Egy lakossági fórumon elégedetlenkedtek a volt bányászok, akik közül az egyik megütötte Polics József Fideszes polgármestert.

A fórumon eleinte csak kérdezgettek a rokkantsági járadékuk rendezéséről, majd magukból kikelve kiabálták, hogy „Adják vissza, amit elvettek! Egy éve tart az egyeztetés, de milyen eredménnyel? Tőlünk mindent elvettek, amit tettek, az rablás!" - derül ki a bama.hu beszámolójából.

Sokan elhagyták végül a termet, az egyik rokkant bányász, akitől szintén elvették a nyugdíját, a polgármester asztalához ment, és arcon ütötte.

Polics József közleménye szó szerint:

"Van aki írásban, van aki szóban, és mindig van, aki csak indulatos cselekedetek révén tud kifejezést adni érzelmeinek, vélt vagy valós sérelmeinek. Ez utóbbi történt szerdán este a komlói közmeghallgatáson is. Méltánytalan helyzet ez mindenkinek. Annak is aki elszenvedi, annak is aki elköveti, de mindenki másnak is, aki jelen volt, és másként gondolkodik, vagy másképp tudja kezelni a nehéz helyzeteket.

Rendkívüli módon elszomorít, hogy egy normális beszélgetésként indult programot egy ilyen közjáték, még ha csupán átmenti időre is, de megzavarhatott. Különösképpen, hogy tudom, minden erőfeszítésünk ellenére számos egykori bányász érdemtelenül nehéz helyzetben van mind a mai napig. Sajnálom, hogy egyikük nem talált más megoldást ennek kifejezésére.

A magam részéről ebben a helyzetben azt tartom az egyetlen járható útnak, hogy a történteken mielőbb túllépve tovább dolgozzak Komlóért és a komlóiakért."

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Kedves Polgármester Úr!
Tisztelettel kérdem, hol volt az ön által emlegetett "minden erőfeszítés"?
Csupán két helyet tudok elképzelni: a Parlament, vagy a komlói önkormányzat WC-je.
Ugyanis tudni kell, ha magasabb fórumon igenlően megszavaz valamit, alacsonyabb intézmény vezetőjeként sem tehet ellene bármit is!
Ha mégis ígéretet tesz a magasabb fórumon megszavazott megváltoztatására, tudatosan vezeti félre - vulgárisan: hazudik! - azokat, akik és a település javának szolglatára esküt tett.
Polgármester Úr!
Ön esküt tett a komlói polgárok érdekeinek védelmére, esküjét tudatosan nem tartotta be,tehát esküszegő. Átvert közel 30,000 lakost! Tudatosan, előre megfontolt szándékkal!
Maga tisztené az ilyen embert?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
talánegyszer
A polgármester jól reagált.Remélem nem tesz feljelentést!De!!Ő képviselte a fenn álló diktatúrát/hatalmat/..Sajnos az elkeseredés,reménytelenség jelét Ő érezhette meg konkrétan.
rézfánfütyülős
A polgi úriember, ő igazi keresztyén nem úgy mint Tömjén Zsótika!
csiga0771
" A Polics sztár lett Kuruc.-infón "... :D :D
sonderkommando
Minden tiszteletem a bányászé. Erősen kiábrándító és egyenesen bicskanyitogató, hogy azokat szívatják, akik dolgoznak, dolgoztak adót, járulékot fizetnek, fizettek. Ez nagyon nem korrekt. Ha pénzt akarnak spórolni, akkor a rengeteg buckalakó járandóságát kellene teljes egészében szanálni, hiszen olyanokat tartunk el, amik soha semmilyen értéket nem teremtettek e hazának. Éves szinten itt is milliárdos tételről van szó.
Furcsa számomra, hogy ilyen eseteket nem hallok, látok, ezek virulnak a nyakunkon!
Szvetlana
Tudod az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod! Komlón amilyen elkeseredett a helyzet lehet rá esélye a polginak.
Dunántúli -Miskolc/Avas capricció

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.