A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából számos politikus gondolta már egy nappal korábban is alkalmasnak az időpontot, hogy véleményét, vagy akár indulatait artikulálja. Olcsó retorikai fordulat lenne arra hivatkozni, hogy talán az egyetlen dokumentált kommunista közösség Jézus és tanítványainak közössége volt. Miközben természetesen érthető, hogy politikai és nem a megvalósult kommunizmus kétségtelenül létező áldozataira gondolva vonult fel a politika. Azt követően, hogy Orbán Viktor az alsógatyákról értekezve előkészítette a terepet az évértékelője közepette.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hende Csaba, honvédelmi miniszter:
„Amíg Európában a vörös csillag nem önkényuralmi jelkép, amíg nem jön létre a kommunizmus nürnbergi pere, ahol az emberiség egyszer és mindenkorra elítéli a totális rendszerek minden formáját, addig a kommunizmus nem múlt idejű történelem”
Kik is azok, akik nem akarják 2/3-os (gyakorlatilag egypártrendszer) többséggel sem rendezni az ügynökaktákat? Ja, a FIDESZ, mert félti a vörös bugyira narancsosat húzó barátait. Ha nem zárjuk le a múltat, akkor minden évben a fentihez hasonló álszent szövegeket kell hallgatnunk.
human
Ha a nagy antikommunista 2/3-os FIDESZ nem tesz semmit, hogy lezárja a múltat, akkor többé ne is nyissa ki a száját az ügyben. Ebben a témában is örökre hiteltelenné vált.
coyote3
Hende a vas megyei Kisznél volt középiskolás korában funkcionárius. Ő aztán tényleg hiteles ebben a kérdésben :)
GeoCravker
A volt mszmp és kisz-tagok ott vannak a narancsos bugyijukkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.