A gazdaságpolitika iránya és céljai nem változnak - jelentette ki Varga Mihály, a nemzetgazdasági tárca várományosa bizottsági meghallgatásán. Továbbra is egyszerre van szükség egyensúlyra és növekedésre....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A felső 400 ezer embernek nem siralmas,csak 9,5 milliónak siralmas!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
... valamit mondani kell, de ezen a trenden változtatni, nem kissé kilátástalan!
sonderkommando
Ha érdekükben áll, tudnak igazat mondani.
rézfánfütyülős
@vukkocska: Igaz, erre látod nem is gondoltam.
Bubó
Az eeeemút 4 év nem volt elég, hogy tönkretették a magyar munkást, újabb 4 év és ki is pusztítják! Az utolsó rántott hús akadjon a torkukon!
orogordog
@hallgatag: Remény hal meg utoljára. Miért? Mert Ő a gyilkos.
Tekla
@orogordog: Hogy milyen igazad van! Valóban ,mi vagyunk a marhák mert mindent eltűrünk ,csak ne sértsünk meg senkit ,mert nekik is kell még egy esély , mondják a szocikat vissza kívánók!
Miközben mindenki tudja ,hogy nem a beruházó kihasználót kell ide vonzani ,hanem munkájukért pénzt adni az embereknek ,és akkor lesz lakás épülés, turizmus fejlődés , új munkahelyek ,fogyasztás élénkülés és természetesen "emelés nélkül" adóbevétel emelkedés. Megtörténik a csoda ,visszafelé indul el a mókuskerék :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.