Ritkán látni ilyet a ner harcos uraitól, mint amit a feloszlott LMP frakció bizottsági helyeinek újraosztása kapcsán láthatunk tőlük. Meg vannak szeppenve ezek a nagyszerűek, ráadásul nem valamelyik nagyhangú frakciószónok pasitól, hanem a törékeny, jóindulatból felszorzással, kapukulccsal együtt is negyven kilós Szabó Rebekától.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Ángyánnal a gyulai frakcióülésen is ordítozásba torkollt Orbán vitája, de kirúgni mégsem merik a földmutyi ellenesség jelképévé vált képviselőt. Ha százszor nem szavazza meg nekik az alkotmánymódosítást, akkor Viktor százszor fogja még szilánkosra morzsolni a fogait, rojtosra karmolni a bársonyszék karfáját dühében, és nem csinálni az ordításon kívül semmit a renitens emberrel. De legalább ezt a Rebeka lányt jó lenne eltakarítani a kirakatból, ha már a Jóisten így meghallgatta az imáikat és adott rá egy lehetőséget. Hosszan tanakodni nem kellett ezeknek a bátor férfiaknak, Morcos Bajusz házmesterúr és első számú vazallus megtette szaporán amit megkövetelt a párt és oligarchaérdek."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.