Megrázó, magyar katonák által elkövetett súlyos háborús bűncselekményekről, népirtásban való részvételről közöl eddig ismeretlen orosz levéltári dokumentumokat a napokban megjelenő A magyar megszállócsapatok a Szovjetunióban. Levéltári dokumentumok című könyv. Krausz Tamás történész, a kötet egyik szerkesztője a Heteknek elmondta: napokig nem tudott aludni azt követően, hogy elolvasta a beszámolókat. A Hetek írása.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
elegáns háboru nincs.agresszorok voltunk két nagy háboruban.azt,hogy utána mi történt azt jo részt annak az elinek köszönhetjük akiket most megprobálnak fényezni.majd jönnek a tanulmányok,mellször tépés,komcsi libsizés,mert a magyarok neeeem,mi nem vagyunk olyanok.pedig de.az ilyen kötelezöen összerántott sereg tud a legkegyetlenebb lenni.félnek,haragudnak kifordulnak magukból.meglehet nézni a délszláv háborut.lehet sokan még a kutyára se néztek csunyán aztán meg állatok lettek.tanulni kell a történelemböl nem felhasználni kiforgatni a szájizünk szerint
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Bárhogy fényezzük a múltat a Don igen messze van hazánktól. MI MENTÜNK ODA! Egy katona távol hazájától életveszélyben sajnos tesz olyant amit nem szabad és talán nem is tenne. Talán! A bűnt azonban elsősorban azok követték el akik odaküldték őket és most szobrot akarunk állitani nekik Nem a katonáknak! NEKIK!
profon
Ha az ég alatt hiányzik az "út" a mezőn harci mének legelnek .
jancsik68
a II.világháboruban való magyar részvétel az un.történelmi uralkodó osztály büne.Dicső LUDOVIKÁS tisztjeink ilyenre oktatták a szerencsétlen magyar bakákat.Keresztény erkölcsük azt diktálta:gyerekeket,öregeket,nőket hányd kardélre,s igazi magyar hazafi leszel.S mindehhez dicső keresztény papjaink megáldották a dicsősök,dicsőfegyvereit..
kamazuka
Hogyan is kezdődött ez az egész agyrém?Volt egy srác valahol német földön kinek űrutazásos,meg holdrakétás víziói voltak,csak akkoriban az ilyen gondolatok sokba kerűltek.
Azután volt egy másik kiscsákó,valahol Vlagyivosztok közelében aki azután a gulagot is megjárta s később az űrutazás atyjaként lett ismeretes.
Ezek még a 20-as 30-as években történtek.
Ami azután történt az a hihetetlen pénzvagyon megszerzésére irányúlt és a verseny megkezdődött.A fogyasztás visszaszorítására létrehozták a holocaust intézményét s a propaganda tette a doldát.
Míg emberek egymást írtották a lenn a földön addíg a titkos szolgálatok már készítették elő a a következő lépéseket,ahogyan meg fogalmazza a mondás,hogy ma előkészítjük a holnaputánt ,mert a holnap az eldőlt tegnap!
Azok a katonák melyek ott a Don kanyarban leltek végső nyughelyükre egy teljesen félre vezetett hadsereg katonái voltak sohasem tudták meg hogy az akkori kormány hogyan veri át öket.
Ha akkor a mai informatikai rendszer lett volna nem ett volna aki elment volna meghalni valami idióta holdkóros politikus akarata miatt.
Ma van világháló internet s tudatosan sunyi módon alattomosan szüntetik be a földi analóg adás,vételi lehetőségeket.
Csak egy elektrommágneses vihar kell a napból,s a Bábeli zűrzavar újra éled.
Vagy megiddó?
Haladóknak Armageddon?
A lényeg,hogy a zavarosban jól lehessen halászni!
profon
Törvénybe kell iktatni mindenhol ! Azt a politikust aki háborúra buzdít ,bárki ,bármely utcasarkon agyonlőheti. És eljövend a béke :)
Proli
Én akkor rühelltem meg Gyurcsányt, amikor a PSZH ajtajában utazó magyar zsoldos meghalt (nem katona, hanem zsoldos az aki pénzért más országba megy harcolni!) és ez a mafla (Fletó) azt mondta:
"Ez az ember a hazát védte a távolban!"
Bizony azt mondtam, hogy a jó Qrva anyukáját Fletónak, hisz ez a barom pontosan azt mondta amit Lóbányai Horthy Miklós a második világháborúba küldött bakákról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.