Ilyen az, amikor az egykori MIÉP ideológiai neveltetése a mindent legyalázó Fidesz-stílussal keveredik - állapította meg a Fidesz kommunikációs igazgatójának teljesítményéről az MSZP szóvivője. Kocsis Máté szerint "a szocialisták a rezsiemelés megszállottjai".

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Pisti271
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@entero: Hogy mi az igazság?
Az igazság az, hogy teljesen mást csinálnak, mint amit ellenzékből ugattakés ez a legundorítóbb, hogy azokat vezették félre a legjobban, akik megszavazták nekik a 2/3-ot.
Magyarul hazudtak és hazudnak és fognak is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Azért az szánalmas, hogy amikor tehetnének valamit, akkor is ellenzéki módon viselkednek. Srácok hatalmon vagytok és tegyetek mondjuk a jövedéki adó mérséklése ügyében. Ha nem tudnátok hogy kell, kérdezzétek meg a zselés popsibuksit. Ő már évek óta a tudás birtokában van :)
tűzróka1939
@entero: 01:34 "csökkenteném a fizetésüket. Mondjuk 300 000 ről minimálbérre" . Na látod vezérigazgató úr , itt van a nagy baj !! Míg ti mindig a rablókapitalizmus elvén gondolkodtok, addig az igazi demokráciában igyekeznek a melóst megbecsülni . Mert ugye ti a megbecsülés helyett a kényelmesebb megfélemlítést alkalmazzátok . Vagy robotolsz éhbérért vagy repülsz . Nagyon felháborított a fent idézett gondolkodásmódod . Ez nem méltó egy cégvezetőhöz . Még ha feltételes módban írod is .
entero
@tűzróka1939: Nem ismered az előzményeket. Bubi azt szeretné, ha 45 % - os adókulcs lenne, meg még luxusadó is. Kicsit kellene gondolkozni is azért.
tűzróka1939
@entero: Végigolvastam az összes kommentet . Nagyon elmentetek a benyziny árától :) . Mondjuk nem 45% hanem max 35% még tán talán beleférne . Természetesen 1 adott összeg felett . A luxusadó kissé kényes dolog. Mert ugyebár kinek mi a luxus ? ! Van akinek a pármai márványsonka van kinek a friss kenyér . Akkor sem tartom helyénvalónak azt az ominózus írásodat .
Pisti271
@tűzróka1939: A benzinártól igen, de a vagdalkozástól nem. :)
sport50
entero nagyon felizgatta magát a gazdagok nagyobb adóztatásától!!!pedig ez mindenütt így van.és neki is a melósok keresik meg a pénzét!!de ő rögtön erőből ugrott erre ,hogy majd jól leviszi a fizetéseket!!jellemző a pártjára!meg azok a fenyegetések amit írogatni szokott,szerintem az"igazgató úr?"itt tombolja ki a nap "fáradalmait"!-most a kormány biztos nem találja a határt,ahol megállíthatná a benzinárát!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.