Pofon vágta Komló vezetőjét egy leszázalékolt bányász, akinek elvették a nyugdíját - adta hírül a bama.hu.

Egy lakossági fórumon elégedetlenkedtek a volt bányászok, akik közül az egyik megütötte Polics József Fideszes polgármestert. A fórumon eleinte csak kérdezgettek a rokkantsági járadékuk rendezéséről, majd magukból kikelve kiabálták, hogy „Adják vissza, amit elvettek! Egy éve tart az egyeztetés, de milyen eredménnyel? Tőlünk mindent elvettek, amit tettek, az rablás!” - derül ki a bama.hu beszámolójából.

Sokan elhagyták végül a termet, az egyik rokkant bányász, akitől szintén elvették a nyugdíját, a polgármester asztalához ment, és arcon ütötte.

A lap szerint ezután a bányászok kivonultak, majd elhagyták az épületet. A polgármester folytatta a közgyűlést, csak azt a kérdést tette fel a résztvevőknek, hogy most féltenie kell a családját is, meg a gyerekeit? Illetve utalt arra, hogy valakik már az autóját is megrongálták.

A volt bányászhoz, aki megütötte a polgármestert, azonnal kiérkeztek a rendőrök, és még az este gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene büntetőeljárás indul.

Ruda Sándor, a Járadékos Bányászok Szakszervezetének elnöke később elnézést kért a polgármestertől és a megjelentektől. Mint mondta: "nem emberhez, és nem bányászhoz méltó volt, ami történt." Hozzátette, köszönik, amit Polics József és Hoppál Péter országgyűlési képviselők eddig tettek az ügyükben, de nagyon sokan kiestek a kedvezményezettek közül, és ők el vannak keseredve. Tudomásuk szerint március 1-től újratárgyalás lesz, így remélik, hamarosan mindenki visszakaphatják a megélhetést jelentő juttatást.

Itt a polgármester reakciója az ügyre >>>

149 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Két évig hitegette a bányászokat, hogy ő majd megoldja a kérdést. Ezzel kampányolt annak idején. Azóta sunyít, lapít, sumákol, hazudozik. Megérdemelte amit kapott. Ha pedig a bányászt meghurcolják emiatt, agyon is verik. Jól teszik. A többi remélhetőleg okul belőle.végre kezdenek rájönni az emberek, hogy ez a csürhe csak az erőből ért. Hát most majd megkapják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Sajnálom a bányászt, mert amin ezután át kell esnie??!! De a polgármester megérdemelte.
GORGIO12
@Mobil123: hat ha a hir igaz...en is ezt tetem volna...en voltam a varpalotai banya muzeumba meg az iparmuveszeti muzeumban a varban...minden banyaszt tisztelek de legfokepen a szenbanyaszt...es es meg az a polgarmester olcson meguszta...igy is...a tisztelet kihalt...az idos nyugdijasok fele...
dubitus
Nem csupá a polgármester érdemelte meg, vele együtt azok is, akik lehetővé tették, hogy a parlamenti képviselő polgármester IS lehessen!
.
Odafönn azt a gombot nyomja meg, amelyikre parancsot (bocsánat: elvi útmutatást) kap, idelenn igéretet tesz a polgárok megvédésére a kormány túlkapásai ellen!
.
Elhiszem, hogy úgy gondolják, mindkét feladatot el tudják látni, ez a skizofrénia.
GORGIO12
szerencsetlen cukorbeteg banyaszt meg elvitek a rendorok...en megertem hogy szolgalnak es felnek buntetnek es leigaznak de az isten szerelmere enyire nyilvanosan egy beteg oreg nyugdijast...tobszorosen igy cserben hagyni akinek kitudja menyi vilamos enefgiat es futesrevolo szent koszonhetunk...dolgozot es most oreg korara kisemizve dogoljon meg???remelem az ot levok kozul lesz par ferfi ki kial ezert az ember ert
csiga0771
'Bányász ököl, vasököl, odasújt ahova köll '
Lenyomtak egy sallert józsinknak, ideje volt. Kár hogy nem mentem el.. Az URAT garázdasággal vádolják, kiváncsi leszek ez a kis takony fideszes megúszta ejnye, bejnyével, ö vajon mit kap...
Néhány ezer Kohász, Bányász kellene az utcára, se ez, se az elözö kormány nem lenne már sehol.
Szegény Édesapámat is bánya tette tönkre, de most valahol örülök, hogy már nem látja hogy tették tönkre azt az országot, amit ö, ök a két kezükkel felépítettek !!!
csiga0771
S lön Komlón már is szállóige :
" LECSAPLAK MINT POLCSJÓSKÁT A ROKKANTBÁNYÁSZ ! " :-)

Látjátok csak ennyi kell, jövöre KOMLÓN ö már nem lesz polgármester...
Büszke lehet magára mától 'szállóigévé' vált
...
kukac50
Ebben az ügyben mindenki a parlamentben hibás! Ők szavazták meg, a változtatásokat.
Sok embernek vissza vették a %-ot és át tették segélyre,hogy ne keljen elhunyt társa után
özvegyi nyugdíjat fizetni, mert Ő fizetett ,de nem érte meg a nyugdíjkorhatárt.
Ezek a befizetett összegek hol vannak számoljanak már el a Nép felé vele!
kerék
Megérdemelte, Nagyapám 30 évig dolgozott szénbányában, mesélte, hogy milyen kemény.
Mi az, hogy elveszik a nyugdíjat? A legveszélyesebb munka a bányász munka.
Kitüntetni kéne.
kkalman
A rend őrei ismét a helyzet magaslatán. Aki bűnös, az marad a helyén, aki meg az igazát védi, azt elviszik.
Ezt akár demokráciának is lehetne nevezni, ha politikusaink ismernék ezt a kifejezést.
entero
@kkalman: Ebben csak az a bökkenő, hogy a polgármesternek semmi köze a nyugdíj elvételéhez. Aljas dolog, ez tény, de nem ő vette el.
Hellcat
Aki rabol meg lop és megütik az fel van háborodva, aki ütött azt meg viszik a rendőrök...Isten hozott orbánisztánban...
tűzróka1939
csak gratulálni tudok neki a bátorságáért . Így kéne sort verni rajtuk amiért ilyen mocskos törvényt megszavaztak .
a Pepita
Két évig hitegette a bányászokat, hogy ő majd megoldja a kérdést. Ezzel kampányolt annak idején. Azóta sunyít, lapít, sumákol, hazudozik. Megérdemelte amit kapott. Ha pedig a bányászt meghurcolják emiatt, agyon is verik. Jól teszik. A többi remélhetőleg okul belőle.végre kezdenek rájönni az emberek, hogy ez a csürhe csak az erőből ért. Hát most majd megkapják...
kerék
@entero: Na igen, csakhogy orbánt 350 fős testőrség védi, meg a TEK, így őt nehéz pofon vágni.
De az is megérdemli aki a szolgálatában áll.
csiga0771
@entero: Komlói vagyok, polics országgyülési képviselö is... tavaly megigérte a bányászoknak hogy amiben tud segiti öket.. az utobbi idöben már állandóan kitért elölük.. ráadásul az egész fórumon flegmán válaszolgatott... a szavak itt már nem segítettek, megérdemelte !
Jövö héten tüntetés Pécsen, és ott már nem csak huszonöten lesznek..
entero
@kerék: Akkor sem a polgármester vette el a nyugdíját.
entero
@csiga0771: A rokkant nyugdíjakat felül kell vizsgálni, mert nagyon sokan jogtalanul kapták idáig, sokan voltak azok, akik még dolgoztak is mellette. Ami a lényeg, hogy kizárólag a jogtalanul kapott nyugdíjakat vonják meg, a jogosan kapottakat békén kell hagyni.
kkalman
@entero: Ja, hogy a párthűség többet ér az emberségnél? Hát ez nagyon szar ügy. Akkor nagyobbat érdemelt volna.
kkalman
@entero: Ha ez is igazságos lenne, talán nem is lenne baj. De itt a faluban is van olyan rokkant, aki menni sem tud, és egészségesnek nyilvánították. Aki meg egészséges, és volt/van pénze, az továbbra is rokkant maradhat. Akkor hogy is van ez?
entero
@kkalman: Nem jól. Már magam sem tudom néha.
csiroki
A polgi megérdemelte.Gondolom másoknak is viszket a tenyere.Az esti séták lefújva,család mellé rendőr és lehet tovább nyugdíjat rabolni.
kkalman
@entero: Köszönöm Istenem, hogy Entero narancs színű szemüvegének lencséjéből kitörött egy darab, így néha a való világ látványa is el-eljut néha a retinájába. Ámen.
csiroki
@a Pepita: A Fidesz 2010-es kampánya tele volt ilyen hazugságokkal,ócska igéretekkel. A mai napig nem teljesítettek belőle egy betűt sem.Most már naponta vissza fog ez ütni.
lajospapa
Az estből látszik, hogy hazánk jól teljesít. De még nem elég jól.
csiroki
@csiga0771: Lesz ez még máshol is így.És egyre gyakrabban.
csiroki
@csiga0771: Nem csak Te vagy így ezzel.Rengetegen! És ez a tömeg jövőre X-elni fog.Hogy hova,az nem kétséges!
csiroki
@kukac50: Tévedsz! A 2/3-ad szavazta meg. Ne csúsztass!
csiroki
@kkalman: Ezt te sem gondolod komolyan.
kkalman
@csiroki: Mire gondoltál? Melyik HSZ-re?
percsi
@csiga0771: Jövö héten tüntetés Pécsen, és ott már nem csak huszonöten lesznek..

Drukkolok nekik!!
percsi
@entero: Nem Ő vette el a nyugdíját, de attól még nem kell elrugaszkodni a földtől! Olvastad, hogy milyen tenyérbemászó képpel szónokolt és,hogy két éve hitegeti a bányászokat. Alaptalanul biztos nem kapott volna pofont!
bundi
@csiroki: www.bama.hu/baranya/kozelet/pofon-vagta-komlo-polgarmesteret-egy-felduhodott-volt-banyasz-486100
én itt olvastam
és külön érdekes az egyik hozzászólás:
és ez szól @entero: -nak is, csak hogy tudja miért is morcos a bányász:
"41. gumikírner2013. február 27. 23:46
Cyberius! Kár, hogy nem nyomtál le egy pár (legalább) évet a szénfalon. Kíváncsi lennék, hogy húznád a beleidet. Aki a nevelőcélzatú sallert kiadta, az egy bányában súlyosan sérült, s ettől rokkant bányász volt. Az már csak hab az Ő élete tortáján, hogy 10 hónapja egy forint ellátást se kap. Illik tudni, hogy ez az ember a Fidesz-re és a Policsra szavazott azért, mert a nyugdíjak biztonságát ígérték -többek között- neki is."
ha ez igaz, akkor talán érthető a harag, még ha egyébként el is ítélik aki ezt tette.
szaboria1
@entero: Ne keverd a bányász nyugdíjas nem mind rokkantan ment nyugdíjba, mert minden ledolgozott földalatti munkával 25 év után mehetett nyugdíjba. Ez vonatkozott a Buszvezetőkre és kamion sofőrökre is a tengelyen eltöltött idő kedvezményre , meg a vegyiparban dolgozókra is. Ezt változtatták meg 2011-ben.
sport50
az egy elég gyerekes kifogás,hogy nem ő vette el !!!hiszen a polg.m. a vezért képviseli,nem tesz semmit csak amit parancsba kap tőle.hű alattvaló,önként jelentkezett a feladatra,tehát egyet ért vele!a vezér soha nem fog a bányászok,stb. közé leereszkedni és elmagyarázni semmit.nem merne!!!
véderő
@entero: Az a tény hogy a törvény a polgármester, mint országgyűlési képviselő megszavazta. Egyébkén a pofozkodó, fidesz szavazó volt mert a fidesz elhitette velük hogy megvédik a nyugdíjakat. Én szemtanúként mondom és állítom a polgármester szándékosan hergelte a volt bányászokat.
Darthon1
Nyílik már a fideszesek szeme. Sajnos egy fecske nem csinál nyarat! De ami késik az remélhetőleg nem marad el. Munkahely teremtés lesz. Minden fitymasz mellé kell két testőr.
coyote3
Nem értek egyet az erőszakkal, bár nekem is egyre gyakrabban nyílik ki a bicska a kezemben és szorul ökölbe a talpam, ezeknek az idiótáknak a láttán. De várható, hogy egyre több ember veszti el az önkontrollját, mikor már úgy érzi semmit sem veszíthet el... Gondolom itt is ez történt és a párthoz tartozó tanácselnökön állt bosszút ez az elkeseredett ember.
dubitus
Látom, vannak itt, akik a polgármester pártján állnak, felmentik őt.
Nem személyesen Komló polgármesteréről kívánok írni, hanem mindazokról, akik országgyűlési képviselők is egyben.
.
Annak idején az önmagát rendszerváltónak nevező (ám csak gengeszterváltó lett) társaság - önmaguk fontosságát, munkabírását és jellemét(!) jócskán túlbecsülte - és ezt elhitette az állampolgárokkal is. Sajnos utólag kiderült, fele sem igaz! (Orbán: "Nem a diktatúra ellen harcoltam...")
.
Visszatérve a komlói polgármester ügyére - és mindazon politikusra, akik országgyűlési képviselők és polgármesterek is...
#1.: Ezek az emberek a parlamenti választások után elhitették az adott település lakóival, hogy mint "közel a tűzhöz" emberek, jól tudják védeni a helyi polgárok ügyét.
A Parlamentben esküt tettek a KÖZ ügyeinek védelmére, a településen pedig a helyiekére. "Lelkiismeretük által vezérelve teszik dolgukat" - mondták.
Szándékosan félrevezették a választókat, azaz: HAZUDTAK!
a.) Az Országgyűlésben nem lelkiismeret szerint nyomják a gombot, hanem - jó pártkatonaként - pártjuk utasításait követve.
b.) Pártkatonaként polgimesterként hűséggel követik, amit odafenn megszavaztak.
Tudták, hogy hazudnak, hogy ígéreteik üres szólamok.
.
Senkitől nem várható el, hogy nálunk tiltott műtétet hajtasson végre magán (szájából s@gget csináljon, ám ők önként megtették azt!) Hazugsággal kerültek hatalmi pozícióba és hazugsággal tartják meg azt.
.
Ideje lenne a választópolgároknek megmosni szemüket, hogy tisztán lássanak, mellé valami gondolkodás-serkentőt szedni. (Ez utóbbira javaslom pénztárcájuk rendszeres vizsgálatát!)
.
Elnézést a hosszú posztért, pedig igyekeztem (de ígéretet nem tettem rá!) rövid lenni!
gabrella
A polgármester fizetését azonnal meg kell negyedelni, ezt is alaptörvénybe kell iktatni.
csegala
És ez még csak a kezdet. Fel kéne mostmár fogni, hogy szakad a cérna. Akinek már nincs mit vesztenie azok veszélyessé válnak.
tűzróka1939
Eh , nem jól csinálta a bányász . Habony féle stílusban kellett volna megnevelni a polgármester . Leütni oszt jól hasba rúgni . Mert ha ugyanazzal a módszerrel "dolgozik" gondolom a büntetése is ugyan az lesz . Kap két év felfüggesztettet . Ja, és nem történt testi sértés és tettlegességre sem kerűlt sor .
Mobil123
@gabrella: És még ha tudnád, hogy ezeknek a polgármestereknek a vállalkozók mennyi ingyen munkát csinálnak meg a saját ill,. a család házaikon, és amit a melósnak ki sem fizet a vállalkozó. Mondván, hogy neki ingyen kellet bevállalni.
csiroki
@bundi: Igen.Ezt a szerencsétlen fidesz"gyilkolta" Rokant bányászt, koncepciósan sittre vágják, /Poltéknak példát kell statuálni, nehogy a "mocskos komcsprolik"(Kövér nyomán) mozdulni merjenek!// de azt a mocsok,lexusos maffiatanácsadót aki két idős embert minden ok nélkül ökllel,lábbal ütütt rúgott,azt a fideszvezérelt bíróság felmentette!
tűzróka1939
@csiroki: Magyarországon az igazságszolgáltatás független . Semmilyen hatalmi ráhatás nincs a jelenlegi kormány részéről . Ezért neveztek ki az ügyészség és a bíróság élére politikai hovatartozástól mentes embereket :)) .
csiroki
@kkalman: A 00:20-asra.Azt értettem itt,hogy hiába tört ki egy darab az üvegből mert a vakság akkor is az marad.A szemüveg prdig,csak a frizimiska álcázására szolgál.
csiroki
@szaboria1: És a Fdesz jól bevált módszerével :visszamenőlegesen.Tedd hozzá,mert ez a lényeg!
töky
@entero: "Ebben csak az a bökkenő, hogy a polgármesternek semmi köze a nyugdíj elvételéhez. Aljas dolog, ez tény, de nem ő vette el." Mondod te enteró barátom. A Polics nem csak polgármester, de parlamenti képviselő is, tehát megszavazta, támogatta a FIDESZ-es rabló , embereket tönkretevő intézkedést. Mindenki tudja, hogy ezt orbán barna kívánságát követve szolgai módon tette . Nem is tud mást tenni, mert annyira primitív kis sperma, hogy önálló gondolatai nincsenek. Kiváló katonája imádott vezérednek és pártodnak. Hát ezért érdemelte meg a pofont. Szomorú az, hogy semmit nem ért el vele, csak magát hozta még szarabb helyzetbe.
bretagne
Egyre inkább elszabadul a pokol. Az emberek már annyira kiszolgáltatottak, hogy ennek nem lesz jó vége. És ez a dölyfös 2/3 társaság!
QQCSI
Arról nem készült statisztika, vajon mibe' fáj ez a hónapok óta tartó cirkusz, orvosok, asszisztensek bére és bérköltségei, ha még azt is kimutatnák, könnyen kiderülhetne
hogy több ment el a réven, mint amennyi bejön a vámon! Nem mellesleg emberek ezreit hurcolták meg, és tették mentálisan is rokkanttá! Az ellátások elvételéről nem is beszélve,
pláne, ha kiderül, hogy jogtalanul!
hvg.hu/gazdasag/20121018_Alig_sikerult_sporolnia_a_kormanynak_a_ro
Tekla
"nem emberhez, és nem bányászhoz méltó volt, ami történt."
Miért amit a rokkantakkal művel a vezetés ( a fideszesek ,beleértve azokat is aki rájuk szavaztak, meg a polgármesteri székből kiszolgálják őket) ,az emberhez méltó?
Az bányászokhoz igazított bánás mód?

Ezek az emberek is legyenek öngyilkosok ,mint a LudMilla liba tenyésztői, szerencsétlenek magukat ölték meg ,hogy a probléma megszűnjön. A sz@rházi ,meg vigyorog a kamerák előtt és vissza akar jönni ,most épp a metszetekkel egyezkedik!
gabrella
Én a bányász helyében egyértelműen arra hivatkoznék amit a Habony csinált, ahhoz képest egy pofon fél év felfüggesztett, ha perel a polgi.
entero
@Mobil123: @tűzróka1939: @bundi: Igaz, túl nagy jelentősége nincs, de cseroki a nem régen kitiltott buboska kissé szerényebb hangvételben. Amit pedig Habony művelt, arra nincs mentség. Egy profi kendós tudja, hogy mire képes, a sport viszont önfegyelemre kellene, hogy tanítsa az embert. Bubi nem véletlenül hozta fel a Lexust a témában, de mellé lőtt, mert Habony nem én vagyok. Én a légynek sem tudnék ártani...:-))
csiga0771
" MÍG KÉR A NÉP, ADDIG KELL GONDOLKODNI, UTÁNA MÁR NEM KÉRÜNK...!!! "
Ez is a tegnapi fórumon hangzott el, a sokadik : egyeztetünk,...egyeztetünk... után. A saller csak ezután jött, aludva rá egyet most is ugy gondolom, ideje volt...
kedwes
@dubitus: Természetesen egy munkaidőben! Két, nem kis jövedelemért. Miközben arról döntenek, hogy az adózó, akinek a adójából dőzsölnek, hogyan dögöljön meg!
vukkocska
Nem vagyok híve a pofozkodásnak, sőt, kifejezettem utálom, amikor valakit pofonvágnak. Tekinthetjük ezt olyan makarenkóinak is :)
kedwes
Igen sajnálatos, mert megint az alap tézis áll elő: Ő, a hibás, mert visszaütött!
Mobil123
@entero: A mondatod kezdése számomra így helyes " Egyáltalán nincs jelentősége", sőt személy szerint engem azt sem érdekel ha "csiroki" név alatt a nyag vezír van.
Buboska csak Téged zavart, és ha igaz, hogy "csiroki" maga"buboska" (bár ezek szerint az ügyosztályod megint nyomozásba kezdet ami igen csak újfent rossz fényt vet Rád!!), akkor gondolom estére már Ő sem lesz itt. Fogad már el mások véleményét, nem kell egyetértenünk, nem azért vannak ezek az oldalak. Fogad el azt, hogy Mi nem vagyunk oda Orbánért és a Fideszért. Nagyon sok ember napi megélhetési problámákkal küzd, de az a mondatod , hogy Mi egy senkik vagyunk, na azért ez nagyon nagy "bunkóság" volt Tőled. Kikérem Magamnak és ha a többiek megengedik akkor a nevükben is. Igenis vagyunk Valakik, lehet hogy nem vagyunk milliómos vállalkozok mint Te , de adófizető polgárok vagyunk, akik eltartják a barátodat Orbánt, Lázárt stb.
Amit Habonyról írtál ebben egyertek, de azért megérdemelne egy letöltendőt.
tűzróka1939
@entero: Habony kivagyiságból fitogtatta az erejét . Mert tisztában volt vele , hogy Orbán megvédi . És egy ilyen ember a főguru Orbán mellett ! A bányász elkeseredésében kevert le egy pofont a polgármesternek . Mivel emberi mivoltában alázzák meg . Van némi különbség a két eset közt . Viszont nem tartom helyesnek egyiket sem . Bár a polgármester megérdemelte . Mivel a szavazásnál(ha nem ért vele egyet) miért nem nyomott legalább tartózkodom gombot .
entero
@Mobil123: Így van, ahogy mondod, le kellett volna csukni, az ilyesmire nincs mentség. Egyébként ha senki nem köt belém, normális hangvételt fogok újra megütni, mint az elején, nem véletlen, hogy az ilyen bubi féléket száműzni akarom, ne mond, hogy az a stílus neked tetszett. Egyébként semmilyen ügyosztály nem lépett életbe, elég, ha elolvasod a szösszeneteit, az egymás után írt, szinte mindenkinek válaszoló hozzászólásait, a stílusát, amiből lényegében csak a felkiáltójelek hiányoznak, meg kicsit visszavett a durvaságból, és nekem sem reagál, amióta közöltem vele a tényt, hogy ő bubi. Ha valóban írtam olyat, hogy ti egy senkik vagytok, akkor elnézést kérek érte, de nem emlékszem igazán, hogy ilyet írtam volna, legalábbis csak úgy, minden indok nélkül. Változtatni fogok a stílusomon, azaz visszatérek a kezdeti önmagamhoz, és megpróbálom nem felidegesíteni magamat néhány ember szándékos provokálása miatt. Baráti üdvözletemet küldöm neked innen, a te dolgod, hogy elfogadod e.
QQCSI
@Tekla: "metszetekkel" jobbikos tetszik lenni, hogy ilyen kiváló a helyesírása, kedveském?!
shopline.hu/news/news.action?id=8539
Szokjatok már le a libázásról!
Még, ha igaz is lenne, mikronnyi kárt sem okozott volna az orbáni ámokfutáshoz képest!
percsi
@sport50: Milyen vezérről beszélsz? Az orbán nem vezér, hanem miniszter. A miniszter szó eredete: a latin minister szóból ered, amelynek eredeti jelentése 'szolga', illetve 'segéd. Ha jól értelmezem, akkor az orbán a nép szolgája. Nem mindegy, hogy a nép akaratát teljesíti, vagy a nép teljesíti az ő akaratát. Ezt kellene tisztáznunk vele! Ezért a kis félreértés miatt nincs a népnek parancsszava, hadserege, rendőre. A fegyvere az ököl!
entero
@tűzróka1939: Te is tudod, hogy mivel járhat, ha valaki szembe megy a kormánnyal. Ha nem nyom igent, lehet, hogy már állástalan volna. Ezt senki nem fogja megkockáztatni, a bányász pedig óriási hibát követett el, hiszen a törvény a polgármester mellett fog állni úgyis. Nekem sem tetszik már minden, vannak dolgok, amik vérlázítóak (egy barátom épp most kapta meg a papírt, hogy mehet vissza dolgozni, jogosan volt 75 % - ban rokkant, de többet nem írok róla), szóval ezeket nem értem én sem. Nem ide tartozik, de a benzin valóban kötött jövedéki adók szempontjából, és max. 10 forinttal lehetne csökkenteni jelen pillanatban, ami nem olyan nagy tételnek minősülne, a kormánynak annál nagyobb kiesés volna viszont, amit más adó formájában szedne be ez esetben. Jobb így már akkor.
entero
@QQCSI: Szia! Elnézést kérek tőled, amiért kissé durva voltam az utóbbi időben. Az sem mentség erre, hogy voltak, akik állandóan belém kötöttek, hazugsággal vádoltak folyamatosan, aminek persze a miértjét én tudom. A többi rajtad múlik.
Mobil123
@entero: Nézd, mindenkinek megvan a véleménye, de ha ennyire nem tetszet buboska írása, akkor azért had kérdezzem meg manno istván miért nem zavar??? Személy szerint a kommetelők közül sem hülyézek, és semmi csúnyaságot nem írok nekik, kivételt képez a cikkekben szereplőkről.
Aki alpári módon irkál igyekszem átlépni, de azért sokszor eltudnám küldeni a búsba, mert Nekünk is megvan /lehet a véleményünk. Hidd el jó ha legalább itt lehülyézhetjük a politikusokat, máshol nem igen van rá módunk, és lehet hogy hamar dutyiba is kerülnénk(lásd:Papcsák kommetelők!), persze lehet , hogy hamarosan ide is eljutnak a kezek.
Újra mondom Veled sem az a baj, hogy gazdag vagy, hogy Fidesz párti vagy, de légy egy kicsit ön megtartó a dicsekvéseddel. Egyszer már írtam Neked Én nem vagyok irigy Rád, és Másra sem.
AZ itt írók ahogy olvasom nem feltétlen a gazdagok körébe tartozik, sőt a legtöbb jó ha fizetéstől fizetésig, nyugdíjtó nyugdíjig él, és híd el nagyon bántó a kiosztja egy gazdag ember. Őrölj annak, hogy Neked és a családodnak jól megy, de ne bánts meg senkit. Remélem érted amit próbálok pötyögni.
Nekem jól esik amit leírhatok, jókat röhögök mások írásán. :-))
tűzróka1939
@entero: Szóval inkább a kényelmes jól fizető állás sem mint azoknak az érdekeit képviseljem akik oda ezért ültettek be ? Valahogy nem kerek ez így . Ha egyszer elvállalta , hogy a rá szavazó emberek érdekében vállalja a képviselői posztot akkor ennek megfelelően végezze a munkáját . Ki is lehet ülni a függetlenek közzé .
entero
@tűzróka1939: Jól mondod, a jól fizető állás lényegesebb, mint az, hogy emberek fognak megfagyni télen. Remélem, elgondolkoznak ezen kicsit odafenn. Nem akarom elhinni, hogy a Fidesz kezd átesni a ló túloldalára. Nem hiszem el...
entero
@Mobil123: Értem amit akarsz velem közölni, és megértelek. Manno? Ne haragudj, de azon olyan jókat röhögtem, hogy nem semmi. Ő egyértelműen egy provokátor, akit felesleges komolyan venni. Aki erre még nem jött rá, az meg is érdemli, hogy felbosszantsa magát miatta. Ígérem, ezentúl tárgyilagosabb leszek, és ha kell, bírálni is fogom azokat a dolgokat is, amik ugyan engem nem érintenek, de emberek ezreit igen, és volna mód másként is csinálni.
tűzróka1939
@entero: Sajnos a 2/3-s többséggel a hátuk mögött azt csinálnak amit akarnak . Nem lenne velük olyan nagy baj ha ezt a többséget "normálisan" ki is használnák . Sajnos soha sem indítottak egy egy törvényhatározat előtt átfogó parlamenti vitát . Soha sem vették figyelembe a lehetséges hibákat mielőtt döntöttek . Nagyon visszaélnek a többségi erővel .
QQCSI
@tűzróka1939: "Ki is lehet ülni a függetlenek közzé . "
A halálom, amikor valaki kilép abból a pártból, amelynek a szimpatizánsai rá szavaztak,
és átül a függetlenek közé.
Adja vissza a mandátumát és menjen vissza a civil foglalkozásába!
tűzróka1939
@QQCSI: Csak arra céloztam , hogy így legalább megvédné a mundér becsületét . Nem lenne bólogató jános .
tenger49
több ilyen "üzenet" kéne a kormánynak!!!Ezt a pofont a kormány kapta nem a polgármester!!!
QQCSI
@tűzróka1939: Értem én, de sajnos ugye teljesen jogszerűen az LMP-sek is elvannak a finom kis képviselői állásokban, bizottsági tagként, kapják a kellemes kis jövedelmet, holott nincs is pártjuk! Ugyanez vonatkozik Gyurcsányékra is, nehogy valaki félreértse. Milyen szépen lecsökkent volna a Parlament létszáma, minden gond nélkül, mit megspóroltunk volna!
dubitus
@entero: (ma, 11:01)
Bár nem nekem címezted, hadd reagáljak.
Az, aki bármilyen kis beosztású állami alkalmazott és a KÖZ, a HAZA javára munkálkodásra tett esküt, ám a saját zsebét előbbrevalónak tekinti, esküszegő és mint ilyen, alávaló!
Aki az Ország, a Haza javának szolgálatára tett esküt és nem tartja be, esküszegűségen kívül még alávalóbb: hazaáruló.
Az, aki aki a köz javára munkálkodásra, a köz szolgálatára esküdött és nem tartja be, alávalóságán kívül még vállon felül fogyatékos is, hiszen a "köz" fogalmát összekeveri egy szűkebb réteg, a "párt" fogalmával!
.
Ide tartozik, hogy - bár egyet nem értve vele - politikusaink közül egyedül Thürmert tartom becsülésre méltó embernek. Ma sem mond mást, mint több, mint 20 éve.
.
Jut eszembe:
A szélkakas felháborodik a kémény álhatatlanságán. Ugyanis a szél irányától függöen, hol a szélkakas jobb, máskor pedig bal oldalán áll.
Nézőpont kérdése, ha politikusainka megkérdeznénk, mind becsületes, tisztességes, az országért megfeszítetten dolgozóknak tartanák magukat!
a Pepita
@QQCSI: @QQCSI: Pártjuk van, csak frakciójuk nincs, ergo nincs bizottsági lóvé sem...
QQCSI
@a Pepita: Akkor szólj nekik is, ott a parlamentben, mert ők nem így tudják. :)
„Az eddig két bizottsági tagsággal rendelkező LMP-s Ertsey Katalin a külügyi bizottság tagja marad” www.hirado.hu/Hirek/2013/02/25/18/LMP_a_bizottsagi_helyek_ujraosztasanak_betartas_jellege_van.aspx
a Pepita
@QQCSI
Valóban, igazad van. Nem igazán érdekelt a téma, nem néztem utána...Egyébiránt ha szólhatnék hozzájuk ott a parlamentben, nem igazán az lenne a téma,hogy éppen ki kapja azt a kis stallumot...:))
bakegya
@entero: dehogynem,ha saját véleményed érvekkel aládúcoltan terjesztenéd elé kedves vezetődnek történetesen a benzinár,vagy számtalan költségkímélő tényező kapcsán már megtetted itt is
A fogyasztói kosár alatt rendesen nyögnek a nagy és kisfogyasztók is már,a 15.nagybeszéd meg ugye miről huhog?Mindennemű fehérneműt tereget,csak ami alatta van,a lényeg,arról nem beszél.Arról nem is szólva,Ottlik helyén ,Márai "füvén"hasal!
Engem mondjuk ezzel is jó alaposan pofonvágott!
Az arculütést fizikai értelemben ,magyam részéről elítélem,bűnnek tartom!-indulatból,de nagyon hatásos keringésjavító ha célzatosan alkalmazzuk.
QQCSI
@a Pepita: Bevallom, hogy én meg követni sem tudom ezeket a dolgokat, nekem már a listás szavazás is magas, de véletlenül épp hallottam, hogy valaki emiatt elesett a bizottsági elnökségtől. Rákeresni meg nem volt nagy dolog.
A legutóbbi kérdezés a rezsicsökkentés kapcsán,
újból bizonyították a képviselő hülgyek/urak, hogy
nagy ívben és messze leszarják a véleményünket...:(
a Pepita
@QQCSI: Nem baj, jövőre mi is elmondjuk a véleményünket ott a fülkében...
csiroki
@entero: Mi van?? Kiújult a köszvényed vagy mi??Ember!! Honnan a büdös francból veszed a bátorságot ,hogy itt másokat ócsárolsz mi?? Ki a büdös szalasztott franc vagy kisegér? Elhúzhatsz innen de gyorsan ám,mert rettentően uncsi vagy kiscsíra!!Mit gondolsz othon vagy? Mert ott pofázhatsz hazugságokat! Te vagy itt a fő sz@rkeverő és másokat is belevinnél a fórum felforgatásába!! Itt senkit,de senkit nem érdekel a züllött magánéleted!! A téma/magánélet arányod 10:90! Ezt vedd figyelembe! És ne használd a fórumot magánreklámozásra,önfényezésre!!Mégkevésbé mások terrorizálására,lejáratására!!!Csodálom,hogy még itt ronthatod a levegőt!!Corpo di bacco.
csiroki
@percsi: Ezt úgy kell érteni,hogy a szolga meglopja a népet? Mert ez jön le az okfejtésedből.
csiroki
@vukkocska: Azt ne feledd,hogy egy végletekig feszített húrt szakított el a makói polgi.Ez a húr verte képen!
GORGIO12
@entero: entero @kkalman: Ebben csak az a bökkenő, hogy a polgármesternek semmi köze a nyugdíj elvételéhez. Aljas dolog, ez tény, de nem ő vette el.
minden polgarmesternek lehetosege van az onkormanyzat dontese es inditvanya elen szemelyi jovedelem jutatasba beleszolni...ide tartozik a nyugdij csaladipotlek vagy harmincfele segely a tuzifatol a vilanyszamla reszletfuzetesig...minden...es minden polgarmesternek de a neve jelenteseben is az all esku kotelezi hogy a pogarok jogait es erdekeit mester modon a javukra szolgaljon...a torvenykonyvet nincs egy oraja hogy feri zoli es dani munkatarsamal elo vetetem...kelet a ceg birosagi perhez hogy a papai valalkozot megvedjuk...direkt nem arulom ell hol talalod meg a torvenyt...egykis olvasas gyakorlas rad is rad fer...hatha jobban fogsz bani az alkalmazotaidal...de ezek utan amit napmint nap olvasok toled...hat ketsegbevonok par dolgot...egy biztos en soha nem dolgoznek nalad...aki fonokent nem becsuli meg a munkasai penztarcajat...nem kulonbb mint egy rabszogatarto...
GORGIO12
@dubitus: kerlek had egeszitselek ki entero okitasaban...mindenki aki eskut tesz a hazaert...legyen katona rendor politikus gyartulajdonos...gondolok itt azokra akik par oran belul at tudnak alni katonai felszereles gyartasra...stb...azoknak elso az esku szerint a haza...ha ketos alampolgar es a ket orszag hadban all kerheti tavolmaradasi engedelyet ha pedig az egyik vagy a masik haza megy hadba kulon kulon vagy egyben akkor kikel alnia mindketoert...ere is van esku...nekem megvolt mind a harom letetel...hivatalos dokumentumom is van rola...na szoval a barmejik tisztseget betolto szemely csodbe viszi a tarcajat hogy egyenileg meg gazdagodjon akor haza arulasal es szantszandekos lopasal gyanusithato es 15 ev bortonel ez a minimum a maxszimum eletfogytiglan es kozugyektol eltiltas adhato...jelenpilanatban 8 an dolgozunk a papaiak megmentesen es van itt torvenykonyv boven angolul is magyarul is olaszul is...es mind mind magyar torvenyrol ir...
csiroki
@Mobil123: Kösz mobil! Ez jól esett! Pontosan az általad felvázolt,óriási nézetkülnbség,anyagi-társadalmi státusz különbség a gyújtóelegye a köztem és entero közt kirobbant acsarkodásnak. Régóta olvasom itt a kommentjeit és megerősödött bennem az a vélemény /ami majdnem mindannyiunkban is/,hogy nem lehet őszinte az a komment,amely hemzseg a privát önállapot leírásoktól és a teljes érzéktelenségről tanuskodik mások irányában.Lehet erre nem reagálni,de inkább kell,mert nem szabad engedni a hazugságoknak és ferdítéseknek. Entero és manno ezt a műfajt folytatta(ja) és a kommentelők 95%-a ezt nem tolerálta!!! /azt hiszem ez a legmeggyőzőbb "osztályzat"kettejüket illetően/ Remélem egy kissé sikerült rávilágítanom arra,hogy miért a nagy unszimpátia a kivagyisággal,dicsekvő magamutogatással,az irritáló rácélozgatásokkal átszőtt kommenjeikkel szemben.Ennek az állapotnak a megváltoztatására véleményem szerint két lehetőség van :vagy nem reagálnak a magukat sértve érzők az ilyen kommentekre, vagy a forrás változtat a kommentelési attitüdjén és akkor mindenki számára úgy ahogy elfogadható lesz az eredmény. és ami fontos, azonnal le kell szerelni a "legjobb védekezés a támadás" elvét! Nehéz elképzelni a kompromisszumot ebben az elmérgesedett helyzetben ,mert csak az elvarratlan szálak gyarapodásához vezet. Elnézést,ha hosszú voltam.
GORGIO12
@csiroki: na vegre nem tudtam megfogalmazni partatlanul az elmult heteket...de neked sikerult...vegre egy oszeszedet ertelmes agreszionelkuli ertelmes fogalmazas...es ferdites nelkuli is...bravo
csiroki
@GORGIO12: entero itt nagy cinizmusról tett tanubizonyságot! És tartok tőle,hogy ez a cinizmus mozgató rugója annak a vehemenciának,amellyel a kommentjeit írja.
csiroki
@tűzróka1939: Tudod,hogy mennyi az üzemanyagok összárában a teljes adótartalom? És azt is tudod,hogy Szíjjártóék miért csak "figyelték" a brutális üzemanyag áremelkedést,amibe eszük ágában sem volt beavatkozni!? Ne higgy a mesének!!
tűzróka1939
@csiroki: Annyira nem ostobák , hogy a nagy bevételt jelentő üzemanyag árát bármilyen kormánybeavatkozással befolyásolják .
csiga0771
Na.. beindult az állami gépezet :
" A Komlóiak nem kérnek a gyülöletböl. Békés demonstráció a gyülöletkampány ellen. 2013 márc 1. péntek 17-óra Városház tér. "
Mondanom se kell ma délig a városban senki sem hallott erröl...
Jól mondták tegnap a Bányászok : " Oszd meg és uralkodj, máshoz nem értetek...! "
Összeugrasztják a várost, egymás ellen... csak hogy megpróbáljanak ök jobban kijönni belöle..
Rohadnátok meg... nem folytatom tovább mert kitiltanak innen... JÓ SZERENCSÉT!
tűzróka1939
@GORGIO12:14:27 Itt teljesen másról van szó . Tudod indult tavaly az a cirkusz a rokkantak felülvizsgálatával . Ott sok embert kivágtak a munkaerő piacra . Nos ez a rokkant nyugdíj fizetése kormányzati ügy . Tehát a polgármester a parlamentben hibázott mikor igennel szavazott 1 rossz törvényre .
entero
@csiroki: Téged már egyszer kilőttek, elfelejtetted? Ahogy most reagáltál felém, na ez voltál te eddig buboska néven. Nem egyszerű, igaz? Mármint hogy ne a saját stílusodat használd...
entero
@a Pepita: Ne aggódj, pont ott vagyok, ahol lennem kell. Kívánom, hogy egyszer te is éld át, milyen is az.
GORGIO12
@entero: bar levelezesetekhez semi kozom...de megsugok egy titkot...magyarorszag es kornyeke euro 2 4 esig hasznal dizel motoros autokat az elet minden teruleten...a biodizel kornyezetbaratabb uzem anyag mint a koolaJ dizel...es olcsobb az eloalitasa is...mivel a fidesz anak idejen a repce a napraforgo es a tobbi termesztesi jogot ezugyben a biodizel eloalitasa jogat eladta nemetorszagnak es francia orszagnak ok irtozatosan meg gazdagodtak belole...aki nem hiszi uljon autoba es menjen ki vanzelhofba...az ott magyar finomito es magyar tchnologia es lszencen mukodik...ketelkedok kimeljetek...a hivatalos dokumentumokon es a szabadalmi kervenyeken honapokig meloztunk...erol enyit...magíyarul multi miliardos nemzet lehetne a magyar HA CSAK BIODIZEL UZEMANYAGOT ALIT ELO...HITETLENEK KIMELJENEK... hapedig nekem nem hiszel te is vehetsz a vateran magyar biodizel eloalito keszuleket...de vigyaz mert torvenyt serto cselekedet azert mert nem fizetsz jovedeki adot utana...erol enyit...ha te is miliardosa akarsz valni a nemzetel egyut szavaz ram...es partomra...igerem ott ev alat rendezem az orszag anyagi hejzetet iparilag mezogazdasagilag...stb...szavaz ram es partomra...meg nem keso
miazavalami
@entero: Honnan veszed hogy @csiroki: volt buboska?
a Pepita
@csiga0771: Üzenetet küldtem Neked...
GORGIO12
es az amerikaiaknak a kubaiaknak es az araboknak eladot magyarfoldben es alat levo gaz keszleteinkrol meg nem is irtam...szerintetek ezek a nepek csak a hilton kedve ert jonek ide...???a magyar gyogyvizeket mar reg eloptak mindenhol kekkuton is vezetekes viz fojik a kutba...timeg azt hiszitek kekuti vizet isztok...volt is belole botrany...mestersegesen van egy csomo asvanyviz eloalitva...mert egyket kormanypart oszefogot es dugiba az amcsiknak nemeteknek araboknak eladtak...mikkor eloszor voltam itt magyarban az ornagy ur elmondta akinek a vizes flakonja nem barnul ell az szoljon mer draga penzert vetuk a vizet es karteriteshez folyamodunk ha minden katona kik itt vanak velunk nem gyogy vizet iszik...az oszes kulfoldi hadtest gygyvizel mosogatot...erol enyit... es az uzemanyag arbol lazan egy szazast letudnek veni...de ez mar szakmai velemeny azt meg nem fejtegethetem mert lecsuknak
töky
@entero: Nem vádol téged senki hazugsággal. ( legfeljebb dicsekvőnek mondanak, ami igaz is, amikor a vagyoni helyzeteddel hőzöngsz itt a propin ) Rettenetesen és érthetetlenül elfogult vagy ezzel a hatalmon lévő szemét bandával , akik nagyon sok embert tönkre vágnak az országban. Ezt a tettüket cinikusan, a népet szemberöhögve, gátlástalanul hazudva, a valóságot szembeköpve gyűlöletpolitizálással teszik. Erre a 2/3-ad birtokában nem lenne szükségük.
Darthon1
Egy igen aljas ember ez a polgár mester. Elbújik a hivatalos személy státus mögé és előadja itt a nagy megértő humanista képet. Közben gombnyomkodó automatát játszik a Parlamentben. Ha ez nem így lenne két kézzel lobogtatná a sokszorosított kimutatást arról, hogy ő a bányászok érdekében szavazott a pártja ellenében és ezért meg is büntették. Amíg ezt nem tudja előadni, addig egy senki, akit jogosan vernek szájon a bányászok, mert egy hazug ember. Már elkezdte a mártír dumát egyébként azzal a kérdéssel, hogy ezentúl kell-e féltenie a családját. Nos egészen bizonyos vagyok abban, hogy nem kell féltenie. A bányászok nyílt és egyenes emberek, nem olyanok mint ő. Sok szitokszó jutott eszembe erről az emberről, de elég csak egyet leírni, az mindent überel. FIDESZES
csiga0771
A bányász keze, erös kéz,
a hitvány bányász ritka,
ha csákánnyal odasújt,
szikrát hány a szikla.
Halszem
@kerék: Egyszer csak összejön 350 bányász és egyenként pofán csapják a focistát!

Hmmm... Ha mindenki pofán csapná akit megloptak az utasítására/jóváhagyásával ...
kerék
@Halszem: Akkor már lepofozták volna a képéről a maradék bőrt is:D
percsi
@csiroki: Erre még véletlenül sem gondoltam:))) Talán ez is előfordulhat? Na, ne már!!
A szolga feladata, hogy szolgálja az urát, teljesítse akaratát, támogassa, jobb, könnyebb megélhetést biztosítson neki stb., ezért az úr megjutalmazza, fizetést ad neki. Jelen esetben a nép az úr. Ha a szolga nem tudja végrehajtani feladatát, el kell zavarni. Sajnos nem így történik, hanem fordítva, a szolgát szolgálja az úr, a szolga meggazdagodik, az úr elszegényedik:(
Rosszul gondolom?
kukac50
@entero: Ő a képviselő a polgármesterség mellett,akkor védje azok érdekeit akik megválasztották.
bakegya
@GORGIO12: azért jó ha tudod.A magyarországon őshonos,szokták úgy is fogalmazni lokálpatrióta bennszülött és még nem is egészen amnéziás pógároknak is van némi fogalmuk a világ dolgairól.Az idegent meg igazán szívesen látják,de a gyüttment,az gyüttment ,aradni csak úgy marasztalják ahogyviselkedik.
A BIO-dízel nekünk drága-nem részletezem,te megtetted.
Azzal együtt,hogy az energia-víz gáz-stb szolgáltatására nem most lett elbaszarintva úgy naggyából egészéből a mi kis hazánkba.
A kiváló magyarságodnak mérhetetlenül örültem,de annak stílusértékét megköszönni nem igazán volna kedvem ahogy itt közönséget próbálsz egyszer másszor egyszerhasználatos módon formálni magadnak.
Az arculcsapásnak,nem pusztán fizikai hordozói léteznek a halandók kollektív tudatában.
Az általam ismet más népeknél is volt alkalmam tapasztalni ezen kölcsönös jó szokárendbeli jeleit a kommunikációnak.
Nem csak "komis"az a tény ,hogy mostanság a magyar lakósságot minden féle értelemben indulatból -már már törvényerővel igen kemény-pökhendi-cinikus stb. arculcsapások érik.
kengyefuto
@GORGIO12: És még mi mindent eladtak a fiúk!Hosszú a bűnlajstromuk!
GORGIO12
hat sracok enterot joban megismertem ugymond szemelyeseben is minden alitasa sajat magarol igaz...a jeleme kicsit erosebb mert mas szemszogbol latja a vilagot mint mi dehat mirolunk is ez elmondhato...en egyet tudok munkajat tisztelem becsulom es adja az eg hogy magyarorszagon meg tobb ijen sikeres valalkozo legyen mint entero...en ha megbantotam bocsanatot kerek tole...megha pardologal nem is ertek vele egyet...erol enyit...
GORGIO12
@töky: hat sracok enterot joban megismertem ugymond szemelyeseben is minden alitasa sajat magarol igaz...a jeleme kicsit erosebb mert mas szemszogbol latja a vilagot mint mi dehat mirolunk is ez elmondhato...en egyet tudok munkajat tisztelem becsulom es adja az eg hogy magyarorszagon meg tobb ijen sikeres valalkozo legyen mint entero...en ha megbantotam bocsanatot kerek tole...megha pardologal nem is ertek vele egyet...erol enyit.
töky
@GORGIO12: Honnan tudod azt, hogy sikeres vállalkozó? Lehet, hogy csak egy álmodozó, aki elhiteti magáról a propin, hogy mekkora menő.Voltál nála Békésen? Engem többször meghívott, de nem megyek el hozzá. Egyrészt azért, mert messze van, másrészt azért, mert annyira különbözik a véleményünk egymástól, hogy úgysem tudnánk meggyőzni egymást semmiről, legfeljebb összeugranánk. Azért meg nem utazom hatszáz kilométert.
marlin
@GORGIO12: Jellem?? Ez valóban egy kicsit erős volt!!
Kinek a munkáját tiszteled?? A szilikát ipai kutatókét, vagy a kikupálódott simlisét??
Mobil123
@GORGIO12: Nem arról volt szó, hogy Pápára mész?? MIt kerestél Orosházán??
GORGIO12
@töky: mindenkinek megmentetuk a papaikat most ep uneplek igaz egyedul de oromel tolt ell----a masik utananeztem enteronak hivatalosan es mindent amit alit az igaz... a velemenyemet olvashatatok fentebb ahoztartom magam...es meg egy dolog enterot szemejesen nem ismerem de a ceget amit vezet es fentart hivatalosan be vizsgaltak es finoman fogalmaztam par jogi dolognak utana neztem...es makulatlan valalkozonak itelem meg...es mivel ez a szakmam hogy bizonyitsam egy ceg alapotat igy elenvetest nem fogadhatok ell...tisztelt vadlok...entero munkalyat es ceget becsuljetek tiszteljetek a jelemet pedig formaljuk kozosen hogy le esen a lato szogerol a betegseg...erol enyit
GORGIO12
@Mobil123: nemvoltam oroshazan mert itt pesten van a cege bejegyezve es en a cegjegyzekekhez hozaferhetek mint jogi es hivatalos szemely...enteroval a reszleteket elinteztem az meg ramtartozik es ra...sajnalom...ez van...a masik dolog pedig a ceget itt a propin is nyugodtan reklamozhatna a fenykepevel...mindanyiunknak van vaj a kispocunkon de enteronak csak anyi hibaja van hogy nemtud semlegesen kezelni dolgokat es hirtelen haragu...a szegenyseget pedig nem tapasztalta meg vagy ha igen akor mar elfelejtete anak nehezsegeit...mar azon is csodalkozok amugy hogy kozotunk irogat...na mindegy en ugy vagyok vele mindenkinek elviselem a modorat a legvesokibb es segitem a tisztan latas erdekeben egyengetni az utat amit a propi itt kibernetikailag biztosit nekunk...tegyetek ti is igy es aki nem tart velunk az ugyis lemorzsolodik...enyi holnap jovok budapest utana irany olaszorszag vinicia...es normallis kaja meg pihenes...ja mindenkinek...28 darabos a vanilias tejkaramelas cukor doboz...az egesz panceldobozos keszletemet felteszem ez kabe 16 doboz finomsag hogy olasz lesz a papa.-...ketelkedoknek csak anyit erdopeter titokban lebukot es igy nem hivatalosan kizartak...szoval mas europai papa nem hiteles sehogysem igy olasz lesz a honatya...es en nyugodtan elhetem tovabb a icipici eletem
alfás
eltudom képzelni,ahogy a munkában,becsületben megőszült ember!!!,pofán baszta ezt a macskajancsit. :-)))
GORGIO12
@marlin: a munkasait is tisztelem becsulom es ott is hogy oszetarto vezerkent meg mindig piac kepes...kerlek ha mast nem is tudsz belole tisztelni legalab ezeket tarsd tiszteletben
200 embernek nagyon jo fizetese van
a csaladjuk ezeknek az embereknek anyagi biztonsagban van
folyamatos fejlodesel munka valalasal biztos jovokep
es a legfontosabb egeseges utodok normalis lehetosegel es almokal fejlodhetnek tovabb a javukra fentartot lehetosegel...

es a legutolso es legfontosabb ezt az apam mondta mikor eloszor csatoltam fegyvert hivatasos katonakent az oldalamra...fiam minden megmentet artatlan elet dicser fent a menyben...ez az idezet latinul van eredetileg...es poszeidon mondja aresznak...aki megveti a jotanacsot es nemcsak lelekben de testben is szornye val...az idezet apamtol kapot jelentese uzenete...van jogom olni de ha lehetseges ne eljek vele...hat neked van jogod itelkezni...a tobit radbizom...
Pálinkafőző Rézüst
@GORGIO12: mi van pesten bejelentve?? :)) ma, 20:51 -re.
hallgatag
@GORGIO12: Csak egyet szeretnék kérdezni...Te MAGYAR ÀLLAMPOLGÀR VAGY ???
A szived MAGYAR ??? Itt élsz ???
Mobil123
@GORGIO12: Te most hülyének nézel?? Ne ted!! Azért mi sem vagyunk analfabéták!!
Lásd: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
Pálinkafőző Rézüst
@hallgatag: magyar, csak erőlteti az olaszt...:)))
marlin
@GORGIO12: Én nem arról írtam, amire te válaszoltál!! :))
Hanem arról írtam, hogy az anti rendszerben a SZIKKTI komoly(!) kutatásokat végzett a porcelán szigetelők magas hőmérsékleten mutatkozó "mérettartása", és repedésének kiküszöbölése tárgyában, és ennek az innovációnak a haszna nem az államnál "jelentkezett", anno a kutatásra kifizetett pénzek arányában!!
A kérdés pedig jogos!!
Jellem??
Bástya Elvtárs
"Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó!"
GORGIO12
@Mobil123: na ha tudtok rola akor meg mirol beszelunk...es en nem hiszek es nezek senkit hulyenek a fenti komenteket meg komolyan irtam es mar a tematol is nagyon eltertunk hagyuk enterot beken a komentjeire meg mindenki ugy reagaljon es az enyemre is ahogy szive joga diktalja
GORGIO12
@marlin: visza vonulot fujok feherzaszlot lengetve mert en nem vagyok erintet haborutokban es tovabra is semleges akarok maradni
GORGIO12
@hallgatag: ketos polgar a szivem igen itt elek...es ha azert meg kovezel teis mint a tobiek hhogy egy jolmukodo nem adosagal kuszkodo cegert kialok es anak vezere melet ugyerzem hejesen komentelek akor valalom a kovezest...mert en nem tudok cswak ugy masok megalazasaban resztveni...en utana neztem enteronak es ugyerzem kerdeseimre megfelelo valaszt kaptam ezert hoztam egy dontest amit jonak veltem enyi...sok dologban egyet ertek enteroval de van nehany dolog amivel nem ez oly nagy bun mert ha igen akor itt es semi mas propeleres komentben hejem nincs...es tokfelesleges akarmejikunknek velemenyt nyilvanitani mert a sokszinu es nezopontu velemenynek elfogadasat megtagadod ezek szerint te is es a tobiek is
GORGIO12
en azert szeretlek titeket olvasni es komentelni mert tobb szem mindent lat es hiszem hogy ez a megoldas egy kozosegi oldalon ahol a helyes szemlelet a jozan eszel es a kozoseg szelem epiteset epiti apolja...ha nem ez a cel rosz helyre regisztraltam
GORGIO12
@Pálinkafőző Rézüst:
Se pensate immobiliare non è giusto ... en la vostra fede in cielo ... ma male con i vostri coetanei compiacere se stessi ... sei in alcune altre cose, integrati in ungherese, che è perfetto tranne che non si vuole vedere anche voi ... una bella serata.
Pálinkafőző Rézüst
@GORGIO12: :)))))))) Szerintem írjál nyugodtan jó helyesírással..:)) Neked is jó estét.
GORGIO12
@Pálinkafőző Rézüst: Oltre a intervistatori INVIO apertamente al di fuori di ciò che è sbagliato con le accuse?
Perché era arrabbiato con la mia? Ciò che è richiesto di voi a incolore?
GORGIO12
@Pálinkafőző Rézüst: igerem meg fogok eme nehezsegekel is kuzdeni
Pálinkafőző Rézüst
@GORGIO12: Jó INVIO-zást neked,,:))
Legyen a téma a komlói polgármester inkább...Ő már megkapta, azt hitte, érinthetetlen. Nem volt az.
hallgatag
@GORGIO12: Kettös állampolgár vagy ??? Na Barátom, azt csak akkor kaphatod meg ( a magyart) ha egy bizottság elött bizonyitod a magyar nyelv ismeretét, ugy szóban mint irásban !!! A másik, vedd tudomásul a propeller szabályzatát, miszerint ezen az oldalon KIZÀRÒLAG MAGYARUL szabad irni !!!Az olaszt pedig ugy forditos a google-val ???Mert borzalmas !!!
rézfánfütyülős
Erőszak erőszakot szül!
Ez a kormány várja az okot arra, hogy bevezesse a rendkívüli állapotot és akkor nyista választás.
Ne tegyük meg nekik ezt a szívességet.
A polgári engedetlenség az amit az én baráti köröm támogatni tud!
Mobil123
@GORGIO12: Újra mondom ne nézz hülyének senkit!!!
Dönts már el, hogy tudsz magyarul írni vagy sem, mert hihetetlen, hogy egyszer megtalálod „ly” és egyszer nem. Egyszer megfelelő magyarsággal írsz, egyszer meg sz@rul.
A „háborúba” meg bele tenyereltél. Az olaszul írást meg hagyd a valós olaszoknak.
Nem a véleménnyel van probléma, hanem az öntélséggel, a linkeléssel, a dicsekvéssel, az emberek lenézésével és sorolhatnám.
Tehát ne fárasszuk egymást többet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.