Pofon vágta Komló vezetőjét egy leszázalékolt bányász, akinek elvették a nyugdíját - adta hírül a bama.hu.

Egy lakossági fórumon elégedetlenkedtek a volt bányászok, akik közül az egyik megütötte Polics József Fideszes polgármestert. A fórumon eleinte csak kérdezgettek a rokkantsági járadékuk rendezéséről, majd magukból kikelve kiabálták, hogy „Adják vissza, amit elvettek! Egy éve tart az egyeztetés, de milyen eredménnyel? Tőlünk mindent elvettek, amit tettek, az rablás!” - derül ki a bama.hu beszámolójából.

Sokan elhagyták végül a termet, az egyik rokkant bányász, akitől szintén elvették a nyugdíját, a polgármester asztalához ment, és arcon ütötte.

A lap szerint ezután a bányászok kivonultak, majd elhagyták az épületet. A polgármester folytatta a közgyűlést, csak azt a kérdést tette fel a résztvevőknek, hogy most féltenie kell a családját is, meg a gyerekeit? Illetve utalt arra, hogy valakik már az autóját is megrongálták.

A volt bányászhoz, aki megütötte a polgármestert, azonnal kiérkeztek a rendőrök, és még az este gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene büntetőeljárás indul.

Ruda Sándor, a Járadékos Bányászok Szakszervezetének elnöke később elnézést kért a polgármestertől és a megjelentektől. Mint mondta: "nem emberhez, és nem bányászhoz méltó volt, ami történt." Hozzátette, köszönik, amit Polics József és Hoppál Péter országgyűlési képviselők eddig tettek az ügyükben, de nagyon sokan kiestek a kedvezményezettek közül, és ők el vannak keseredve. Tudomásuk szerint március 1-től újratárgyalás lesz, így remélik, hamarosan mindenki visszakaphatják a megélhetést jelentő juttatást.

Itt a polgármester reakciója az ügyre >>>

149 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Két évig hitegette a bányászokat, hogy ő majd megoldja a kérdést. Ezzel kampányolt annak idején. Azóta sunyít, lapít, sumákol, hazudozik. Megérdemelte amit kapott. Ha pedig a bányászt meghurcolják emiatt, agyon is verik. Jól teszik. A többi remélhetőleg okul belőle.végre kezdenek rájönni az emberek, hogy ez a csürhe csak az erőből ért. Hát most majd megkapják...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GORGIO12
@Pálinkafőző Rézüst: igerem meg fogok eme nehezsegekel is kuzdeni
Pálinkafőző Rézüst
@GORGIO12: Jó INVIO-zást neked,,:))
Legyen a téma a komlói polgármester inkább...Ő már megkapta, azt hitte, érinthetetlen. Nem volt az.
hallgatag
@GORGIO12: Kettös állampolgár vagy ??? Na Barátom, azt csak akkor kaphatod meg ( a magyart) ha egy bizottság elött bizonyitod a magyar nyelv ismeretét, ugy szóban mint irásban !!! A másik, vedd tudomásul a propeller szabályzatát, miszerint ezen az oldalon KIZÀRÒLAG MAGYARUL szabad irni !!!Az olaszt pedig ugy forditos a google-val ???Mert borzalmas !!!
rézfánfütyülős
Erőszak erőszakot szül!
Ez a kormány várja az okot arra, hogy bevezesse a rendkívüli állapotot és akkor nyista választás.
Ne tegyük meg nekik ezt a szívességet.
A polgári engedetlenség az amit az én baráti köröm támogatni tud!
Mobil123
@GORGIO12: Újra mondom ne nézz hülyének senkit!!!
Dönts már el, hogy tudsz magyarul írni vagy sem, mert hihetetlen, hogy egyszer megtalálod „ly” és egyszer nem. Egyszer megfelelő magyarsággal írsz, egyszer meg sz@rul.
A „háborúba” meg bele tenyereltél. Az olaszul írást meg hagyd a valós olaszoknak.
Nem a véleménnyel van probléma, hanem az öntélséggel, a linkeléssel, a dicsekvéssel, az emberek lenézésével és sorolhatnám.
Tehát ne fárasszuk egymást többet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.