Elrugaszkodtunk Feleim, 2012 kétséget kizáróan a tündérmesébe fejesugrás éve lett . Jó Matolcsy szokás szerint most, a szabad felfogású vetődés után, szabadesés közben pislogunk, hogy a hátunkon ejtőernyő nincs, alattunk meg kifeszített védőháló, de csuhajla, győztünk...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
"itt van az egzotikus Kolumbia. A dél-amerikai ország megtette azt a „komparativitási szívességet”, hogy két hete, tehát ugyanilyen piaci hangulatban bocsátott ki 10 éves dollárkötvényt, a mi számainkhoz képest sokkoló, mintegy feleakkora, 2,8%-os hozammal. Kolumbia példája azért is szemléletes, mert 2010-ben, amikor mi az unortodoxia útjára kanyarodtunk, akkor nagyjából ugyanolyan hitelminősítői besorolásban voltak, mint mi. Ma csak az egyik ország besorolása bóvli a kettő közül. És nem Kolumbiáé."

Forrás:
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2013/02/13/dragan_orulhetunk/
Carpediem
Szóval, akkor nem Kuszaszem sikertörténete a szuperszónikus turulmadárral volt a 2012-es év???, hanem a fejesugrás hatalmas pofára eséssel??? Hát kérem, ezt szerintem mindenki tudta, természetesen akik bérből és fizetésből élnek, hogy a tündérmeséket Grimm tesók írták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.