Korózs Lajos, a párt elnökségi tagja szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: az ócsai telep 80 háza a várostól távol, a pusztában áll, és még a gázt sem vezetik be. Ennek ellenére - folytatta - négyzetméteráruk 522 ezer forint, szemben a Pest megyei városban megszokott 140-150 ezerrel. Még a Rózsadombon is találni négyzetméterenként 400 ezer forintnál olcsóbb lakásokat, míg az ócsai lakóparki lakások 26 millió forintos átlagáráért közművesített, melléképületekkel rendelkező, háromszintes, 250 négyzetméteres ingatlant lehet vásárolni a településen - jelentette ki. Korózs Lajos hozzátette: a teljes ócsai lakóparkberuházásra szánt hatmilliárd forintból 1200 lakást vehettek volna Budapesten a rászorulóknak. Kitért arra is, hogy az ócsai lakótelepen a házak többsége 50 négyzetméteres, noha "falun 50 négyzetméteres a gazdasági épület, a fészer, nem a családi ház".

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
@Kutyafüle: Igazából 2 magyarázat van:
- Vagy a telek került 60 millióba, a házfelépítése 15 millióba. (a telkek tulajdonosa fideszes főmufti)
-Vagy az egészet felépítették 1 milliárdból, 5 milliárdot meg szétosztottak.

Melyik tetszik jobban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@almosd: Bakker kétszer kellett elolvasnom ! Úgy tűnik öregszem :)
Kutyafüle
@profon: De amit én tudok, azt nem tudja a sudoku. Ha én odakucorodok az ölébe, akkor a sudokunak annyi. Na, látod, ezért nem kell féltékenynek lenni.:))
profon
@Kutyafüle: Jó hallani ,hogy vannak hozzánk hasonló párok ! :) Idén lesz a 27. házassági évfordulónk és még ég a tűz ! :)) Nem csak a kandallóban !
Kutyafüle
@profon: Ez remek, csak gratulálni tudok! ne hagyd, hogy a tűz kialudjon, azt mindíg rakni kell. Na én is megnézem a mi kandallónkat, remélem nem aludt ki:)) Szia Szőkenő Szarvas.
hát ez nagyon jó:))
almosd
@profon: tudod ! moderálom magam :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.