Már meg sem próbálnak Kanadában menekültstátuszhoz jutni a magyar cigányok: mióta az új bevándorlási törvény van érvényben, 98 százalékkal visszaesett a kérelmezők száma. Kanada bevándorlásügyi minisztere páratlan sikerként ünnepli a változást, és milliárd dolláros megtakarításokat ígér. Két hónapja van érvényben Kanadában a C-31-es kódszámú bevándorlási törvény, amely a rövid idő alatt is óriási sikereket ért el - jelentette ki Jason Kenney bevándorlásügyi miniszter a napokban. Az óriási eredmények egész pontosan azt jelentik, hogy 2012. december 15-étől mostanáig hetven százalékkal kevesebben kértek bevándorlási engedélyt az észak-amerikai országba, mint a korábbi évek ugyanezen szakaszaiban. Ha ez így folytatódik, a kanadai adófizetők kétmilliárd dollárt fognak megtakarítani a következő öt évben a politikus számításai szerint. Kenney szerint a sikersztori mögött főként a magyar bevándorlók számának drasztikus csökkenése áll: decemberben összesen hét magyar kért...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: adsl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
Ide sem lehet hozzászólni már az origo is bekasizott a hozzászólásoktól :P
sokanvagyunk
...vagy inkább Kanada mondott le az új hódítókról.
kerék
Gondolom a bűnözés is visszaesett vagy 90%-al...
Keletre, India felé nem akarnak véletlenül menekülni?
adsl70
de hogy kanada nem a magyar törvénykezési gyakorlat ott egy lopás az évtized, egy késelés hamszoros életfogytig... nincs annyi börtön amennyi borsodi roma.
adsl70
vagy románia? közelebb van fa is van és ki sem tűnnének a tömegből a szín egyezik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.