Újabb saját töltőállomásokat vont be a Mol Románia abba a kezdeményezésébe, amely a lakossági használt étolaj begyűjtésére irányul - közölte pénteken a vállalat.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
mondom én jobbik bekaphatja hol akar már erdélyi emberek ide a bizonytalanba csatlakozni, nekik volt egy csau most minek a nyakukba orbán? ott fejlődik az ország itt meg minden kaksi lesz amihez hozzányulnak.
csikknorisz
Egyszer egy rádióriportban magyarországi kutaknál próbáltak használt étolajat leadni. Nem sok sikerrel, kb. tízből egynél volt, ahol hallottak már arról, hogy nekik ilyennel is kéne foglalkozni.
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Nálunk büntetik az üzemanyagként való felhasználását.
adsl70
manna.ro/uzlet/eletszinvonal_romania_magyarorszag_popsi_2009_06_30.html ez volt pár éve csak tudtak fórdítani most mi vagyunk szlovákia és románia popsijában
csikknorisz
@Dr.luigilongo60: Nem üzemanyagként való felhasználásról van szó, hanem összegyűjteni, mint veszélyes hulladékot. Elvileg a magyar kutaknál is le lehetne adni. De csak elvileg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.