A Párbeszéd Magyarországért véleménye szerint hamarosan ki kell szélesíteni azt az ellenzéki együttműködést, amely képes lesz 2014-ben leváltani a kormányt, de Jávor Benedek társelnök egyelőre korainak tartja, hogy a szervezet csatlakozzon az MSZP által kezdeményezett egyeztetésekhez.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Világosan megfogalmazta mind Bajnai, mind a PM, hogy nem akarják ugyanazt a korrupt, komcsizós politikát folytatni, ahol az MSZP abbahagyta.

Mesterházy még nem válaszolt: hajlandóak az ügynökkérdést és a pártfinanszírozást rendbe tenni?? Erre a válaszra vár mindkét ellenzéki csoport mielőtt a részletekbe belemennének.
Már csak azért is mert addig a választók sem szavaznak rájuk mert az MSZP még semmit nem változott 2010-hez képest.
nahát
@coni: dehogy, nem változott. A két főkolompos elhagyta a süllyedő hajót és új pártot alapítottak. De mi tudjuk honnan jöttek, nem felejtünk!
jancsik68
Akinek jó ez a szar,ami most van szavazzon rájuk,s ne bántsa azokat,akik mást akarnak!!Nem az az ellenség,aki ezt a bandát le akarja váltani.el akarja zavarni,hanem az,aki tovább akarja őket hatlomban tarttani.Észre kellene már a sok banbának venni,hogy Orbánék általános támadást intéztek az ellenük küzdöknek!!Orbánékra jelnleg 26-%-an szavaznának a felmérések szerint,a többség.a 74 % ellenük van,ezek zömének kell össze fogniuk,a JOBBIK nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.