Takács Szabolcs, a Külügyminisztérium globális ügyekért felelős helyettes államtitkára szerint Magyarországnak határozottabban kell részt vennie az EU fejlesztéspolitikájának alakításában, a fejlődő országok segítésében, az ország különösen Afrikában, a szubszaharai térség támogatásában kaphatna nagyobb szerepet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Meg tudná valaki mondani, hány államtitkár és helyettes államtitkár tevékenykedik kies kis hazánkban havi bttó.750.000,- Ft-os garantált minimálbérért?
(Plusz, caffeteria, prémium, jutalom, költségtérítés, ingyenes gépkocsihasználat, stb...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Igazán jó partnerek az azonos szinten lévők tudnak lenni. Ha nem azonos a szint azt másnak hívják. Ettől lassan nem kell tartani ezekkel az országokkal lassan azonos lesz ...
loboncos
Amennyiben befogadják a hazai afro-magyarokat akár partneris lehet. Húzzunk bele...
Dr. Felipe
"Globális ügyekért felelős helyettes államtitkár" Azért ez már nem semmi. Mennyi dologtalan lehet még ebben a kurmányban?
gabrella
Ilyen felelőtlen kijelentést és pénzköltést...!!!
a Pepita
Úgy tűnik a keleti szél délnek fordult...
tűzróka1939
Háááát ez hihetetlen :-o . Megyünk Afrika fejleszteni . Csak nehogy megbánjátok a végén . Mert ugye a mi szakembereink tudnak ám !!! Bezony-bezony :

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.