Az Ócsán épülő lakópark nem a bajbajutottak érdekeit szolgálja, hanem ókeresztény gyülekezet formálódik ott, és az egész nem más, csak seftelés - legalábbis a szocialisták álláspontja szerint.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Azértis Moszkva tér
Ez a horribilis áron épített barakk-telep biztos jó üzlet volt valamelyik FIZESS-hűbéresnek ! Abból a pénzből lehetett volna támogatni a családokat akár a lakásukban maradva mint bérlőket vagy átköltöztetve őket egy alacsonyabb rezsijű lakásba ! Nem kellett volna közpénzekből ötszörös áron a semmi közepén barakkokat építeni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GORGIO12
Pisti271 @GORGIO12: Ukáz - parancs, utasítás. Orosz eredetű.koszonom a forditast...a felesegem amugy mindenkit kozuletek udvozol es csodalkozik azon hogy kepesek vagytok olvasni a leveleim...azt hite csak o az egyetlen a vilagon ki foglalkozik eme kuldetesel...montam neki nincs egyedul...ere aztmondta ez mar a fejlodesem jele..
Manno István
@dubitus: Ha valaki kap valamit azt illik megköszönni, vagy nem kell elfogadni! Ennyi!
szepwilly
@samuel: Manno !latom,te elsz "alkotmanyos jogoddal"!
coni
Az összes szakember előre megmondta, hogy nem szabad az ócsai telepet megépíteni, mert senkinek nem lesz jó, de legkevésbé a devizahiteleseknek.

Nem élénkíti a pangó ingatlanpiacot, féláron lehetne kapni Budapesten jobb minőségű lakásokat, és nem szakítanák ki a devizahiteleseket a megszokott környezetükből, nem kerülnének elérhetetlen távolságra munkahelytől, iskolától, rokonoktól, vásárlási lehetőségtől. Ebből a pénzből ki lehetett volna fizetni rengeteg devizahiteles hiteltartozását is.
jancsik68
Minek lakóparkot épiteni,amikor az ország tele van üres lakásokkal,házakkal? Azokat kellett volna az államnak megvenni,s a rászorulóknak kiutalni,ha igazán segiteni akart volna rajtuk.De ez az un keresztényi segitség egy baromi nagy hazugság!!!
Csizmás Kond
@jancsik68: Jankó, te még mindig itt tartasz ?...így sose lesz János belőled...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.