Nos, ha Zsiga Marcell lopott pénzből vette a házát, abban nincs semmi meglepő. Ez persze rosszindulatú feltételezés, de hát a jóindulatúakat Zsiga Marcell nem igyekezett táplálni. Ő már ennek a rendszernek a gyermeke, ez emelte pozícióba. Úgysem terítik ki. Zsiga Marcellnek, Szijjártó Péternek és a többi parazitának a maga módján igaza van: olyan undorító rendszer fenntartásában segédkeznek, amely a hozzájuk hasonlókat is megvédi, ha hűségesek. Ők az erkölcs uránbányászai. Ezért a lélekölő munkáért igazán jár nekik a szabadrablás. Megkérik az árát, mert ezt nem lehet lelkesedésből csinálni. A másik tanulság, hogy az ilyen rendszernek szüksége van a Zsiga Marcellekre. Mivel mindent kontrollálni akar, leszűkíti a káderállományát azokra, akiket gerinc és lelkiismeret nem akadályoz. Ezekből a puhatestűekből sosincs elég, úgyhogy muszáj alkalmazni a tehetségtelen, tompa, egyszerű észjárású bűnözőt is. Tehát a Zsiga Marcellek maradnak, ahogy maradtak a Czinege Lajosok is a végkifejletig.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Nem tudni, mennyiért vette dr. Zsiga Marcell a házát, a miskolci fideszes országgyűlési képviselő ugyanis úgy nyújtotta be a parlament mentelmi bizottságának az adásvételéről szóló szerződést, hogy a vételárat kisatírozta - olvasom a zárt ülésről azóta is szivárgó híreket. A bizottság azt nem vizsgálta, mennyibe került az - állítólag 40 milliós - ingatlan. Mert a Blikk, mely az eljárást kezdeményezte, ezt nem kérte, ahogyan azt sem, hogy a feleség vagyonnyilatkozatát megvizsgálják. (Ha pedig a Blikket nem érdekli, akkor senkit ne érdekeljen!) Így történhetett meg, hogy csak a ház értékének feléről kellett elszámolnia, azt pedig - nyilván sejtik - családi kölcsönből kapta. Akár kaphatta is, mert a Zsiga család talán Miskolc városának egyik legfoglalkoztatottabb famíliája.

Azt sem ártott volna megnézni - így a helyi sajtó -, hogy a bírósági fogalmazóként dolgozó, kábé 150 ezer forintot kereső Zsigáné miből tudta összerakni a másik 20 millió forintot. A Blikk szerint a satír oka, hogy nem is 40 millióba, hanem jóval többe került a ház - melyhez az aszfaltutat mi, adófizetők biztosítottuk a tapasztalt politikusnak. (Búsonghatnánk most arról, hogy milyen ez a Fidesz-világ a maga káderpolitikájával. Meg, hogy van-e határa az arcátlanságnak. De minek.)

Tegnap megnéztem a doktor friss vagyonnyilatkozatát, és önéletrajzát a miskolc.hu oldalon. Abban meg az áll, hogy Zsiga nőtlen.

Lehet itt még bármit is mondani...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.