A Fidesz kegyelméből nem adóztatják a nyugdíjakat; a munkanélküliségi statisztikákkal bűvészkednek; hullanak a kis- és középvállalkozások; kinek a jóvoltából született 2251-el több gyerek - szócsaták a parlamentben. Selmeczi Gabrielláé a napi öninterpelláció, így ő kéri meg a kormányt, mondja el, miképp védi meg a kormány a nyugdíjakat. A fideszes képviselő szerint ugyanis a baloldal támadásba lendült, és kormányra kerülése esetén meg akarja adóztatni a nyugdíjakat. Az a logikai ellentmondás nem zavarja Selmeczit, miszerint miért is emelné kampánytémává a baloldal a nyugdíjak megsarcolását, hiszen ez a mondás kevéssé maximálja a szavazatokat.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Az a logikai ellentmondás nem zavarja Selmeczit, miszerint miért is emelné kampánytémává a baloldal a nyugdíjak megsarcolását, hiszen ez a mondás kevéssé maximálja a szavazatokat."
Persze, mert h ü ü ü l y e . . .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@A Tündik bündije: Ki adott ekkora üstöt Gabikának,
meg egy hatalmas fakanalat, amivel megint keveri a szart ???
Ha végzett, nyalja le a fakanalat!!!
scandináv
@A Tündik bündije: Hát nem egy IQ bajnok az biztos :D
mekkelek
Nem tudnak olyan pozitív eredményeket felmutatni amit az emberek a bőrükön érzékelnének ezért csak fröcsögnek és ijesztgetnek. Mindegy hogy egyetlen szavuk sem igaz, csak elegen higgyenek nekik. Teljes mértékben nyomonkövethető az amcsi tanácsadójuk munkássága a kommunikációjukon de nagyon remélem a magyar mégsem annyira hülye mint amilyennek hiszik, illetve látszik...
jancsik68
A FideSS-MPP/Magyar Pálinka PÁRT / nagyvezire bedobja ,hogy a baloldal meg akarja adóztatni a nyugdijakat,de ők már eleve ezt elháritják.Sajnos van még 1-2 gyulai bégető birka és ezt el is hiszi.Különösen akkor,ha ezt a kiflitolvaj szenátorasszony kezdi el hirdetni.Be-be-be birkák!!
silber13
@scandináv: Tudod, Gabócának már a szőke nőknek való labirintus is problémát okoz, ami érthető, hiszen az egy hosszú, egyenes folyosó, a végén egy ajtóval.
marlin
Most meg miért kellett ennek a negyednótásnak megint a nyugdíjakról csasztuskázni azok után, hogy megvédte(?) azt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.