Magyarország elítél minden terrorista cselekményt, és tiszteletben tartja Bolívia jogát, hogy a területén bűncselekményt elkövető külföldiek ellen büntetőeljárást folytasson le. Ragaszkodik ugyanakkor ahhoz, hogy egy bajba jutott magyar állampolgár emberi jogai semmilyen formában nem sérülhetnek.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"hogy egy bajba jutott magyar állampolgár emberi jogai semmilyen formában nem sérülhetnek."

Messze és nagy ívben le...m, hogy ki mit gondol Tóásó Elődről, nem zörög a haraszt, igenis vastagon rászolgált, hogy sitten legyen!
-Szerintem: nem magyar, csupán magyar származású.
-Kétlem, hogy a bolíviai hatóságok minden külföldi állampolgárt terrorizmussal, vagy az államelnök elleni merénylet kísérletével vádolnák.
-Az a sok pénz, amit a jogvédők meg a vöröskereszt, meg egyéb ügyvédek erre az ürgére költöttek...az én, a mi pénzünkből,...már egy közepes méretű község egy éves villanyszámlájára biztosan elég lenne!
Engem miért nem vádolnak Bolíviában államellenes cselekedettel?!
Nem kellett volna odamenni...Nem kellett volna fegyvert tartani...
QQCSI
@QQCSI: Én hülye, a lényeget meg el is felejtettem:
mi lenne, ha a valódi magyar Magyarországon élő,
dolgozó, adózó állampolgárok emberi jogait védené végre valaki???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.