Az MSZP-nek nagyon gyorsan mérleget kellene készítenie, számba kellene vennie az elmaradt haszon nagyságát, annak okait, és meg kellene neveznie a felelősöket. Most! Nem a 2014-es nagy megmérettetés után, hanem még jóval előtte. Nem kellene olyan vezetővel indulni az egyébként is pokolian nehéz választási versengésbe, aki szinte átaludta a felkészülés eddig eltelt éveit, mégpedig olyan körülmények között, amikor a kormánypárt mindent megtett azért, hogy magára haragítsa szinte az egész társadalmat, vagyis hátszélben nem sikerült a vitorlákba fognia az elégedetlenség egyre erősebb szelét.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az MSZP amúgy is a szétesés felé tart évek óta. :)
lajospapa
Majd ha lesz valaki aki felismeri,hogy milyen sokan élnek milyen kevésből és azt ki is meri mondani, nem fél attól hogy kommunistának bélyegzik,( azt igy is megkapja) és hittel melléjük áll, és hisznek is neki az győzhet.Ennyi kormányzati baki után a baloldalnak nem itt kéne tartani. Az a legény aki azt nézi, hogy kivel nem izélne az nem is izél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.