt, több rendőrsorfal is felállt, így a jogsértő magatartásra nem került sor."

Azta rohadt...szóval fel rakhatták simán, de levenni már jogsértő...ennyi szemét fideszes köcsögöt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@keresztapa: "Hidd el egy mosoly több." Lehet ,hogy csak az arcukra fagyott ?
kerék
@keresztapa: Nem tudom, 100 kilométer gyaloglás után hóban-fagyban lehet te könnyen röhögsz, de az emberek nagy többsége nem, főleg, hogy nem gúnyolódást vártak hanem megértést...lehetnek szocik-nem szocik nem ezt kellett volna és nem ennyire pofátlanul.
keresztapa
@profon: A fagyást az arcukon nem észlelik, de a mosolyt az arcokon igen, és ez a mutatott mosoly a FIDESZ lebecsülését fejezte volna ki, hogy csak ennyire képesek!
tűzróka1939
De nemcsak a molinó van ott . Munkagép, munkagép hátán . De sűrgős lett izzibe a felújítás. Mészáros és Mészáros kft.és a kÖZGÉP karöltve megint milliárdos pályázatot nyert . Ez a mészáros nem a csúti pógármester ?
profon
@keresztapa: Gondolod ,hogy érdekelte volna őket ? Nem az empátiáról híres ez a kormány !!!
nehogymá
ezek az emberek a kilátástalanságra az ellehetetlenűlésre akarták felhivni a figyelmet.ezt a a gusztustalan molinot nem lehet elintézni egy gunyos mosollyal.ez egy gyomros a csoroknak.pusztuljanak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.