Horváth Charlie volt a meglepetésvendég a világsztárok mellett Leslie Mandoki és barátai szombat esti, nagy sikert aratott koncertjén a fővárosi Művészetek Palotájában (Müpa). Az eseményt megtekintette Orbán Viktor miniszterelnök is. Orbán Viktor az MTI-nek azt mondta, hogy tudták: ha Mándoki László Budapestre jön világsztár barátaival, akkor rengeteg ismerőse fog érkezni vele a német politikai és gazdasági életből. "Eljött Stoiber volt bajor miniszterelnök, Magyarország régi barátja is, és még számos olyan személyiség, akivel találkozni nemcsak kötelező udvariasság, hanem politikai esemény is" - tette hozzá a miniszterelnök. A kormányfő kérdésre válaszolva kitért arra, hogy a koncerttel egy este erejéig újra gimnazistának érezhette magát, amikor "ezek a zenészek voltak az ikonok, ezt a zenét énekeltük, és kerestük a Szabad Európa Rádión Cseke László műsorában, az ő lemezeiket próbáltuk becsempészni Jugoszláviából".

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
2012 június reggel 1/9 Mira 10 hónapos labrador volt,nyomtalanul eltüntették/nyakőv,chyp,minden oltás/csak a lövést hallottam!
2013 február 08-án reggel 8 ugyancsak egy lövés,akkor már tudtam a két alig7 hónapos ház és birtokvédelem céljára éppen kiképzés alatt nevelt németjuhász testvérpár közül az egyiket újracsak meggyilkolták,tőlem kb 100 méterre! Erdő mellett lévén a hajlékom kerítést építeni a talaj és földrajzi viszonyok miatt is lehetetlen. Kenelből kiásták magukat és két percet sem voltak távol!-a gyilkoló szügyön lőtte a kutyusom úgy hogy a golyó a haán távozott! A FŐVADÁSZT HÍVTAM ELŐSZÖR,TUD E ARRÓL KI LÖVÖLDÖZIK A TERÜLETÉN,NEM VOLT TUDOMÁSA SENKIRŐL!-A TETTES A NYAKÖVET IS ELTÜNTETTE A KIS ÁLLATTETEMRŐL,HOGY KÓBOREBNEK HASSON.Bátor testvére Vitéz hazamenekült,azóta nem bírunk vele,de az aztallábához láncoltuk!
...ezekután csak azt tudom mondani nem a kutyákkal van a baj ,hanem azokkal az emberszabásúakkal akik a embertársaikat sem veszik KUTYÁBA sem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Bocsánat de a "bírság a kutyák miatt is"témához íródott a véleményem!
De őszintén szólva ,már teljesen mindegy miről problémázik a magyar pógárnak való,minden idétlenség egyhelyről kerül ki.A VADÁSZATI TÖRVÉNY ÚGY VERI A MEZŐGAZDASÁGI,DE MÉG AZ ÁLLATVÉDELMI TÖRVÉNYT IS,HOGY EMBER LEGYEN A TALPÁN AKI EZT A BLŐDLIK SOROZATÁT KI KÉPES VÉDENI ÉS MÉG A KÖLTSÉGEIT IS MEG LEGYEN KÉPES TERMELNI!
laslow
Nagy kár,hogy nem maradt örökre gimis,akkor most talán,nem ő lenne,aki az ország ügyeit lenne hivatva képviselni,helyette bulizni,futball mérkőzésekre,foci díjátadókra jár!
Nyuszicsibe
Ez saját magához képest fejlődés, mert alapból úgy néz ki a nagy hasával, mint egy jóllakott ovis.
buboska
@Mobil123: Semmi nem számít!! Futja még a maradék,eddig el nem herdált mnyp-i vagyonból!!
Mobil123
@buboska: Basszus, azt már akkor elb@szták mielőtt elvették.
kukac50
Meg felel a gondolkodása egy elsős gimnazistáénak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.